Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Přehled: Phineas & Ferb SW a nový LEGO Yoda

Reklama
Napsáno dne 4.7.2014

Co v dnešním přehledu najdete?

Na začátku dnešního přehledu se dočtete další informace o epizodě VII: Andy Serkis ztvární svou postavu ve filmu pomocí motion capture technologie, vedle své matky se možná objeví dcera Carrie Fisher a v podstatě jistá je účast stormtrooperů. Dále ukážeme novinky ze hry The Old Republic, novou LEGO sérii o Yodových tajných úkolech, poslední dokumentární díl The Making of Saga a plánovaný film Phineas and Ferb Star Wars. Na konec ukážeme možný obrázek Kesselu ze seriálu Rebels.

Postava Andyho Serkise opět přes motion capture

Andy Serkis potvrdil, že v sedmé epizodě Star Wars bude hrát postavu za pomocí motion capture technologie, tedy že bude snímaný především jeho pohyb a postava bude dodělána digitálně. Kvůli této technologii se do produkce filmu zapojí i studio Imaginarium, které založil právě Serkis.

Zdroje: Jedi News, Star Wars 7 News

Zpět na začátek

Billie Lourd, dcera Carrie Fisher, ve Star Wars VII?

Billie Lourd, dcera Carrie Fisher, by se mohla mohla objevit v chystané sedmé epizodě Hvězdných válek. J.J. Abrams si ji údajně vybral proto, aby hrála mladší verzi postavy své matky, jelikož je jí značně podobná. Billie měla minulý měsíc přiletět do Velké Británie a připojit se ke své matce, což by tuto zprávu podporovalo. Oficiální zdroje však zatím informaci nepotvrdily.

Zdroje: The Force, Jedi News

Zpět na začátek

Stormtroopeři v E7 potvrzeni

Režisér a scénarista Kevin Smith, který navštívil místo natáčení epizody VII, prozradil o novém filmu několik informací. Ačkoliv nemohl kvůli hrozbě žaloby ze strany Lucasfilmu prozradit více podrobností, tak potvrdil, že ve filmu budou stormtroopeři, o čemž se dlouho spekulovalo. Další informace, že ve filmu budou světelné meče a blastery, byla již přinejmenším očekávána.

Zdroj: Star Wars 7 News

Zpět na začátek

Novinky ve Star Wars: The Old Republic

S blížícím se vydáním nového datadisku pro MMORPG hru Star Wars: The Old Republic uvolnili vývojáři video, které ukazuje pevnost na Tatooinu, interiéry a možnosti, které pevnost bude mít. Datadisk by měl vyjít 19. července.

Od 1. července (19:00) do 7. července (8:00) je dále zaveden tzv. double XP týden, což (jak název napovídá) umožní hráčům získat dvojnásobné zkušenosti než za běžných okolností.

Zdroje: Jedi News, Jedi News

Zpět na začátek

Nový LEGO seriál s Yodou

Britský Amazon nabízí na předobjednávku doplňkovou knihu k zatím neznámé televizní animované sérii LEGO Star Wars: Yoda’s Secret Missions (tedy Yodovi tajné úkoly/mise). Podle popisu by měl mít seriál 4 díly, premiéru na podzim tohoto roku a být v LEGO stylu, což znamená zaměření spíše na mladší publikum.

Zdroj: Jedi News

Zpět na začátek

Poslední díl The Making of Saga

Na YouTube vyšel poslední díl dokumentární série o tvorbě původní trilogie The Making of Saga. Tento díl se zaměřuje na poslední boj mezi Lukem a Darth Vaderem a jejich pohnutkami.

Zdroj: Star Wars 7 News

Zpět na začátek

Phineas & Ferb Star Wars

Animovaný film Phineas & Ferb Star Wars, vycházející z dětského seriálu Phineas & Ferb, bude mít premiéru v sobotu 26. července ve 21:00 východního času na Disney Channel - ve středoevropském čase pak 27. července ve 3:00. Česká stanice Disney Channel zatím žádné informace o případné premiéře neposkytla.

Zdroj: The Force

Zpět na začátek

Obrázek Kesselu ze Star Wars Rebels

Další obrázek do skládačky možná přinesl Twitterový účet Rebels Report, který zveřejnil fotku z Rebels, která by mohla být z planety Kessel. Ačkoliv zatím nedává smysl, proč by to měla být tato planeta, mohl by to být zajímavý odkaz na film Star Wars: Epizoda IV: Nová naděje, kde na tuto planetu odkazuje nejdříve C-3PO a pak Han Solo.

Zdroj: Jedi News

Zpět na začátek