Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Jedijská nesmrtelnost

Napsal: PZ-951
Dne: 27.2.2013 22:39
Kategorie: Star Wars obecně
Zpět na fórum

Moc by mě zajmalo jak vlastně funguje ta jedijská nesmrtelnost. Než Obi-wan umřel chvástal se že bude ještě mocnější, ale co doopravdy mohl udělat když byl jen duch, kterého vyděl jen Luke. A proč se tam nikdy neukázal Qui-Gon Jinn v Pomstě se o něm Joda zmiňoval. Lukovy by se určitě hodila i jeho rada. A proč se Qui-Gon Jinn neukázal Anakinovi zamlada?
Přidat komentář
Obrázek uživatele bogi_cze
31-32
27. Únor 2013 - 23:38
Qui-Gon se Anakinovy zjevoval, teda podle Clone Wars (2003). Obi-wan mocnejsi je prostrednictvim svych sverencu takze Luka, ale napriklad v serii Akademie Jedi se dokazal ovladat pohyby Jacena a diky tomu porazit ducha Exara Kuna. Podle me se Qui-Gon nezjevoval Lukovi ze dvou duvodu a ten je zrejmi diky roku nataceni filmu a druhy bude ze podle me musi mit ti Jediove mezi sebou nejake pouto tj. Lukovi se zjevuje Obi-wan, Yoda protoze maji mezi sebou pouto Mistra a učedníka a Anakin jelikož je to jeho otec.

+1
+4
-1