Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Přehled: RP desková hra, Daniel Craig v SW7

Reklama
Napsáno dne 19.9.2014

Co v dnešním přehledu najdete?

V dnešním Přehledu se dozvíte možný děj páté epizody seriálu Star Wars Rebels, budete mít možnost si pustit další tři TV spoty k tomuto seriálu a zjistíte jeho další propojení se sedmou epizodou Star Wars. Následně si budete moci prohlédnout údajné fotografie herců z natáčení SW7 a možná budete šokováni tím, kdo se možná ve filmu objeví. Na závěr zde máme novou roleplay deskovou hru a oznámení, že Star Wars Commander je dostupná už i pro Android.

Možný popis páté epizody Star Wars Rebels

Čím víc se blíží premiéra prvního dílu seriálu SW Rebels, tím víc se dozvídáme více novinek o dalších epizodách. Tentokrát byl vyzrazen děj pátého dílu tohoto seriálu s názvem „Rise Of the Old Masters.”


The rise of the old master (Rise of the Old Masters)

Režisér: Steven G. Glee, Stewart Lee
Producent: Kiri Hart

Pozor! Může jít o vyzrazení děje epizody. Děj ale může být pozměněný, nebo zcela jiný, jelikož se jedná o informaci z neoficiálního zdroje.

Povstalci zjistili, že stará mistryně Jedi Luminara Unduli je zadržena Impériem. Když se ji ale pokusí zachránit, zjistí, že jde o past, kterou nastražil Inkvizitor. Ale tím, že spojí svoje síly, dokáží jen tak tak uniknout.

Prý jde o velice vzrušující a zajímavou epizodu. Připojení postavy známé z filmů a seriálu The Clone Wars, jako je Luminara, k povstalcům je super.

Zdroje: StarWarsUnderworld.com

Zpět na začátek

TV spoty ke Star Wars Rebels

S upoutávkami na seriál SW Rebels se poslední měsíc před premiérou roztrhnul pytel. A jako by toho nebylo málo, stále se vysílají nové a nové reklamy pro diváky. První ukázka s názvem „Join the Team” znovu představuje jména hlavních hrdinů očekávaného seriálu.

Druhá upoutávka s názvem „Timeline” nás přenese přes všechny události na časové ose z SW galaxie až k SW Rebels.

Poslední video má název „Tyranny of the Empire”. Zde je vidět, jak Impérium přistává na Lothalu a napadá místní občany svými přísnými pravidly. A naše malá skupinka povstalců se odvažuje bránit, a upoutávat na sebe pozornost agenta Kalluse a tajemného inkvizitora.

Zdroje: Youtube, Youtube, Youtube

Zpět na začátek

Technologie z SW7 v Rebels

Dle dostupných informací si fanoušci, které zajímá technologie, jež se objeví v připravované sedmé epizodě Star Wars, přijdou na své možná již v seriálu Star Wars Rebels. V tomto seriálu se totiž údajně značná část nové techniky objeví.

Samozřejmě se v Rebels technologie neobjeví přesně tak, jak bude k vidění ve filmu. Bude se jednat o původní verzi či o různé fáze vývoje.

Nejde ale pouze o technologii. V Rebels nám bude také představeno město, které se údajně objeví i ve Star Wars VII.

„Existují postavy, vozidla a obrazy, které jsou do show zavedeny z pohledu časové osy dříve, než jsme je viděli ve filmech, včetně VII,” řekl Simon Kinberg.

Zdroje: InsideTV, JediNews

Zpět na začátek

Možné fotografie herců z průběhu natáčení

Byly uveřejněny fotografie z natáčení v Greenham Common, na kterých jsou údajně Gwendoline Christie a Adam Driver.

Muž nápadně podobný Adamu Driverovi byl vyfotografován v oranžové kombinéze Rebelů, což poněkud nesedí s informacemi, které tvrdí, že Driver bude hrát záporáka, či někoho na pomezí dobra a zla.

Na další fotografii je zachycena žena, o které se tvrdí, že se jedná o Gwendoline Christie. Stejně jako u Adama Drivera, ani její kostým nesedí s informacemi o její roli ve filmu. Žena má také velmi podobné oblečení, jako muži, kteří byli vyfotografováni nedlouho nato.

Zdroje: MakingStarWars, MakingStarWars

Zpět na začátek

Objeví se Daniel Craig v Star Wars VII?

Podle britského internetové deníku Metro natáčel Daniel Craig, známý pro svou roli Jamese Bonda, tajemnou roli pro sedmou epizodu Star Wars. Dle článku Craig o roli ve Star Wars velmi usiloval a tvůrci se mu rozhodli vyhovět. Natáčení údajně probíhalo minulý týden po dva dny v Pinewood studios.

Internetový deník The Sun uvedl: „Daniel Craig je blízký přítel JJ Abramse. Požádal ho, zda by mohl hrát tajemnou roli.”

Je také možné, že ve filmu nebude vidět ani jeho obličej, protože by mohl hrát příslušníka rasy, která se člověku nepodobá.

Zdroje: MakingStarWars, TheVerge.com

Zpět na začátek

Nová roleplay desková hra

Právě probíhá testování nové stolní hry s tématikou Star Wars od Fantasy Flight Games. Tato hra z období vzestupu Impéria ponese název Star Wars: Force and destiny.

Použij Sílu, ale použij ji moudře!
V roleplay hře Star Wars®: Force and Destiny™ se stanete jedním z mála zbývajících uživatelů Síly v galaxii - jedním z mála jedinců schopných natáhnout se a dotknout se mystické síly, která určuje osud celé galaxie. Budete na útěku před Impériem a bude se na vás pohlížet s nedůvěrou - jako na zapomenutého stoupence zaniklého sentimentálního náboženství. Budete nuceni používat Sílu k ochraně svého života a životů nevinných lidí. A budete v pokušení temné strany.

Zdroje: JediNews

Zpět na začátek

Star Wars: Commander nyní dostupná pro Android

V nedávném Přehledu jsme psali o Star Wars: Commander, strategické hře na iOS. Nyní je tato hra dostupná zdarma ke stažení i na mobilní telefony s Androidem a to přímo v tomto odkazu. Hra se pyšní svým pěkným prostředím, různými planetami a možností volby své strany. Kterou stranu si zvolíte? Povstalce, nebo Impérium?

Zdroje: Android.mob.org

Zpět na začátek