Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Off-topic o mediích

Napsal: Wrait
Dne: 23.6.2015 17:39
Kategorie: Neroztřízeno
Zpět na fórum

Je tomu už 16 let, kdy se v kinech objevila Epizoda I: Skrytá hrozba a ukázala nám původ Anakina a Darth Vadera. Herec, který ztvárnil mladého Anakina, Jake Lloyd nebyl žádnou dětskou filmovou hvězdou a sám se vyjádřil, že se mu role ve Star Wars nelíbila.
Každopádně se díky ní proslavil, aniž by pokračoval v herecké kariéře.

O slávu však nestál, chtěl žít obyčejný život desetiletého kluka a pokračovat v něm dál. S herectvím prakticky skončil ve dvanácti letech z vlastního rozhodnutí, kvůli tlaku zvenčí a "šikaně" ve škole. Nyní studuje vysokou školu se zaměřením na film.

Důvod proč to píšu je ten, že udělal jednu jedinou chybu. Pokud byl někdo ušetřen bulvárních článků, Lloyd byl zadržen za rychlou jízdu pod vlivem návykových látek. Nic zvláštního, v Americe bere drogy kdekdo. Před tím se snažil ujet policii a nakonec skončil mezi stromy a lhal policii o své identitě. Dobrá, policejních honiček jsme viděli taky spoustu.

Pro příklad v roce 2012 bylo v Americe zadrženo 1,282,957 lidí za jízdu pod vlivem. ALE "Jake Lloyd je přeci ten herec co si zahrál ve Star Wars před 16 lety." Asi tohle se muselo prohnat někomu hlavou, protože během několika dní, jsem na články s tímto tématem narážel neustále.
Cituji: "Možná byl taky pod vlivem nějaké temné Síly – myšleno drog či alkoholu. Každopádně ukázal, že bere svou největší životní roli opravdu vážně a nechal v sobě promluvit Darth Vadera." Vážně?

Opravdu mě udivuje jak bezcitný člověk může být. Prožil si děs za mlada a nyní mu hází skoro dvě desetiletí starou noční můru do obličeje. O úletech celebrit slýcháme a čteme denně, ale on není celebrita a osobně si myslím, že nikdo si nezaslouží, aby na něj někdo vytahoval kostlivce ze skříně, zvlášť když je tak starý.
Přidat komentář
Obrázek uživatele Wedge Antilles
25-26
23. Červen 2015 - 19:44
Naprosto souhlasím. Kdo někdy v životě neudělal nějakou blbost (tím teď nemyslím, že by jeho čin nebyl závažný, ale že nikdo není dokonalý :D). Bohužel, v dnešním světě stačí, aby se člověk jednou zviditelnil a z taková nějaká blbost je hned plná médií... A většinou zveličená.

Taky na to všude narážím... Taky jsem četl, čím si prošel a chápu, že to fakt musel mít těžké. A je opravdu nefér, co ty hyeny dokážou, ale tak to v tomhle světě bohužel chodí a nikdo s tím asi nic neudělá :/

P.S. Právě proto nikdy nechcu být ani chvilkově slavný :D :D

<p>"I remember the days before Yavin when we were all young, armored with the invincibility of youth and fired by the belief that the Emperor's evil Empire could not win. It didn't, but the cost was more horrible than any of us could have imagined."</p>

+1
+3
-1
Obrázek uživatele Komár
30-31
26. Červen 2015 - 13:28
Bulvár ze zásady nečtu protože jde o soukromou věc ne o veřejnou a co pisálkové nesliší tak si domislí jedna role a hned je jedn z milionu který je zveličen

+1
0
-1
Obrázek uživatele Needle
32-33
26. Červen 2015 - 17:44
Souhlasím s tím, co napsali Komár a Wedge, ale ještě bych nadhodil filozofickou debatu na téma, jestli z tohoto chování, v případě tohoto článku, vinit pisatele toho článku, kteří koneckonců dělají svou práci (bytˇ v tomto případě, a v mnoha dalších, je to dost za hranicí slušnosti a morálky). Nebo spíš morálně odsoudit toho, kdo jim tu informaci dodal. Koneckonců, kolik lidí si jeho jméno pamatuje, E1 je obecně považována za příšernost a on už nikde jinde nehrál. Takže je logické, že bez toho, že by se na tom někdo třetí chtěl přiživit, by se o to nikdo nestaral.

+1
+2
-1