Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Dogma

Napsal: takr.
Dne: 1.3.2013 13:36
Kategorie: Klonové války - The Clone Wars
Zpět na fórum

Nevíte někdo prosím co se stalo s Dogmou ? Nechce se mi to hledat na wiki a zas překládat
Přidat komentář
Obrázek uživatele Viq
29-30
Viq [Redaktor]
1. Březen 2013 - 14:52
Jj, nám se chce ;) (sarkasmus) -> podle Wookiepeedie byl dán do vazby, nic víc o něm pak nepíší

"You can't believe everything you read on the Internet." - Abraham Lincoln

+1
+2
-1
Obrázek uživatele takr.
25-26
1. Březen 2013 - 15:49
Jo Vigu to vím akorát sem jako myslel že co se stalo potom to že šel do vazby mi bylo jasné

Já sem se Vratil !!!!!!

+1
0
-1
Obrázek uživatele Viq
29-30
Viq [Redaktor]
1. Březen 2013 - 16:41
To se neví, nebylo vymyšleno - oficiální zdroje končí u vazby

"You can't believe everything you read on the Internet." - Abraham Lincoln

+1
+1
-1
Obrázek uživatele takr.
25-26
1. Březen 2013 - 17:29
no na to sem se ptal co po vazbě

Já sem se Vratil !!!!!!

+1
0
-1
Obrázek uživatele PredsaJa
30-31
1. Březen 2013 - 15:09
Ja som si to aj našiel a preložil, ale nechce sa mi to napísať... Čo je toto za prístup? Viem, že je to mimo tému a ospravedlňujem sa za prípadnú nevhodnosť môjho príspevku.

Ak by si slušne napísal, že ti povedzme: google prekladač píše kraviny, nerozumieš anglicky, nevyznáš sa v tom alebo sa nedokážeš dopracovať k nejakej odpovedi z overených zdrojov, nepoviem ti na to ani slovo. Argument "som lenivý" neobstojí nikde. Normálne by som ti želal, aby ti nikto neodpovedal...

Takže skús ešte raz popremýšľať a polož otázku až vtedy, keď si budeš istý, že si nedokážeš pomôcť sám.

+1
+2
-1
Obrázek uživatele EuvEn
26-27
EuvEn [Redaktor]
1. Březen 2013 - 16:09
To dělá dnes spousty lidí místo aby použily Google a všechno si našli, tak se radši někde zeptají a čekají až jim někdo odpoví a při tom když chvíli hledám tak se mi ještě nestalo, abych nenašla to co jsem hledala....(Ale to je mimo téma) O Dogmovi ti toho nikdo víc nepoví všude je jen to, že ho vzali do vazby, ale to už víš.

If we Lose Shepard, humanity may will follow - Mass Effect 2
May the force be with you - Star Wars

+1
+1
-1
Obrázek uživatele PredsaJa
30-31
1. Březen 2013 - 16:41
A narážaš presne na pointu. Nikdy som nebol zástancom toho, že ak niečo robí väčšina, tak to tak musím robiť aj ja. Mám pocit, že jediný "liek" na toto je ignorácia podobných záležitostí. Nepáči sa mi toto obyčajné využívanie ochoty ľudí pomáhajúcich tým, ktorí si ju nezaslúžia. A správne, nemám na mysli len tento prípad. Ale to už riešim problém v širšom zmysle... Ak to budú admini považovať za správne, nech pokojne tento komentár zmažú.

+1
0
-1
Obrázek uživatele Calse Lirryns
27-28
1. Březen 2013 - 17:30
Souhlasím, že by určitě měl radši hledat než se ptát (já osobně se ptám až v případě, kdy něco nikde nenajdu a nedokážu si to domyslet), ale to není důvod, proč mu neodpovídat. Nevím jak vy, ale já při psaní jednoho komentáře neztratím nic kromě několika minut a na hledání dané informace přibližně stejně tolik. Pokud ani to nechcete obětovat, tak jste úplně stejně líní, jako on.
Myslím, že ničí ochoty tady nikdo nezneužíval. Kdo byl ochotný odpovědět, ten odpověděl a nikomu tím neuškodil, a kdo nechtěl, prostě otázku ignoroval. A to, jestli si tázající člověk zaslouží odpověď, nebo ne, se nedá přece poznat z jednoho příspěvku!

