Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

SWTOR Guild <Templáři>

Napsal: Ashadak
Dne: 13.5.2014 12:21
Kategorie: Počítačové hry
Zpět na fórum

Ahoj přátelé Star Wars: The Old Republic,

jsme aktivní československá guilda na serveru The Red Eclipse (EU) za Galaktickou republiku.

Všichni kdo mají rádi tuto skvělou hru jsou u nás vítáni, bez rozdílu věku, zkušeností nebo lvl. Hrajeme hlavně pro zábavu, nic nehrotíme a bereme ohledy na reálný život svých členů. Jsme tedy spíše casual guilda, ale to nám nebrání v progressování operací. Chodíme hlavně PVE, ale občas chodíme i PVP. Máme dva stabilní operační týmy, guild banku, vlastní TS3 server, 10% social i xp bonus, pořádáme eventy se spoustou dobře naladěných členů :D. Operace chodíme pravidelně 6 dní v týdnu, zaměřujeme se převážně na 8man operace.

Myslím a věřím, že si u nás každý najde to své. Ať už veterán nebo nováček, kterému rádi pomůžeme se zorientovat v této skvělé hře.

Pokud Vás naše guilda oslovila tak navštivte náš web odkaz » sekci Nábor, nebo nás můžete kontaktovat přímo ve hře. Nabírat může každý člen.

Jediné co požadujeme je dodržování jednoduchých guildovních pravidel, slušné chování a dobrou náladu.

Tak třeba někdy ve hře ahoj.

Ashaďák (Main-Ashad'a/Shadow)
Přidat komentář
Nikdo k tomuto obsahu nenapsal komentář.
Buďte první!