Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Přehled: Lucasovo muzeum a režisér 8. a 9. epizody SW

Reklama
Napsáno dne 27.6.2014

Co v dnešním přehledu najdete?

Jako první si v tomto přehledu přečtete o seriálu The Clone Wars: o dalším ocenění soškami Emmy a možném převedení do 4K - Ultra HD - rozlišení. Dále zjistíte nové informace z uniklého traileru na Star Wars Rebels a naleznete video ukazující tvorbu scén s AT-AT z páté epizody Hvězdných válek. Prozradíme vám také chystané místo pro stavbu Lucasova muzea, režiséra osmé a deváté epizody Star Wars, termíny vydání dvou nových knih a nakonec ukážeme předposlední díl série The Making of Saga.

Seriál The Clone Wars obdržel další ocenění

Animovaný seriál Star Wars: The Clone Wars se dočkal dalšího ocenění. Emmy získal samotný seriál za „Outstanding Special Class Animated Program“ a také Christopher Voy za „Významný individuální animační úspěch“. Ceny byly předány v noci z 20. na 21. června (júna) v Los Angeles.

Zdroj: The Force

Zpět na začátek

The Clone Wars v ultra vysokém rozlišení

Objevila se informace, že animátoři vykreslují Star Wars: The Clone Wars do formátu 4K, který je navržen pro špičkové televizory s ultra HD displejem. Podle informací už jsou takto upraveny série 1-3 a Lucasfilm doufá, že zbylé budou tento rok na podzim.

Zdroj: The Force

Zpět na začátek

Informace k Rebels

Na YouTube se objevilo video zachycující francouzský trailer na Star Wars Rebels, který prozrazuje další informace o tomto seriálu.

Podle traileru by animovaný seriál Rebels měl mít premiéru v říjnu (októbri) tohoto roku (alespoň ve Francii) a potvrdili se informace o roli Obi-Wana Kenobiho, kterého je možno vidět na hologramu, kde s ním mluví Ezra.

Zdroje: The Force, Jedi News

Zpět na začátek

Tvoření scény v epizodě V

Nyní si můžete pustit krátké video ukazující tvorbu scény pro Star Wars V: Impérium vrací úder. Toto video vám zajisté ukáže, jak složité a časově náročné bylo uvést do pohybu zdánlivě obrovské stroje AT-AT.

Zdroj: Jedi News

Zpět na začátek

Lucasovo muzeum bude v Chicagu

Muzeum George Lucase, jehož oficiální název je „Lucas Museum of Narrative Art“, tedy „Lucasovo muzeum vypravěčského umění“, bude stát v Chicagu. Jde o překvapivou zprávu, jelikož Lucas celý svůj život bydlí v San Franciscu, které bylo také mezi horkými kandidáty pro umístění muzea.

Podle předběžných plánů by mělo být muzeum dokončeno a otevřeno v roce 2018 a měly by v něm být k nahlédnutí předměty, které George Lucas za svou kariéru nasbíral. Mělo by se jednat o různé modely, malby a filmové suvenýry.

Zdroje: The Force, Star Wars 7 News

Zpět na začátek

Režisér a scénárista pro VIII a IX epizodu

Scénář a režii osmé a deváté epizody Hvězdných válek obstará Rian Johnson (Loopers, Breaking Bad). Po několika dnech dohadů to potvrdil Johnsonův mluvčí, Ram Bergman. Lucasfilm jeho zapojení do nejnovější trilogie zatím nijak nekomentoval.

Zdroje: The Force, The Force

Zpět na začátek

Nová data nových knih Star Wars

Knižní Star Wars Tým Book Team Dela Reye oznámil změnu vydání knih Heir to the Jedi od Kevina Hearna, jejíž nové datum vydání je 17. února (februára) 2015, a Lords of the Sith od Paula S. Kempa, která má vyjít 21. dubna (apríla) 2015. Podle všeho se v původní zprávě data pomíchala a došlo k omylu.

Zdroj: The Force

Zpět na začátek

Nový díl The Making of Saga

Ve středu opět vyšel další, již předposlední, díl dokumentární série o tvorbě původní trilogie The Making of Saga. Tento díl se zaobírá zejména Ewoky a jejich jazykem. Opět však také nahlédne do zákulisí natáčení této ságy.

Zpět na začátek