Jsem si vědom toho, že nemám pravdu, nepotřebuji na to být upozorněn. Co mě zajímá, je to, kde dělám chybu.

+1
+2
-1
Obrázek uživatele takr.
25-26
1. Březen 2013 - 17:36
No taky si myslím že když je to nezajimalo tak to meli ignorovat nebo když chteli tak odpovědet :)

Já sem se Vratil !!!!!!

+1
0
-1
Obrázek uživatele PredsaJa
30-31
1. Březen 2013 - 17:58
Ja s tebou v mnohých ohľadoch súhlasím. Ešte raz musím podotknúť, že som to myslel všeobecne a nie ako narážku týkajúcu sa jednotlivca - v tomto prípade takr. Nebolo mojím úmyslom ho ani uraziť, ak by mal niekto taký pocit. Snažím sa vyjadriť to, že sa mi absolútne nepáči takýto prístup ľudí. Ale chápem, je to márny boj.

Poďme na to logicky. Ak chcem niečo vedieť, čo spravím? Snažím sa tú informáciu zistiť dostupnými metódami. Ak zlyhám, spýtam sa, pretože viem, že je tu plno ľudí, ktorí majú v danej problematike väčšie vzdelanie ako ja a ochotne mi pomôžu. Ale ak nastane situácia ako táto... Chcem niečo vedieť, ale nie som ochotný hľadať. Neznamená to, že nemám záujem o danú informáciu? Ja som nikoho nenabádal, aby nepomohol. To si si zle vyložil. Vyjadril som asi trochu nevhodným spôsobom to, že keď sa nedozvie, čo chce vedieť odtiaľto, spraví tú jedinú a logickú vec - začne hľadať sám. A to som chcel docieliť. Odprisahal by som, že je jednoduchšie nájsť tú informáciu, ako založiť tu nové vlákno. Ja som to hľadal asi minútu. Nechcem sa na nič hrať, ale s čistým svedomím môžem povedať, že taká skúsenosť by ho naučila omnoho viac.

Ja som nikoho nesúdil. Ak som vyvolal ten dojem, opäť sa ospravedlňujem. Človeka, ktorý založil toto vlákno vôbec nepoznám, čítal som len zopár jeho komentárov. Na základe príspevku sa však niečo vyjadriť dá, ak to mierne preženiem, jeho otázka znela arogantne. Snáď som takto dodatočne vysvetlil všetko, čo som mal. Za svojím názorom si stojím. Je všeobecný, nekonkrétny, logický, dostatočne podložený a myslím si, že minimálne sčasti aj pravdivý.

+1
+1
-1
Obrázek uživatele takr.
25-26
1. Březen 2013 - 18:20
Jo v pořádku. Já to chápu ale od toho to jen to forum. A proste sem jen vyčerpáný poslední dobou tak sem se jenom zeptal.

Já sem se Vratil !!!!!!

+1
0
-1
Obrázek uživatele Viq
29-30
Viq [Redaktor]
1. Březen 2013 - 17:34
Já na něm nic závadného nevidím, už jsem viděl i horší... a s tvým názorem souhlasím, i když většinou stejně lidem pomůžu.

"You can't believe everything you read on the Internet." - Abraham Lincoln

+1
+1
-1
Obrázek uživatele PredsaJa
30-31
1. Březen 2013 - 18:21
Reagoval som impulzívne a prehnane. Stretávam sa s tým pomaly každý deň, lezie mi to na nervy a neviem to pochopiť. Ja by som samozrejme taktiež rád pomohol, podobne ako sa o to pokúšam pri poviedkach. Mne nejde o to, že sa pýtal. Ide mi o tú formu, ako sa to spýtal. Ale uznávam moju chybu, pretože sa to dalo vyjadriť vľúdnejším spôsobom.

+1
0
-1
Obrázek uživatele takr.
25-26
1. Březen 2013 - 18:23
Ja sem si až potom uvědomil že sem to špatně napsal ale potom už to nešlo odstranit. Poslední dobou jde na mě temna strana síly :D

Já sem se Vratil !!!!!!

+1
0
-1