Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Rebels

Napsal: Komandér Sam
Dne: 8.9.2014 18:18
Kategorie: Klonové války - The Clone Wars
Zpět na fórum

Nevíte někdo, jestli se už začal vysílat Star Wars: Rebels? Děkuju.
Přidat komentář
Obrázek uživatele Oliver98
25-26
8. Září 2014 - 18:48
Nechcem byť zlý, ale sme v 21. storočí a myslím si, že každý pozná internet. Neber to zle, ale je to fakt maximálne stupídne od teba.

+1
+2
-1
Obrázek uživatele Pětka
24-25
Pětka [Redaktor]
8. Září 2014 - 18:55
Obávám se, že se ti tvůj záměr nebýt zlý moc nepovedl. Zkus pochopit, že někteří lidé nečtou Přehledy a články a anglicky se jim to třeba číst nechce.

Jinak, Rebels bude mít premiéru nejspíše 3. října 2014 ;)

„Optimistu, těšícího se na vše dobré, čeká pravděpodobně zklamání. Pesimista, počítající s tím nejhorším, může očekávat spíše příjemné překvapení.” - Pětka (24.7.2015)

+1
+2
-1
Obrázek uživatele Oliver98
25-26
8. Září 2014 - 19:09
Áno, Pětka to je síce pekné čo tu píšeš, ale čo keby si to našiel na internete, kde je to všade, namiesto zbytočného spamovania fóra. Pretože mne príde fakt stupídne vytvárať vlákno Sta Wars Rebels a pítať sa tam kedy bude mať premiéru. Toto sa mi nepáči na tejto stránke, že dovolujete vytvárať duplicitné vlákna. Potom fórum nepôsobí seriózne, ale skôr trapne a stráca svoju funkciu.

+1
+1
-1
Obrázek uživatele Pětka
24-25
Pětka [Redaktor]
8. Září 2014 - 20:24
Tobě to možná stupidní přijde, ale jsou lidé, jak již jsem řekla, kteří třeba neumí hledat informace, nebo považují za snazší se prostě zeptat. Díky těmto lidem to pak další už mohou právě ve fóru snáze najít.

Fórum prostě je od toho, aby se lidé ptali na věci, které nevědí. Takže rozhodně nemůže svou funkci ztratit tím, že se někdo na něco zeptá.

Uznávám, že by mohl hledat, ale už se rozhodl se zeptat, tak není třeba hned začít útočit, že ti to připadá „fakt maximálne stupídne”. Lze to říci i slušně a v ideálním případě i odpovědět na otázku. Za spam totiž lze pokládat i tyto příspěvky, které nijak nesouvisí s tématem, ale pouze útočí na autora, kvůli tomu, že si informaci nevyhledal a zeptal se na ni.

Jinak my neschvalujeme témata z fóra jako třeba povídky, kdy je musíme projít a pak teprve je mohou vidět i ostatní. Závadná témata jsou samozřejmě mazána, ale tohle není vulgární ani jinak nevhodné téma. Možná je zde někde stejné a autor ho prostě nenašel, ale to rozhodně není důvod hned autorovi vynadat - ty taky vždy nenajdeš vše, co hledáš. V případě nutnosti lze fóra promazat, ale to bych já osobně v tomto případě nedělala. Záleží to však spíše na Rosovi, Viqovi a dalších.

„Optimistu, těšícího se na vše dobré, čeká pravděpodobně zklamání. Pesimista, počítající s tím nejhorším, může očekávat spíše příjemné překvapení.” - Pětka (24.7.2015)

+1
+1
-1
Obrázek uživatele Oliver98
25-26
8. Září 2014 - 20:36
Lenže tu je potom problém niečo nájsť, lebo sú tu duplicitné diskusie. Určite by si mal z toho vziať poučenie do života, pretože nikto ho nebude v živote vodiť za ručičku a všetko mu polopate vysvetlovať. :)
A ešte niečo. Myslím si, že je fakt pod tvoju úroveň dávať mi dislike len za to, že nesúhlasíš s mojím názorom. A ešte niečo. Ja som mmu nenadával, ale fakt by sa mal naučiť, že v živote je lepšie si všetko spraviť sám. :)

+1
+3
-1
Obrázek uživatele Pětka
24-25
Pětka [Redaktor]
8. Září 2014 - 20:57
To, že je něco vícekrát, znamená, že se to hůř najde? No promiň, ale mně to připadá přesně naopak.

Jinak, samozřejmě, že se z toho má poučit, ale každý dělá chyby. Tak to už nechme plavat, nebo to aspoň řešme přes PM či chat. Samozřejmě, že si původní komentář nemusel myslet urážlivě, ale na někoho to tak může působit.

A dislike je od toho, aby se dával, když nesouhlasíš, nebo se ti nelíbí něčí názor. Právě od toho to získalo název. ;)

„Optimistu, těšícího se na vše dobré, čeká pravděpodobně zklamání. Pesimista, počítající s tím nejhorším, může očekávat spíše příjemné překvapení.” - Pětka (24.7.2015)

+1
+1
-1
Obrázek uživatele sith
23-24
23. Září 2014 - 14:00
líná huba, holý neštěstí
takhle je to jednoduší než se proklikávat miliardou stránek o star wars a hledat to (pominem li to, že jich je většina v AJ)

Fight for the win!!!

+1
0
-1
Obrázek uživatele Komár
30-31
12. Září 2014 - 18:14
nějak v říjnu nebo listopadu nejsem si jistý ale nemůžu se dočkat

+1
+1
-1
Obrázek uživatele Blackhand47XD
26-27
20. Září 2014 - 19:29
Fanmade, tento obrázek se objevil na netu dřív jak logo Rebels.

Nothing is true, everything is permitted.

+1
+2
-1