Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

1.série

Napsal: Sabaqeen
Dne: 9.6.2013 22:57
Kategorie: Připomínky k webu (2012 - 2015)
Zpět na fórum

Tak jsem si zase po dlouhé době chtěla pustit první sérii Klonových válek, ale komplet celá nefunguje. Furt mi to píše, že video není přístupné v mé zemi, a tak bych jenom chtěla vědět, jestli se to nějak v dohledné době bude řešit? Popřípadě jestli nejsem totální trotl a ten problém nemám jenom já a můj počítač, to je taky možnost :)
Přidat komentář
Obrázek uživatele Viq
29-30
Viq [Redaktor]
10. Červen 2013 - 15:34
No řešit by to chtělo :) Já jsem slíbil, že obnovím odkazy ke stažení, takže se můžu podívat i po online videích. Pokud by, řekněme do středy, nezačali ty videa fungovat, tzn. že bych to ještě nezačal dělat, tak mi pošlete zprávu či něco, protože znám svůj postup práce, při kterém neudělám nic.
EDIT: Chtělo nechtělo, spíš by tam mělo být "mělo", a to si to po sobě čtu.
EDIT: Bože já zas perlím, ignorujte prosím předchozí EDIT

"You can't believe everything you read on the Internet." - Abraham Lincoln

+1
+3
-1
Obrázek uživatele Sabaqeen
25-26
10. Červen 2013 - 16:14
To by bylo fajn, protože stahovat to všechno by bylo dost na prd :)
Jen k tomu EDITU - Nestačí rozum pořád sbírat, musíme ho také používat :D Promiň, nemohla jsem odolat. I když mě se to stává pořád.

Nejhorší srážka v životě je srážka s blbcem. Blbce nikdy neusvědčíte z blbství. A z takové srážky vyjdete vždycky jako největší blbec pod sluncem.

+1
+2
-1
Obrázek uživatele Viq
29-30
Viq [Redaktor]
11. Červen 2013 - 11:54
Sice na prd, jenže když to pak chceš vidět, tak si to stačí najít v počítači. A ten úžasný motivační citát asi brzo smažu, pak se to akorát obrací proti mně :D

"You can't believe everything you read on the Internet." - Abraham Lincoln

+1
+2
-1