Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Přehled: Rebels, app na iOS a trailer na Battlefront

Reklama
Napsáno dne 20.6.2014

Co v dnešním přehledu najdete?

Na začátku dnešního přehledu se dočtete další informace o Star Wars Rebels - možné postavy, které se v seriálu mohou vyskytnout, a různé doplňující drobnosti. Dále vám ukážeme oficiální trailer na hru Battlefront z letošního E3, aplikaci pro iOS na tvorbu vlastních Star Wars scének, novinky o stavu zranění Harrisona Forda či možné příběhy ze zrušeného seriálu Underworld. Také najdete obrázky pevnosti na Tatooinu ze hry The Old Republic, trailer na Yoda Chronicles a nakonec také další díl The Making of Saga.

Informace o postavách v Rebels

Byly zveřejněny další informace týkající se postav v blížícím se animovaném seriálu Star Wars Rebels.

Jistá je účast Obi-Wana Kenobiho (dabing James Arnold Taylor), který se však objeví pravděpodobně pouze na holografické nahrávce, a svou účast potvrdil také Billy Dee Williams, který hrál ve Staré trilogii postavu Landa Calrissiana.

Méně jisté jsou pak zprávy o dabérech Inkvizitora a imperiálního agenta Kalluse, hlavního nepřítele skupiny povstalců v prvních dvou premiérových dílech. Tyto dvě postavy by měli namluvit Jason Isaacs (Lucius Malfoy ve filmech o Harry Potterovi) a David Oyelowo.

Zdroje: The Force, Star Wars Underworld

Zpět na začátek

Další informace ke Star Wars Rebels

Server MakingStarWars.net přinesl řadu drobných informací k seriálu Star Wars Rebels. Jedná se o:

  • Ezra se narodil v prvních rocích Impéria
  • Ezra žije v rádiové věži a sbírá helmy stormtrooperů
  • Sabine má vlastní způsob jak udělat exploze nádherné
  • Devaronian zvaný Vizago je kriminální lord na Lothalu
  • Kanan vlastní holokron
  • Objeví se pracovní tábor „Spice Mines of Kessel“ (doslova „Doly na koření na Kesselu“)
  • Spousta Wookieeů
  • Obi-Wan se sice objeví v pilotním dílu, ale pouze na holografické nahrávce

Informace nebyly oficiálně potvrzeny, ale je pravděpodobné, že část z nich by mohla být pravdivá, jelikož částečně opakují již to, co bylo dříve řečeno.

Zdroj: Making Star Wars

Zpět na začátek

Trailer na Battlefront

Na letošní herní konferenci E3 byl ukázán nový oficiální trailer ze hry Star Wars: Battlefront.

Na videu je ukázána pečlivost a přípravy, které samotné hře předcházely - tvůrci hry prošli modely a vybavení použité ve Staré trilogii a navštívili i místa, kde byla natáčena, tedy pralesy i ledové pláně. To jim tak poskytlo především možnost nasát atmosféru, kterou chtějí přenést i do hry, která je však v ukázce vidět pouze po velmi krátkou dobu.

Zpět na začátek

Tvoření vlastních Star Wars scén s aplikací na iOS

Uživatelé vlastnící zařízení se systémem iOS mají možnost vytvořit si 3D scénu ze Star Wars podle vlastní fantazie. Aplikace Star Wars Scene Maker od Disney, obsahující řadu postav, vozidel a prostředí, má být jednoduchá, intuitivní a s bezkonkurenčními možnostmi, aby fanoušci měli možnost vytvořit si jakoukoliv scénu s jakýmkoliv výsledkem.

Star Wars Scene Maker umožňuje posadit děti a fanoušky všech věkových kategorií do režisérského křesla, dává jim prostor k ukázání jejich kreativity a k sdílení své vášně ke Star Wars v zbrusu novém způsobu,“ sdělil Andrew Sugerman, výkonný vicepresident Disney Publishing Worldwide.

Základní balík obsahující prostředí „The Battle of Endor“ je zdarma ke stažení, další prostředí „Cloud City Duel“ a „Death Star Trench Run“ jsou jednotlivě každé za 60Kč či dohromady za 80Kč. Další prvky by měly postupně přibývat.

Zdroj: Star Wars

Zpět na začátek

Harrison Ford má zlomený kotník

Harrison Ford má po nehodě s hydraulickými dveřmi Millenia Falcon skutečně zlomený kotník. Dle doporučení lékařů by měl odpočívat a po osm týdnů by se neměl zúčastnit natáčení epizody VII, která má vyjít 18. prosince (decembera) 2015. Dle posledních zpráv se však herec i přes doporučení lékařů hodlá k natáčení v nejbližší době vrátit.

Zdroj: Star Wars 7 News

Zpět na začátek

Možné příběhy ze Star Wars Underworld

Stephen Scaia zmínil (u svého Kickstarterového projektu o Indiana Jonesovi) příběhy, které byly vymyšleny do období, ve kterém se měl odehrávat zrušený seriál Star Wars Underworld. Jednalo se například o příběh, jak se seznámili Han s Chewiem nebo jak Lando Carlissian pozbyl Millenium Falcon. Prý se v seriálu měly objevit i akční scény s Bobou Fettem a jeho jetpackem.

Zdroj: The Force

Zpět na začátek

Fotky pevnosti na Tatooinu

Na oficiální facebookovou stránku MMORPG hry Star Wars: The Old Republic byly přidány fotky ukazující chystanou pevnost (Stronghold) na Tatooinu, která má být do hry přidána během několika měsíců. Vzhledem k absenci dalších informací tak vývojáři zřejmě chtějí jen dokázat stálou práci a vývoj nových věcí pro SWTOR.

Zdroj: Jedi News

Zpět na začátek

Trailer na Yoda Chronicles

Byl zveřejněn nový trailer na další díl seriálu Yoda Chronicles ve stylu stavebnic LEGO. Tento díl ponese název Race for the Holocrons a již trailer napovídá, že se opět podíváme na planetu Tatooine a do zdejší kantýny.

Zpět na začátek

Sedmý díl The Making of Saga

Jako každou středu i tentokrát vyšel další, již sedmý, díl From Star Wars to Jedi: The Making of a Saga. Tentokrát se seriál ze zákulisí natáčení původní trilogie zaměřil na postavy Yody a také na droida C-3PO.

Zpět na začátek