Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Kontroverze Legends/Kánon

Reklama
Přidat komentář

Komentáře

Obrázek uživatele Jocasta Nu
20. Květen 2020 - 23:15

Disney s celým Star Wars pořádně zamával. Bohužel k horšímu než k lepšímu. My s tím asi těžko něco zmůžeme. Musíme to přetrpět a doufat v jejich osvícení a návrat k původním kořenům. Sama jsem zapřísáhlou zastánkyní staré trilogie (4-6), novou trilogii (1-3) jsem ještě ochotna tolerovat. Naopak ten paskvil, kterým teď Disney poskvrnil dobré jméno značky Star Wars, ten vůbec nemusím, ale respektuji, že i přes můj odmítavý postoj je tato trilogie součástí hlavního příběhu.

+1
+4
-1
Obrázek uživatele Pet11
24. Květen 2020 - 20:03

S filmy Rogue one i SOLO jsem docela spokojen. Ovšem nejnovější trilogie je paskvil, jaký se jen tak nevidí. Co se animáků týče, nové CW jsem zatím neviděl, Rebels jsou o dvě třídy níž, než CW a o Resistance se snad ani nebudeme bavit. Avšak Mandalorian je za mě pecka! Bohužel, ve výsledku je to strašně málo...

+1
+2
-1
Obrázek uživatele Pet11
24. Květen 2020 - 20:11

Jinak, doufám, že se web po letech zase probudí k životu. Snad se podaří znova nastartovat povídkovou sekci, ta mi chybí snad nejvíce! 

+1
+3
-1
Obrázek uživatele Jocasta Nu
24. Květen 2020 - 21:59
Vidím, že nový tým se do oživování stránek pustil s nadšením. Jen tak dál.

+1
+3
-1
Obrázek uživatele Coudy
25-26
Coudy [Redaktor]
25. Květen 2020 - 20:31

Děkujeme za zpětnou vazbu, budeme se snažit i dál :)

I'm one with the Force and Force is with me.

+1
+2
-1