Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Nový blog od Wraita

Napsal: Wrait
Dne: 31.10.2014 10:41
Kategorie: Ostatní
Zpět na fórum

Ahoj všichni,
Začal jsem přemýšlet o svém blogu. Samozřejmě mám spoustu nápadů, ale nastíním vám dva a byl bych rád, kdybyste se mi do komentářů vyjádřili, jaký byste chtěli.

První:
Pro mě zajímavější návrh. Chtěl bych udělat takový seminář na téma Síly v realitě. Něco, kde bychom se mohli otevřeně bavit o vašich pocitech a myšlenkách na toto téma. Mohli bychom se pokaždé zaměřit na různé aspekty jak náboženské, tak i kulturní a podobně. K tomu bych založil i místnost v kantýně, kde bychom mohli vést diskuze.

Druhý:
Asi zajímavější pro vás :D. Udělám trochu reklamu Stevu Sabbaiovi. Nadchla mě jeho FB stránka, kde občas zveřejní příspěvek s nějakou postavou nebo technologií. Chtěl bych něco podobného zavést tady a publikovat články o zajímavých lidech, místech nebo technologiích ze SW. (Lákadlo pro adminy - byly by z toho dobré články na wiki :D).

Prosím napište, co by se vám líbilo víc.
Přidat komentář
Obrázek uživatele Mistr jouda
23-24
31. Říjen 2014 - 15:09
Mám-li být úpřímný, budu rád za každý nový blog, který nebude ode mě... :D

K věci. Ta diskuze ohledně Síly v realitě by byla zajímavá. Ikdyž možná bych jí nedával jako blog, ale do jmenované místnosti v kantýně. Ale mohl bys například jednou za čas napsat do blogu téma, tvůj názor na to a pak třeba:
"Pokud byste toto chtěli řešit, stavte se v 18 hodin ve středu v místnosti..X.." Rozhodně by to bylo zajímavé, Wraite. Fajn téma ;)

Dále druhé téma. Možná Ti budu připadat jako naprostý nevzdělanec, ale jmenovanou stránku neznám. Ovšem pokud se to zakládá na článcích o věcech ohledně SW, tak by to taky fajn.

Shrnutí

Udělej průzkum. Vydáš oba dva blogy a počkáš si na hodnocení. Ale pokud by Tebou zajímavější série nevyhrála, tak vydávej obě dvě. Je to jen na Tobě a na Tvém času... ;)

"A TO SE VYPLATÍ!" -Mistr Jouda, každá šťastná situace.

+1
+2
-1
Obrázek uživatele Komár
30-31
31. Říjen 2014 - 16:20
jsem pro to druhé

+1
+1
-1
Obrázek uživatele Wrait
28-29
Wrait [Překladatel]
5. Listopad 2014 - 20:58
Dám na vás, Vy kteří jste naslouchali a odpověděli.
Na víkend připravím první vydání specialit a na příště si připravím něco popudlivějšího :)
Díky za odpovědi.

I am the holder of the torch, lighting the way
I am the keeper of the flame, soldier of balance

+1
0
-1