Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

EA licence na Star Wars

Napsal: bogi_cze
Dne: 7.5.2013 14:41
Kategorie: Počítačové hry
Zpět na fórum

EA získalo exluzivní dlouhodobou licenci na hry ze Star Wars, takže se můžeme těšit na hry od DICE (Battlefield), Visceral Games (Dead Space) a samozřejmě BioWare. Vše prý na Frostbite 3 enginu a pro všechny platformy včetně PC a next-gen konzolí. Disney bude vyvíjet jen hry pro iOS, Android a Social media.

Konečně snad dobrá zpráva po zavření Lucas Arts,bohužel o Battlefront 3, 1313 a First Assault žádná zmínka.
Co vy na to??
Přidat komentář
Obrázek uživatele Azureta
7. Květen 2013 - 15:02
Vypadá to dobře ;)... akorát je mi líto 1313:(

Do or do not. There is not try.

+1
+6
-1
Obrázek uživatele Karpagon
8. Květen 2013 - 20:18
Ale nikdo neřekl, že nebude :)

Meditovat o tom, já budu.

+1
0
-1
Obrázek uživatele Azureta
8. Květen 2013 - 20:52
To ano, ale když se o to teď nikdo nehlásí, tak kdyby se toho někdo později ujal, bylo by to taky později hotové... Ale co, EA není jediná, kdo umí dělat dobrý hry

Do or do not. There is not try.

+1
+3
-1
Obrázek uživatele Komár
30-31
7. Květen 2013 - 19:42
mám rád hry od EA a jsou dobré tak proč jim bránit ve hrách od SW

+1
+5
-1
Obrázek uživatele Darth Mirek
24-25
8. Květen 2013 - 14:01
Vůbec mne to nepřekvapilo že zrovna EA, ale jsem samozřejmě rád že se do toho pustí zrovna oni když za sebou mají tolik trháků. :D

Don't ask, if you don't care.

+1
+1
-1
Obrázek uživatele Karpagon
8. Květen 2013 - 20:16
Super zpráva, hrozně se těšim na BF3. A EA určitě dělá super hry (např. třeba SimCity), a navíc to bude přes origin, což je taky skvělé.

Meditovat o tom, já budu.

+1
+1
-1
Obrázek uživatele Viq
29-30
Viq [Redaktor]
8. Květen 2013 - 20:47
Pokud myslíš to nový Simcity, tak to se máme opravdu na co těšit :D (ironie -> ten začátek byl brutální)

"You can't believe everything you read on the Internet." - Abraham Lincoln

+1
+1
-1
Obrázek uživatele Karpagon
11. Květen 2013 - 19:21
Tak začátek jn, ale hra je to dobrá :) A BF 3 snad nebude mít poviný připojení k serveru...

Meditovat o tom, já budu.

+1
+1
-1
Obrázek uživatele Mistr George
28-29
Mistr George [Admin]
8. Květen 2013 - 20:39
To je superdobrá zpráva!!! :-D

+1
+1
-1
Obrázek uživatele PredsaJa
30-31
10. Květen 2013 - 12:16
No ja neviem... Je logické, že to získala EA. V súčasnosti nikto nemá potrebné (finančné, ľudské) zdroje na to, aby s nimi mohol súperiť. Pokiaľ sa nemýlim, tak je EA najväčší distribútor hier na svete (a zároveň asi aj vývojár). Ich hry každý pozná, majú podchytené všetky žánre od sci-fi, fantasy, až po "realitu", robia RPG, stratégie, simulátory...
A napriek tomu mám z toho veľmi neistý pocit. Bude veľmi záležať na tom, či zveria vývoj hier nejakému externému štúdiu alebo to budú robiť sami. Uznávam, že každoročne vyprodukujú niekoľko kvalitných titulov, zároveň však púšťajú do obehu aj "odpad", ktorý kvantitatívne prekonáva počet dobrých hier. Čo sa mi však nepáči najviac, je postupná zmena spôsobu zárobku a prístupu k hráčom. Tie stále sa rozvíjajúce mikrotransakcie, neustále pripojenie na internet, úplná absencia hry jedného hráča, až prehnaný dôraz na jednoduchosť (kazí pôžitok z hry).
Keď si spomeniem na to, ako "domrvili" tituly ako NHL, FIFA (do 2010), C&C (posledný diel a chystaný nový), Harry Potter ( spraviť z príbehu o čarodejníkovi "B" strieľačku...), FIFA Manager, Need for Speed (+- 10 hier s minimálnym vylepšením) a zlatý bod programu: katastrofa a zničený potenciál hier LotR, kde jedinými dobrými hrami boli The Battle for Middle Earth 1 a 2.
Len dúfam, že to nedopadne ako posledný SimCity. Ten je ukážkou toho, čo som hovoril. (Keďže som nehral, opisujem len na základe recenzií, dojmov hráčov a videí) Pekná grafika, dobré prevedenie, ale všetko domrvené malými mapami, kde sa nedá uskutočniť celkový potenciál hry, potreba neustáleho pripojenia na internet a previazanosti na ostatných hráčov a samozrejme, pády serverov.
Tým nechcem povedať, že by EA robilo len "zlé" veci, má množstvo dobrých titulov, ale zároveň robí aj chyby. Robí ich často, robí ich veľa a to predovšetkým v posledných rokoch, kde vymýšľa nové modely zvyšovania zisku.
Snáď sa SW hier ujmú dobré štúdiá, ktoré vytvoria plnohodnotný zážitok z hry, keďže ten mi už dlhšiu dobu chýba.

+1
+5
-1