Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Star Wars Jedi: Fallen Order má první gameplay video.

Reklama
Napsáno dne 9.6.2019

Měli jsme příležitost vidět Star Wars Jedi: Fallen Order v pohybu. Dnes večer v průběhu E3 2019 nastoupili herní vývojáři a přední tváře Respawnu s představením prvního gameplaye spolu s ujištěním oficiálního data vydání. Tím má být 15. listopad 2019 a to pro PC a konzole, tak jak bylo řečeno během Star Wars Celebrations.

Ukázka zahrnuje hlavního hrdinu Cal Kentise, který se nachází na planetě Kashyyk.  Na této planetě se pokouší zachránit Wookijské zajatce z držení imperiálních sil. K potěšení mnohých, na této planetě je spolu se Sawem Gerrerou, kterého můžeme znát ze seriálů The Clone Wars a Rebels, nebo také jeho filmového zastoupení ve filmu Rogue One: A Star Wars Story. 

Během třinácti minut byl představený základní pohyb, mohli jsme spatřit běh po zdech, přeskakování platforem různými způsoby a trochu byl přiblížený i soubojový systém s využitím Síly i světelného meče. Záběry jsou prý zasazeny přibližně 3 hodiny po začátku hry, hrdina je schopný například zpomalit, nebo naprosto zastavit čas, provádět dvojité skoky a další. Boj se světelným mečem připomíná zčásti jeho duchovní předchůdce Jedi Outcast, nebo The Force Unleashed, z novějších her by tu mohla být patrná i podobnost s bojovým systémem hry Sekiro. 

Našeho hrdinu doprovází i droid BD-1, který Calovi zajišťuje informace. Asmussen, herní vývojář a představitel studia Respawn se vyjádřil, že "BD" je zkratka pro "Buddy Droid", což v překladu znamená droidí parťák. Takže BD-1 je opravdovým pomocníkem, který bude Calovi poskytovat informace v novém prostředí, svítit baterkou, otevírat uzamčené dveře a dokonce i healovat při soubojích.

V ukázce je také patrné, že Cal bude stát proti různým typům stormtrooperů, droidů a nebude nouze ani o zástupce vesmírné fauny, bude tedy nutné střídat různé bojové styly a časovat si své útoky. 

Hra tedy vypadá velice zajímavě a uvidíme, co nám přinese.