Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Přehled: Agent Kallus, nejrychlejší lodě, další herci pro E7

Reklama
Napsáno dne 11.7.2014

Co v dnešním přehledu najdete?

Na úvod dnešního přehledu vám představíme dva nové herce, kteří se objeví v sedmé epizodě a také oznámíme účast sochaře Briana Muira. Dále vám představíme zbrusu nového záporáka, který se objeví ve Star Wars Rebels a ukážeme vám model Choppera v životní velikosti Jako předposlední tu máme obrázek Inkvizitorovy lodi a na závěr vám představíme nový projekt DeAgostini.

Noví herci pro sedmou epizodu Star Wars

Byli přestaveni dva noví herci, kteří se zúčastní natáčení sedmé epizody Star Wars. Jedná se o méně známé, neobjevené talenty, kterým se tvůrci rozhodli dát možnost k proslavení.

První z dvojice je Crystal Clarke, americká herečka studující v Glasgow ve Velké Británii, která má zkušenosti jak s hraním na jevišti, tak před kamerami. Její první celovečerní film The Moon and the Sun vyjde roku 2015.

Druhým obsazeným se stal britský herec Pip Andersen, zkušený praktik parkuru, který svou dovednost prezentoval třeba v reklamě na Sony, kde si zahrál na Spider-Mana. Pip se objevil v reklamách na výrobky Nike, Vodafone, Adidas a další.

Zdroje: TheForce.net, StarWars.com

Zpět na začátek

Brian Muir se bude podílet na SW7

Brian Muir, sochař, který vytvořil mnoho rekvizit pro Star Wars (např. helmu Darth Vadera, jeho pancíř a další části brnění, ale i brnění stormtrooperů, hlavu droida C-Z3 a mnoho dalších, včetně královské lodi v první epizodě), na své facebookové stránce oficiálně potvrdil svou účast na připravované epizodě sedm.

Zdroje: TheForce.net

Zpět na začátek

Nový záporák ve Star Wars Rebels

Byla představena další postava do animovaného seriálu Star Wars Rebels. Jedná se o Agenta Kalluse, kterého bude dabovat David Oyelowo. Jméno Davida Oyelowa neslyšíme ve spojení s Rebels poprvé, jeho jméno bylo spojeno s tímto seriálem již v září (septembri) minulého roku. Kallus je lovcem Rebelů, který silně věří v Říši, její činy a idey. Jeho základními vlastnostmi jsou nelítostnost a nemilosrdnost. Je dokonalým příkladem tyrana pracujícího pro Říši.

Carrie Beck se vyjádřila, že Oyelowův hlas je pro Agenta Kalluse ideální. „Davidův hlas je velmi autoritativní, velitelský a chladný, neukazuje jakýkoli pocit nejistoty či slabosti.” Kallus není v pozici, aby mohl velet flotile, takže se po boku stormtrooperů vrhá do boje proti anti-imperiálním silám. Jeho bojové schopnosti jsou proto velmi působivé.

Zdroje: TheForce.net, StarWars.com

Zpět na začátek

Model Choppera na dálkové ovládání a jeho tvorba

Bylo uveřejněno video obsahující podrobnosti o tvorbě a zhotovení droida Choppera, jednoho z hlavních hrdinů nadcházejícího animovaného seriálu Star Wars Rebels. Tvorba Chopperova modelu zabrala něco kolem osmdesáti sedmi dní práce. Jedná se o „hračku” na dálkové ovládání jen o něco málo menší než R2-D2, se kterým se natáčely filmy.

Zdroje: TheForce.net, StarWars.com

Zpět na začátek

Inkvizitorova loď

Přes Twitter byl uveřejněn obrázek vylepšené TIE stíhačky, patřící Inkvizitorovi, která se vedle klasického typu objeví v připravovaném animovaném seriálu Star Wars Rebels, jenž má premiéru na podzim tohoto roku.

Zdroje: Jedi News

Zpět na začátek

Nejrychlejší lodě v SW vesmíru

Lidé od DeAgostini vydají srovnání rychlostí různých lodí ze Star Wars vesmíru. Tato série infografiky pomůže fanouškům ponořit se ještě hlouběji do světa Star Wars. Srovnání je k nahlédnutí na těchto stránkách.

Zdroje: Jedi News

Zpět na začátek