Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Armáda impéria

Napsal: Clonetrooper Neyo
Dne: 26.2.2013 19:24
Kategorie: Star Wars obecně
Zpět na fórum

Tak mě napadlo, věděli vůbec kloni za dob impéria že jsou armádou sithů ? věděli že palpatine je sith ?... A jestli jo tak proč se třeba nevzbouřili proti impériu ?..
Přidat komentář
Obrázek uživatele Karpagon
26. Únor 2013 - 20:34
1) Už to nejsou jen klony, stormtroopeři už byli díky zrychlenému růstu klonů obyčejní naverbovaní vojáci.
2) Sloužili Impériu jako takovému, jen plnili rozkazy. Byli tak vycvičeni. Možná to věděli výše postavení jedinci, většinou jim to však bylo jedno a radši se starali o sebe :)

Meditovat o tom, já budu.

+1
+1
-1
Obrázek uživatele Clonetrooper Neyo
25-26
26. Únor 2013 - 21:02
výše postavení jedinci
Takže obič. stormtroopeři nevěděly že imperátor a Darth Vader je sith. Ale co 501. legie aspoň o vaderovi museli vědět že je sith.
Tak bojujou roky ve válce proti sepíkům a sithům, k smrti je nesnášej a po 66tce jim to je jedno....

Glory to the emperor!

+1
0
-1
Obrázek uživatele Calse Lirryns
27-28
27. Únor 2013 - 13:57
Ono ani moc nezáleží na tom, jestli věděli, že jde zrovna o Sitha. Asi všichni obyvatelé Galaxie si uvědomovali, že je Palpatine darebák. Vždyť vzniklo povstání a i ti, kteří se k němu nepřidali, si dávali radši na Impérium pozor. I přes to všechno Sidious pořád ovládal celou Galaxii. V takové situaci by určitě nic nezměnilo, kdyby se nějaký voják vzbouřil a přestal páchat zlo. Myslím, že stejně většina stormtrooperů poslouchala rozkazy jenom ze strachu z Impéria. Je to stejné, jako v naší galaxii, když se proti Hitlerovi nebo Stalinovi nikdo úspěšně nevzbouřil, přestože je tehdy skoro všichni nesnášeli!

Jsem si vědom toho, že nemám pravdu, nepotřebuji na to být upozorněn. Co mě zajímá, je to, kde dělám chybu.

+1
+2
-1
Obrázek uživatele Adeon
32-33
27. Únor 2013 - 14:11
Tak v té době už asi málokdo v galaxii věděl co je sith. Navíc senát s jásotem reformoval republiku na impérium, tak proč by se kloni vzbouřili? A vzhledem k tomu jak je star wars galaxie veliká tak se učitě některé soustavy či planety měly lépe za impéria než za republiky. To že se pár planet přidalo k rebelům neznamená, že většina chtěla pád impéria.

+1
+2
-1
Obrázek uživatele Darth Mirek
24-25
27. Únor 2013 - 15:16
Podle mých zdrojů to nevěděli. Všichni ale věděli že Jediové se ho pokusily zatknout, sám Palpatine ale řekl: ,,Kdyby nebylo mých elitních vojáků-kteří dorazili v pravou chvíli-byl bych teď mrtev a Jediové by železnou rukou vládli Galaxii."
EDIT: Samozřejmě, někteří klonovaní i neklonovaní důstojníci měli něco proti. Císař je dal ale v tichosti zlikvidovat.

Don't ask, if you don't care.

+1
0
-1
Obrázek uživatele Zirro Hut
26-27
17. Duben 2013 - 16:32
I kdyby to vedeli tak museli poslouchat Palpatina protože jim Kaminoane vtloukli do hlavy že jsou oddáni Palpatinovi.

Rozkaz Rozkaz

+1
0
-1