Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Titulky

Napsal: rotomr
Dne: 10.3.2014 20:33
Kategorie: Klonové války - The Clone Wars
Zpět na fórum

Ahoj lidi chtěl bych se zeptat kdy budou titulky k epizodám v 6 šesté serii.
Přidat komentář
Obrázek uživatele valada06
27-28
10. Březen 2014 - 21:51
Čekal jsem, který omezenec se zeptá jako první. Což není dostatečně vidět, že překladatelé vydávají titulky jak mohou? Těmto otázkám fakt nerozumím.

„Když od síly vzdálíš se, věz, že to nebyla Síla, co pohnulo se.“

- Yoda

+1
-2
-1
Obrázek uživatele dugar
24-25
10. Březen 2014 - 22:01
Popravdě jsem měl chuť se zeptat sám, ale bál jsem se toho, že mi tady někdo začne nadávat...npř. do omezenců. Chápu že překladatelé se snaží vydávat na 100%, ale popravdě mě nebaví se koukat 2x denně jestli jsou hotové titulky. Radši by jsem byl, kdyby se prostě do novinek napsalo, že překlad bude vycházet po 2 dílech a to v neděli, jak tomu bylo minulý týden.

+1
+2
-1
Obrázek uživatele valada06
27-28
10. Březen 2014 - 22:12
Nechci to tu nijak dalece rozvádět, takže poslední reakce. Řekněme, že překladatelé (i když jsou tři) nemají třeba tento týden čas (sám to znám z vlastní zkušenosti), ale souhlasím, že by nebylo špatné nějaké obecné info, jak to s překladem jde, neříkám ale konkrétní datum (to je pak ještě více stresující).

„Když od síly vzdálíš se, věz, že to nebyla Síla, co pohnulo se.“

- Yoda

+1
0
-1
Obrázek uživatele Viq
29-30
Viq [Redaktor]
10. Březen 2014 - 22:32
Určitě se neboj zeptat či poslat zprávu mě, jako "správci pro styk s uživateli", do omezenců ti určitě nadávat nebudu a mimo to zásadně nesouhlasím s takovým typem reakcí - navíc je pravda, že tu není lehce k dohledání, jaké titulky už byly vydány a kdy budou následovat další.

Ačkoliv nejsem překladatel, tipuji, že většina dílů by měla být přeložena do konce týdne. Je to přece jen větší sousto najednou pro pár překladatelů :) Předpokládám, že až si překladatelé všimnou tohoto vlákna, tak sdělí svůj odborný předpoklad, kdy by mohly být titulky vydány.

"You can't believe everything you read on the Internet." - Abraham Lincoln

+1
+2
-1
Obrázek uživatele HorLukRos
30-31
HorLukRos [Bývalý admin]
11. Březen 2014 - 7:32
Většina dílů do konce týdne? To nás teda docela přeceňuješ :D

Založil jsem informativní článek na blogu, který budu průběžně aktualizovat: odkaz »

Všichni máme své stroje času. Některé nás vezmou zpět - těm říkáme vzpomínky. Některé nás pohání kupředu - těm říkáme sny.

+1
0
-1
Obrázek uživatele ecilehard
45-46
12. Březen 2014 - 21:22
Titulky na prvni 2 dily 6te serie super. No nevydrzel jsem a dal si to cele s inglish titulkama a dalo se to take zvladnout. Kazdopadne na ceske si pockam a skouknu znovu pro doplneni detailu:D moje inglis je prece jen dost omezena:D (kdyby nekdo chtel tak zde:odkaz » )

<Enlightened Agent Ecilehard>

+1
0
-1