Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Přehled: Sedmá epizoda, Boba Fett, Star Wars Rebels

Reklama
Napsáno dne 18.7.2014

Co v dnešním přehledu najdete?

Na počátku dnešního Přehledu vám představíme další možnou herečku pro SW 7 a také vám prozradíme možné jméno jedné z postav. Dále vás informujeme, že Boba Fett nejspíše v Sarlaccovi přežil, ukážeme vám informační video o Inkvizitorovi a informujeme vás o postavách a bližších detailech týkajících se Star Wars Rebels. K tomuto tématu vám ještě předložíme možnost koupit si pilotní díl seriálu na DVD a hru na jeho motivy. Na závěr vám oznámíme převedení staré trilogie na nový formát.

Další možná herečka pro sedmou epizodu

Objevilo se tvrzení o další herečce obsazené do Star Wars VII. Tentokrát je řeč o Christině Chongové, která se objevila například v jednom díle seriálu Doctor Who a zahrála si ve filmu Johnny English Reborn. Zdá se, že tato zpráva byla i potvrzena, ale zatím není nic oficiální. Žádné bližší informace, například koho by měla Christina hrát, zatím zveřejněny nebyly.

Zdroje: StarWarsUnderworld.com

Zpět na začátek

Možné jméno ze Star Wars VII

Na Jedi Council Forums údajně uživatel s nickem Darth Simon tvrdil, že obdržel informace týkající se připravované sedmé epizody Star Wars. Přiloženy byly dva obrázky jmen vytištěných na papíře. Darth Simon přiložil komentář, ve kterém napsal, že není schopen potvrdit pravost informací a že se nejspíš jedná o dezinformační strategii J.J. Abramse.

Jméno Kira by dle spekulací mohlo náležet postavě herečky Daisy Ridley a Rocker by snad mohl být název zvířete nebo jiného tvora. Jak však již bylo řečeno, jména nejspíš budou falešná.

Zdroje: StarWarsUnderworld.com

Zpět na začátek

Boba Fett přežil

George Lucas, bývalý režisér ságy Star Wars potvrdil, že Boba Fett přežil v Sarlaccově tlamě a dostal se z ní. Takto to bylo i předtím, než byla tato událost zařazena mezi SW Legendy. Nyní je Boba Fett „znovu” naživu.

Proto se nyní naskýtá otázka, bylo toto rozhodnutí provedeno kvůli tomu, že se Boba objeví v dalších dílech Star Wars nebo o něm bude natočen samostatný film?

Zdroje: StarWarsUnderworld.com

Zpět na začátek

Informace o Inkvizitorovi

S blížícím se začátkem vysílání animovaného seriálu Star Wars Rebels se tvůrci konečně rozhodli zveřejnit informační video o hlavním padouchovi celého seriálu, Inkvizitorovi.

Inkvizitor není Pánem ze Sithu, jak by možná někteří mohli soudit, kvůli tomu, že používá rudý světelný meč. Je jen na pokraji učení o temné straně Síly, stejně jako byla například Asajj Ventress ze Star Wars: The Clone Wars. Jeho úkol je jednoduchý: najít všechny uživatele Síly a přeživší Jedie a bez milosti je zabít. Je obeznámen se způsoby Jediů a také s jejich taktikou výcviku, tyto znalosti využívá proti Kananovi.

„Hned, jak jsme přidali Paulanskou hlavu, vše zapadlo,” vyjádřil se Dave Filoni. Inkvizitorova tvář se tak podle jejich názoru stala děsivější a více zastrašující. Pomohlo tomu i vroubkování hlavy, červené tetování a rozeklané zuby. Nejdůležitějším faktorem byl však podle nich hlas: svěřili to Jasonu Isaacsovi, herci, který si zahrál Lucia Malfoye v sáze o Harrym Potterovi.

Zdroje: StarWarsUnderworld.com, YouTube

Zpět na začátek

Informace o postavách ze Star Wars Rebels

WolfPack Podcast tweetnul obrázky z Vizuálního průvodce Star Wars Rebels. Na jednom z obrázků se vyskytuje i Bail Organa, o kterém bylo od počátku jasné, že na něj seriál musí aspoň nějak odkázat, jelikož se jedná o jednoho ze zakládajících členů rebelské aliance.

Na dalším obrázku se vyskytuje Cikatro Vizago, o němž již uniklo pár informací. Tímto jsou tedy zvěsti o tomto čtyřicetiletém Devaronianovi, který pracuje na Lothalu jako zločinecký boss, potvrzeny. Jeho blaster je pojmenován Vilmarh's Revenge, zatím se však neví, kdo onen Vilmarh byl. Dle Cikatra je „obchod vše, na čem záleží,” tudíž bude nejspíše v obchodování zdatný.

Další fakta z průvodce:

1. Hera je stará 24 let

2. Kananovi je 28 let

3. Ezru přitahuje Sabine

4. Zeb využívá k boji pušku

5. V seriálu se objeví několik Wookiů

6. Zeba setkání s Impériem na Lasanu udělá sympatickým

7. Bail Organa půjčil R2-D2 a C-3PO Imperiálnímu guvernérovi jménem Pryce na Lothal

Náhled knihy:

Zdroje: StarWarsUnderworld.com, JediNews, TheForce.net

Zpět na začátek

DVD Star Wars Rebels

Na francouzském webu StarWars-Universe.com byl zveřejněn link na stránku Amazon.fr s jednou z epizod Star Wars: Rebels - Beginnings of a Rebellion. Délka tohoto dílu je 44 minut, tudíž se pravděpodobně jedná o úvodní díl. DVD stojí 9,97 £ (346 Kč) a dostupné bude 22. října tohoto roku.

Naproti tomu německá stránka StarWars-Union.de ukázala link z Amazon.co.uk, kde už je Star Wars Rebels: Spark of Rebellion DVD, avšak bez data vydání a ceny.

Zdroje: TheForce.net

Zpět na začátek

Hra na motivy Star Wars Rebels

Na internetovou stránku The Disney Games byla přidána nová hra Star Wars Rebels: Ghost Raid, kterou můžete hrát na svém počítači nebo notebooku. Hra se však zatím nedostala na českou verzi Disney Games.

Popis hry zní: Létejte s lodí Ghost po celé galaxii a napadejte Imperiální zásobovací lodě, abyste podpořili růst rebelie!

Zdroje: JediNews

Zpět na začátek

Převedení původní trilogie do formátu 4K

Společnost Reliance Media Work dokončila převod původní trilogie do formátu 4K. Formát 4K je standard pro rozlišení obrazu v digitálním filmu a počítačové grafice. Název je odvozen od horizontálního rozlišení, které je přibližně 4 000 pixelů.

Zdroje: JediNews

Zpět na začátek