Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

SW Xwing miniatures game

Napsal: boudin
Dne: 10.1.2014 14:16
Kategorie: Ostatní
Zpět na fórum

Zdravím, chtěl bych se optat, zda-li se někde v ČR hrají nějaké turnaje v SW xwing miniatures game? jestliže již někde běží diskuze, tak se omlouvá, ale jsem tu nováčkem. Díky za info
Přidat komentář
Obrázek uživatele Adamus
28-29
10. Leden 2014 - 16:53
Nevím o žádných turnajích ani na X-wing miniatures ani na "normální" SW miniatures. Booster packy na SW miniatures se už přestaly vyrábět, tuším že poslední byl Masters Of The Force někdy z roku 2010, každopádně je to velká škoda, ale i tak mám docela dost pěknou sbírku :) .. nicméně jak je to se sérií X-wing opravdu nevím.

"Savior, conqueror, hero, villain… You are all things, Revan, and yet, you are nothing."

+1
0
-1
Obrázek uživatele Adamus
28-29
10. Leden 2014 - 16:56
A jo.. X-wing série běží od roku '12 až do současnosti. :) Ale jestli se u nás pořádají nějaké turnaje ti opravdu neřeknu, ale nejspíš asi ne.. :/
EDIT: PS: Chtěl jsem editovat, ale místo toho jsem dal Odpovědět, omlouvám se za double post :)

"Savior, conqueror, hero, villain… You are all things, Revan, and yet, you are nothing."

+1
0
-1
Obrázek uživatele boudin
36-37
11. Leden 2014 - 11:51
x wing je právě ted aktuální.. o starším MG jsem vůbec netušil.. při brouzdání na webu sem čirou náhodou právě narazil na x wing a naprosto mně to uchvátilo..krásný modely.. byl sem dlouholetým hráčem W40k... to je však již passé a ted bych se rád věnoval tomuto... už mám objednáno a těšim se až začnu hrát... :)

Boudin

+1
0
-1
Obrázek uživatele Adamus
28-29
11. Leden 2014 - 20:56
Jojo, klasické SW miniatures byly super.. hrát se to moc teďka nedá, není s kým a turnaje se už nepořádají (nebo aspoň o ničem nevím).. ale tak aspoň mám pěknou sbírku, jsou to moc hezké figurky a některé opravdu hodně vzácné. :)

No a s těmi X-wing turnaji ti fakt neporadím, zkoušel jsem hledat, ale nic jsem nenašel, jen pár diskuzí, kde se případné turnaje řešily ale nic konkrétního. Každopádně jako sbírka to bude určitě pěkné :)

"Savior, conqueror, hero, villain… You are all things, Revan, and yet, you are nothing."

+1
0
-1
Obrázek uživatele boudin
36-37
13. Leden 2014 - 7:02
Každopádně děkuju... jsem z LBC a s pár klukama to zkusíme... info z bitev třeba podám..

Boudin

+1
0
-1