Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

SW Saga Edition

Napsal: Eleken
Dne: 24.11.2012 17:34
Kategorie: Ostatní
Zpět na fórum

Ahoj,

hledám lidi RPG "pozitivní", kteří by si chtěli zahrát Star Wars Saga Edition, což je roleplayingová hra (podobně jako Dungeon Dragons nebo český ekvivalent dračí doupě). Základní pravidla jsou k dispozici i v češtině a krom nich už k hraní potřebujete jen Skype (jelikož nepočítám že bychom dali dohromady prezenční skupinu) a program pro vizualizaci herní plochy (wassal engine a modul pro SW). Pokud bude nějaký zájemce, necht se prosím ozve.
Přidat komentář
Obrázek uživatele DarthRevan
25-26
29. Listopad 2012 - 19:41
Pokud s tím máš nějaké zkušenosti tak bych to rád zkusil.

+1
0
-1
Obrázek uživatele Eleken
3. Prosinec 2012 - 13:23
Moje zkušenosti jsou celkem rozsáhlé. Co se týče konkrétně tohoto modulu, tak jej hraju od jeho začátku v 2007.

+1
0
-1
Obrázek uživatele Kor Than Lias
34-35
3. Prosinec 2012 - 18:47
Ja zkušenosti mam maximalne z normalniho RPG maš luk... kam pujdeš teď? zabil si vlka maš kůži a 10 zubu. Kam pujdeš teď? uviděl si zamek prozkoumáš ho? atd... U SW jsem to nikdy nezkoušel a moc rad bych to zkusil. o skype mi kdyžtak napiš prosím do zpráv

May the force by with you my friend...
Kor-Than Lias

+1
0
-1
Obrázek uživatele Eleken
3. Prosinec 2012 - 20:54
Jak už jsem psal, je to zhruba jako KOTOR (s tím vassalem je to i celkem strategické) a tudíž zkušeností netřeba, pravidla jsou intuitivní a skype je eleken-korr (v případě zájmu).

+1
0
-1
Obrázek uživatele Milda
43-44
Milda [Správce]
3. Prosinec 2012 - 18:52
Přibliž mi info ... děkuji

+1
0
-1
Obrázek uživatele Eleken
3. Prosinec 2012 - 20:51
Pokud jsi například slyšel o hře KOTOR (nebo TOR), tak pravděpodobně víš. Je to to samé, akorát bez toho grafického aparátu (každopádně KOTORy vycházejí přímo z tohoto RPG, akorát jsou "okleštěné" o některé věci), který je ovšem pro strategickou vložku tahů nahrazen vassalem a speciálním modulem pro SW.

Dnes jsem zrovna sehrál zkouškovo session s prvním člověkem co zde psal, tak třeba bude chtít sdílet nějaké info on.

+1
0
-1
Obrázek uživatele Eleken
27. Prosinec 2012 - 19:12
V současné době máme rozjetou kampan z období Old Republic (období kolem 3680 BBY, viz. Great Galactic War na Wookipedii). Aktivně hraje 5 lidí (každopádně herní session jsou domlouvány nárazově a tudíž malokdy hrají všichni všechno). V roli GM se střídají dva lidé (včetně mě).
Postavy:

Tylan Madine (hráč Eleken, počet odehraných her: všechny, hlavní GM)
Mladý rytíř Jedi, jehož život je poznamenán bezmocí a zoufalstvím posledních válečných let. Jeho loajalita je rozdělena mezi službou řádu, republice a mezi motivace jeho spojenců a přátel (kteří zřídkakdy yznávají stejné hodnoty). Skvělý válečník, revolucionář a dvojítý agent zapomínající čemu vlastně slouží. To je Tylan Madine.
Jedi 7/ Jedi Knight 1

Zumikito (hráč Boba, počet odehraných her: nespočet) "nejsem žádný podělaný healer"
Kiffar středního věku, jehož život je častokrát spodobnován s osobností Revana. Steně jako on, prošel si tento mocný uživatel Síly cestou světla i temnoty (reprezentovaných výcvikem jak v chrámu Jedi na Coruscantu, tak i pod temnými oblaky centra Sithského Impéria na Dromund Kass). Neustále hledající svoji vlastní jedinečnou cestu však zavrhl oba extrémy a pohybuje se jen v souladu se svým osobitým etickým kodexem ("z cizího krev neteče"), jež v kombinaci s jeho schyzofrenní povahou, dostává někdy poněkud obludných důsledků.
Jedi 5/ Lump 1/ Voják 1

Steve (hráč Albi, počet odehraných her: nespočet, sekundární GM)
Muž mnoha dovedností a talentů. I přes svůj nízký věk s podivuhodnou kriminální minulosti a mnoha kontakty na vůdce podsvětí na kosmopolitním Coruscantu. Při nedávných událostech na planetě Kamos určen jako ztracený dědic Corellie. Mnohdy nacházející zálibu v neopodstatněné krutosti (zejména pod vlivem staršího člena skupiny, Zumikita).
Zvěd 3/ Lump 1

Shor Dol (hráč Brutus, , počet odehraných her: nespočet)
Tento Kel Dor patří mezi elitní vojáky se speciálním výcvikem orientovaným na přepady většího množství protivníků ve spolupráci s Jediaji. Společně se svým přítelem Tylanem Madinem získali velké jmění kreditů při práci pro soukromý sektor (dvě soupeřící společnosti těžící vzácný druh krystalu na Ilumu) a tudíž si novopečený milionář může plně vychutnávat všechny své nákladné koničky (mezi nimiž najdeme luxusní lodě, zabijácké droidy, velké zbraně atd.). Jeho život a začátky vojenské kariéry jsou spojeny s neustále selhávajícími zbraněmi od společnosti "LowTech and Son" jež ho mnohokrát takřka připravily o život (a doopravdy ho připravili o obě ruce, momentálně nahrazené párem protéz). Je potřeba říci že společnost již neexistuje a kel Dor samotný se značnou měrou podílel na faktu, že většina z vedení poznala na vlastní kůži, jak nekvalitní její výtvory jsou.
Mezi nejproslulejší kousky Shor Dola se řadí také vražda Právoplatného Krále planety Kamos. Bohužel nastálá revoluce způsobená právě ztrátou významného hodnostáře, stála později mocného Kel Dora život.
Voják 7/ Elite Trooper 1

Melryc Dryus (hráč Japko, počet odehraných her: 2)
Mandoloriánský lovec odměn, voják nicotné pověsti a bláster k pronajmutí. Byl vyloučen ze svého klanu po tom, co odmítl spolupracovat se Sithským Impériem na blokádě některých obchodních stezek. Nyní je členem partizánského hnutí na podporu rebélie v Sithy drženém prostoru.
Voják 1/ Zvěd 1

Pokud bys chtěl s námi hrát i ty, stačí napsat, nějak se domluvíme. Zkušenosti jsou vítané ale nejsou podmínkou (další GM by byl vítaný pro náš rotační systém). Já osobně bych si milerád zahrál i cokoliv jiného (upřednostnuji ADD 3 a 4 edici, Pathfinder, nějakou D20 modern apod.).

+1
0
-1