Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Více dílů v 2. sérii Rebels a návrat dalších postav

Reklama
Přidat komentář

Komentáře

Obrázek uživatele CadBane007
25-26
3. Únor 2015 - 20:18
Disney, stále čekám na nějakou dobrou zprávu. Já se těšil že první série bude zároveň poslední. Místo těchto kravin radši kanonizujte původní Expanded Universe a znovu vydejte (remasterované) SW hry, které vyšly do roku 2005 :D takové staré dobré Rogue Squadron nebo Shadows of the Empire v dnešní grafice by bodlo :D

+1
+1
-1
Obrázek uživatele Viq
29-30
Viq [Redaktor]
3. Únor 2015 - 23:04
Rekanonizace by bylo psycho. Ať už to nechají tak jak být. Ale znovuvydání starých her má mou plnou podporu. Sice staré hry vycházejí s opravenou kompatibilitou (viz LucacArts hry na GoG.com), ale třeba KotOR hrát v rámečku (širokoúhlé prostě nejde) není zrovna nejzábavnější. Na druhou stranu ať to nedopadne jako Age of Empires 2, který vydali s podporou moderních rozlišení, upraveným ohníčkem, vodou a napálili na to cenovku tak šílenou, že mi málem vypadli oči. Nemluvě o tom, že hra po lokální síti byla zrušená :-/
EDIT: *Ať už to nechají tak jak to je.

"You can't believe everything you read on the Internet." - Abraham Lincoln

+1
0
-1