Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Platím zlatem! SW kostým na zapůjčení?

Napsal: Exarkun
Dne: 29.3.2016 19:26
Kategorie: Ostatní
Zpět na fórum

Zdravím vás všechny.
Obracím se kohokoliv ze zdejší komunity s velkou prosbou. Za necelý měsíc mě čeká poslední zvonění a v rámci toho bych rád vzdal hold svému nejoblíbelíbenější universu tím, že se převléknu za jednu z tamních postav. Proto, kdyby měl kdokoliv z vás, odkudkoliv
jakýkoliv kvalitní SW kostým, jsem připraven mu za jeho zapůjčení na jediný den slušně zaplatit a složit zálohu 2 500 Kč jako pojistku, že na kostým budu obvzlášť opatrný. Prosím pište.

Pomozte mi starwars.cz komunito... jste má jediná naděje.
Přidat komentář
Obrázek uživatele Blechy
1. Duben 2016 - 15:39
čau kámo :D sem ve stejný situaci jako ty :D ale rozhodnul sem se s tim poprat trochu jinak než ty :D já si na poslední zvonění dělám kostým mandaloriana. Nevim sice jak to ztihnu :D ale myslim že to ztihnu. Vyrábim to úplně jednoduše, našel sem si template na helmu z papíru (odkaz » ta helma je bych řek nejtěžší část... tak udělal jsem ji z krabice, nastříkal autolakem ááá koupil si zatmavovací folii na sklo u auta, a dal ji na hledí...
ke zbytku kostýmu potřebuješ pak (podle mě) už jenom rolák nějakou láskovou jednoduchou vestu á černý tepláky. k teplákům přiděláš suchej zip stejně jako k vestě a uděláš si podle toho jak vypadají mandaloriané výzbroj (z krabice) taky nastříkáš autolakem (můžeš pomalovat temperamy) a budeš mít kostým, tady posílám jak vypadá moje helma (nejdřív sem ji nastříkal na stříbrno a pak na černo a ostatní barvy kružítkem jsem pak udělal rýhy odkaz » (a ano je to záchodové selfie :D :D )

+1
0
-1