Zvláštní otázka
Napsal:
Pětka
Dne: 10.11.2012 19:21 |
Kategorie: Připomínky k webu (2012 - 2015) Zpět na fórum |
Tak tohle je divná otázka:
Která z následujících položek do seznamu nepatří ?
Obi-Wan /
Ventress /
Vader /
Sidious /
Maul........
Má několik možných odpovědí:
1. Obi-Wan - je zde jediný Jedi /
2. Ventress - je zde jediná žena /
3. Vader - je jediný kdo nebyl v době Klonových válek........
Jsou dobře všechny nebo jenom jedna ?
Nothing is true, everything is permitted.
Všichni máme své stroje času. Některé nás vezmou zpět - těm říkáme vzpomínky. Některé nás pohání kupředu - těm říkáme sny.
protože jestli je podle vás Dooku Sith, není důvod si myslet, že Anakin není Sith
Míra urážek poukazuje na míru inteligence
Všichni máme své stroje času. Některé nás vezmou zpět - těm říkáme vzpomínky. Některé nás pohání kupředu - těm říkáme sny.
Mám takovou historku ze školy, učitelka na AJ dala do písemky následující řadu: sand-grass-Yellowstone-stone-water
měli jsme vybrat co do ní nepatří, vybral jsem Yellowstone, protože je to název, jenomže správná odpověď měla být podle ní sand, protože v Yellowstonu písek není. Napadají mě tak dvě věci k tomu: 1) učitelka je iracionální, protože by měli položky mít stejnou hodnotu a žádná by neměla být nadřazená jako Yellowstone, takže se mýlila a za 2) nevím jak to souviselo s Angličtinou, protože i když jsem byl v AJ velice dobrý, toto mi zhoršilo písemku...
Každopádně k čemu jsem tím chtěl nabádat je to, aby jste jako takovéto robo-odhalovací kódy nepoužívali "co mezi ostatní nepatří", ale třeba otázky typu kdo byl Yoda (Jedi×Sith×Bounty Hunter×Pirate×Smuggler×Clone Trooper×Droid)
Dík :)
"You can't believe everything you read on the Internet." - Abraham Lincoln
A to opisování písmen. MOC DLOUHÉ. Aspoň pro mě. :)
Všichni se měníme, když se nad tím zamyslíte, všichni jsme rozdílní lidé napříč svými životy. A to je v pořádku, to je dobré, musíš se stále posouvat, dokud si pamatuješ všechny ty lidi, kterými jsi býval