Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Darth Maul

Napsal: Darth Nihillus
Dne: 23.6.2013 7:49
Kategorie: Klonové války - The Clone Wars
Zpět na fórum

Ahoj, včera večer jsem znovu shlédnul epizodu The Lawless (5x16) a viděl jsem tam jednu docela zajímavou věc. Všimněte si, že když je Obi-wan zajat, tak se v paláci snaží Maula dostat na světlou stranu a Maul jako by na vteřinu zaváhá. Už znám Clone wars moc dobře, takže vím že nikdy nepadne jedno zbytečné slovíčko. Maul se podle mě nepřidá na světlou stranu, ale myslím si, že ještě ho tvůrci nechají vykonat i něco dobrého (třeba někoho zachrání a pak zemře...). Každopádně, co si o tom myslíte vy?
Přidat komentář
Obrázek uživatele Darth Mirek
24-25
23. Červen 2013 - 12:57
Jj, podle mne se možná vyskytne v "prémiových dílech" CW, nejspíše se během doby co bude působit jako Sidiusův nový zabiják (Savage je mrtev) se vzbouří, zmaří plány o nějaký další ďábelský plán ale sám přitom zahyne, nebo bude dál působit jako služebník Temné Strany a zahyne při souboji s nějakým Jediem.

Don't ask, if you don't care.

+1
+3
-1
Obrázek uživatele tomas5542
25. Červen 2013 - 15:22
nebyl bych proti kdyby se Darth Maul znova objevil i kdyby jenom jako vedlejší postava nebo ve krátké scéne ale rozhodne by se mi nelíbilo kdyby se pridal ke světlé strane i kdyby jenom na 10 vterin Darth Maul je proste ztelesnení temné strany nekompromisný zabiják on proste patrí k temné stran ne ke světlé

+1
0
-1
Obrázek uživatele sith
23-24
26. Červen 2013 - 6:12
Byl bych (stejně jako ty dva komenty pod mnou) silně proti, aby se tak známý sith, jako je Darth Maul, přidal k
světlé straně. Myslím si, že je pravděpodobnější, že klonům (republice) pomůže nějak omylem. V takovém případě bych neodporoval.

Nicméně je fakt, že SW nyní vlastní Dysnei a bůh ví, co s TCW na konec provedou.
Necháme se (možná i nemile) překvapit...

Fight for the win!!!

+1
+1
-1
Obrázek uživatele Blackhand47XD
26-27
26. Červen 2013 - 7:39
Maul byl v jedné verzi zabit Owenem Larsem na Tatooine, když se Obi-Wan snažil chránit Luka. Tehdy Lars řekl Obi-wanovi, aby se k Lukovi nepřibližoval. Uvidíme zda se budou tvůrci řídit touto verzí a zasadí ji do seriálu Rebels.

Nothing is true, everything is permitted.

+1
+1
-1
Obrázek uživatele Leon
27-28
30. Červen 2013 - 21:08
Presne, Maul má byt zabit Owenem Larsem na Tatooinu spousty let po CW a dosti by mne prekvapilo byt tomu jinak :)

Nekdy je k velkemu skoku vpred i par kroku vzad..... A nebo jen mit vuli skocit ,,Anakin Skywalker"

+1
0
-1
Obrázek uživatele tomas5542
30. Červen 2013 - 17:55
podla mna je v CW hodne príbehu vymysleného tak by mohli vymyslet aj nejaky originalny konec pro Darth Maula skoro akykolvek okrem pridania sa k svetlej strane

+1
+1
-1