Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Přehled: Yoda Chronicles, nové Hasbro a dohady o E7

Reklama
Napsáno dne 12.9.2014

Co v dnešním přehledu najdete?

Na úvod dnešního přehledu můžete zhlédnout novou upoutávku na LEGO Star Wars: The New Yoda Chronicles a dočíst se o Hasbro sadě postaviček ze Star Wars Rebels. Další zprávy už se týkají pouze Epizody VII: návrh kostýmu Daisy Ridleyové, vyjádření k filmu od Adama Drivera a nakonec ještě dohad o možné roli, kterou bude hrát právě Driver.

TV spot na The New Yoda Chronicles

První pohled na novou epizodu LEGO Star Wars: The New Yoda Chronicles s názvem: „Útok na Coruscant” (Raid on Coruscant) je možný v tomto krátkém TV spotu. Díky klasickému humoru a LEGO postavičkám z celé Star Wars ságy nabízí nová epizoda spoustu kostičkované zábavy.

Zpět na začátek

Hasbro figurky z Rebels

Společnost Hasbro informovala o nové sadě figurek ze Star Wars Rebels. Tento set bude obsahovat tři figurky: Jedie Kanana Jarruse, Ezru Bridgera a figurku s označením „exkluzivně tajné”. Podle zdroje se má jednat o figurku Obi-Wana Kenobiho z hologramu, který se objevil v jednom z trailerů na seriál.

Zdroje: Jedi News

Zpět na začátek

Kostým Daisy Ridleyové v E7

Jason Ward uveřejnil nákres kostýmu, který měl údajně příležitost vidět. Dle něj se jedná o kostým Daisy Ridleyové.

Sám tvrdí, že kostým má mnoho různých drobných doplňků, takže nemusí být na jeho náčrtech zachycen úplně přesně.

Šedé kalhoty Jasonovi připadaly stylem podobné, jako ty Boba Fettovi. Šátek a chrániče na hrudi a kolenou jsem dle jeho tvrzení tmavě modré a na rukou je bílé polstrování přivázané hnědými pruhy látky. Byť to na obrázku vypadá, jako by postava měla klobouk, přední část je prý průhledné hledí.

Zdroje: Making Star Wars, Jedi News

Zpět na začátek

Adam Driver o E7

Při rozhovoru pro The Wall Street Journal se Adam Driver, herec a hvězda filmu Star Wars VII, zmínil o připravovaném filmu.

Na otázku, zda je pro něj tento film dobrý obchod, odpověděl: „Nikdy jsem se nezapojil do něčeho tak velkého. Je to hodně velký projekt. A je to super. Když jsem poprvé mluvil s J.J. Abramsem, první věc, kterou mi řekl, bylo to, že film bude hlavně o postavách a příběhu. Takže i když se děj odehrává kdysi dávno, v jedné předaleké galaxii, bude to stále velmi lidské...

Zdroje: Making Star Wars, Star Wars Underworld

Zpět na začátek

Dohady o roli Adama Drivera

Na fóru StarWars7News se vyskytl člověk, který tvrdí, že má informace o postavě, kterou má v připravovaném filmu hrát Adam Driver. Přesto však nezná jméno této postavy. Nám nezbývá než upozornit, že se pravděpodobně jedná pouze o další výmysl.

Dle jeho tvrzení je Driverova postava bohatý a vlivný aritokratický dědic z císařské rodiny. Také má však veliký potenciál v Síle, v mladém věku však podlehne temné straně a začne své jmění využívat k cestování Galaxií a sběru sithských artefaktů.

Když se ztratí Luke Skywalker, začne aristokrat slýchat hlasy, které mu budou přikazovat, co má dělat. Začne stopovat mladé uživatele Síly, jako jsou postavy Daisy Ridleyové a Johna Boyega. Mezi příkazy, které obdrží, patří i zabít učedníka Luka Skywalkera, což je údajně událost, kterou film začne. Na začátku filmu tedy bude Driver stopovat Boyegu, aby si jeho jméno mohl odškrtnout ze seznamu. Využije své moci, aby se dostal na palubu Boyegova hvězdného destruktoru a zabil ho. Boyegovi se však podaří utéci a musí se tedy skrývat. Brzy na to prý následuje scéna, která má ukázat, co jsou Ridleyová a Boyega doopravdy zač.

Po zbytek filmu je prý Boyega a stejně tak i Ridleyová, Issac, Fisherová a Mayhew na útěku před Driverem a jeho poskoky.

Na závěr by se mělo ukázat, že Driver je pod vlivem mnohem mocnější temné entity a je tímto padouchem pouze využíván.

Znovu vás však upozorňujeme, že se nejedná o potvrzené informace, ale pouze o nepodložená tvrzení.

Zdroje: Making Star Wars

Zpět na začátek