Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

TCW na DVD a Blu-ray

Napsal: Grievous_
Dne: 12.4.2014 13:24
Kategorie: Klonové války - The Clone Wars
Zpět na fórum

S koncem 6.sezóny se mi zjevila otázka-kdy přesně (jestli vůbec) vstoupí k nám na trh zbylé sezóny Klonových válek,jak jistě víte 1.sezóna vyšla na 4 discích s českým dabingem ale rád bych měl celou sbírku jestli rozumíte,sledovat epizody online nebo si je postahovat může být řešení ale přesto bych chtěl alespoň jednou skutečně podpořit moji oblíbenou serii tím že si koupím fyzické kopie (dvd nebo blu-ray)...To je asi tak vše.
Přidat komentář
Obrázek uživatele Viq
29-30
Viq [Redaktor]
12. Duben 2014 - 13:33
Teď si nejsem jistý, jestli je to oznámení či otázka, ale pokud se ptáš, tak s českým dabingem je snad jen první série, ostatní jsou v nedohlednu. Pokud by ti nevadila angličtina - bez titulků - tak v Česku seženeš jen první sérii, ale třeba na Amazonu (odkaz » ) se dá koupit v pohodě 1-5 série, akorát budeš platit relativně vysoké poštovné.

"You can't believe everything you read on the Internet." - Abraham Lincoln

+1
0
-1
Obrázek uživatele Grievous_
12. Duben 2014 - 16:01
První sezónu vskutku vlastním celou,jak jsem říkal...Škoda jen že zde v ČR nelze sehnat ty další...mimochodem díky za odkaz,zamyslím se nad tím angličtina mi problém nedělá takže v tom by problém nebyl.

+1
0
-1
Obrázek uživatele CadBane007
25-26
13. Duben 2014 - 8:23
Pokud vím, tak u nás vůbec nevyjdou, já to mám v originále tak to je nejlepší...

+1
+2
-1
Obrázek uživatele PredsaJa
30-31
13. Duben 2014 - 10:44
Osobne by som už uvedenie ďalších sérií s českým dabingom neočakával. Príliš dlho s tým otáľali... Česko ani Slovensko nie je trh, na ktorom by bol o tento seriál veľký záujem. Oficiálne sa sem nedistribuujú ani fyzické médiá v originálnom znení. Spoločnosti nemajú také silné distribučné kanály, aby dokázali pokryť aj maloobchod (a kto by si už len niečo také kúpil, keď sme všetci takí zruční piráti?). Ako bolo písané nižšie, najschodnejšia cesta je asi ten Amazon.

Ako alternatíva sa môže zdať online distribúcia v podobe iTunes, Google Movies, prípadne samotný Netflix. S Netflixom nemám žiadne skúsenosti a nikdy som ani nemal dôvod zisťovať dostupnosť služby pre náš región. iTunes TCW ponúka - 5 sérií. Je to však relatívne drahé... V HD (720p nižšej kvality) stojí jedna epizóda cca 3 €, celá séria potom 30 € (5. séria stojí tuším až 40 €). V SD kvalite to je o 10 € menej. Google Movies má TCW vo svojej ponuke, ale zatiaľ táto služba nie je pre nás dostupná. Pre Česko je vcelku veľká pravdepodobnosť, že sa tento stav zmení... cca do jedného roka (ale to je skutočne len môj odhad). Ceny budú ale s najväčšou pravdepodobnosťou porovnateľné s iTunes. I keď Google volí rozumnejší prístup a, našťastie, pre nich 1 USD nie je to isté ako 1 €.

Záverom je, že by si s najväčšou pravdepodobnosťou dosť preplatil. Na Amazone by si pravdepodobne našiel výhodnejšiu ponuku aj so započítaním poštovného (Pozor, odkiaľ to budeš brať, vo všeobecnosti by mal byť VB lacnejší - nižšie poštovné, žiadne clo). Online distribúcia je alternatívou v prípade, že nepotrebuješ kupovať všetky časti, chceš si ich pozrieť skôr a nečakať na dopravu celé dni či týždne. Taktiež je z môjho pohľadu veľkou výhodou to, že máš tieto dáta vždy po ruke a nemusíš sa zaoberať fyzickými médiami (CD som držal naposledy pred 2 rokmi, keď som inštaloval Windows). Výber je len na tebe... V tomto prípade by som však volil cestu objednania BR zo zahraničia.

+1
0
-1
Obrázek uživatele Revolt Emtec
34-35
1. Červen 2014 - 13:22
Neviete niekto kde by som mohol stiahnuť všetky série na blu-ray diskoch? Chcel by som si tam vložiť české titulky a popravde sa mi to moc nechce kvoli tomu kupovať ;)

+1
0
-1