Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Star Wars 7 nebo SW:TWC

Napsal: Kor-Than Lias
Dne: 12.3.2013 22:27
Kategorie: Star Wars obecně
Zpět na fórum

Jeliož zde narážím na spoustu rozlišných názorů rozhodl jsem se udělat toto menší fórum. Napište prosím co byste upřednostnili.
Star wars 7 (film) nebo např. 5 dalších sérií Clone Wars. (Prosím nekomentujte slovy "Obojí!" Takhle by si to nejspíš přál každý fanoušek Star Wars) :)
Přidat komentář
Obrázek uživatele Viq
29-30
Viq [Redaktor]
12. Březen 2013 - 23:31
To je těžká otázka :D Ale asi bych hlasoval pro film -> seriál už v podstatě skončil, poslední díly byly asi navrženy jako konečné - a asi bude lepší, když vytáhnou ty nejzajímavější momenty z celé války, místo aby jí dotáčeli celou, navíc seriál skončil tak, jak mnozí v polovině páté série asi už ani nedoufali, a to s hlavou vztyčenou a na vrcholku svých možností - a přijde mi lepší, když to nezkazí další řadou.

"You can't believe everything you read on the Internet." - Abraham Lincoln

+1
+3
-1
Obrázek uživatele bogi_cze
31-32
13. Březen 2013 - 1:05
Určitě film, jen se obávám, že až vyjde změním názor.

+1
0
-1
Obrázek uživatele PredsaJa
30-31
13. Březen 2013 - 9:02
Taktiež by som si prial film- asi. Prakticky zastávam tento názor už od začiatku seriálu, ktorý bol naštartovaný filmom a bolo by zaujímavé ho ním aj ukončiť. Ak tvorcovia dokážu zostrihať zostávajúce epizódy do filmu, tak fajn. Obávam sa len toho, aby im to netrvalo dlho (premiéra budúcu rok na jeseň) a zároveň, či by film vôbec dával zmysel, pretože predpokladám, že nie všetky vynechané epizódy z 5. série budú na seba nadväzovať.

+1
0
-1
Obrázek uživatele PredsaJa
30-31
13. Březen 2013 - 20:08
Až teraz som si uvedomil, že sa mi podarilo zmazať časť vlastného komentára... úžasné. Aby to dávalo aspoň trochu zmysel: Zvolil by som si nový film - nový príbeh. A zároveň som sa chcel v krátkosti vyjadriť nad epizódami TCW, ktoré by som taktiež zakončil filmom s tým, aby sa odvysielal, čo najskôr a nijak nezasahoval do vývoja novej trilógie.

+1
0
-1
Obrázek uživatele Gregor
25-26
13. Březen 2013 - 14:48
No je škoda, že CW končí, ale film také upřednosňuji. Jenom doufám, že z něj Disney neudělá nějakou totální kravinu, která nebude mít hlavu a patu. Ale myslím, že je škoda, že filmy situují pouze do období Klonových Válek, Impéria a nyní Nové Republiky. Docela bych uvítal, kdyby natočili i nějaký film z období Staré Republiky. Třeba Mandalorianských válek nebo občanské války Jediů.

"It's okay. Don't be afraid to say it—dead, death, the dead. It isn't going to go away, and if we don't face it, we'll just make it bigger than it really is. Can't live without death, can't die without life." - Kal Skirata

+1
+4
-1
Obrázek uživatele anaqine
30-31
13. Březen 2013 - 19:04
Souhlasím, i když jsem z toho, že už možná Ahsoku nikdy neuvidím, emočně rozhozený. Neskutečně jsem si tu mladou Togrutku zamiloval a neskutečným způsobem doufám, že až tvůrci dokončí Ep. 7 mile nás překvapí alespoň jednou sezónou TCW :) Řekl bych, a myslím, že můžu mluvit tady za většinu (možná že i dokonce za všechny), že by tím udělali nám všem neskutečnou radost a že jen jedna jediná sezóna by nám i stačila. Na druhou stranu však budou mít po Ep. 7 asi dost další práce s EP.8 a 9. No uvidíme.

Jenom bych ještě dodal, že s tím Disneyem si myslím nemusíme dělat moc velké starosti. Pracovat na tom budou samí lidi jako normálně u SW (a myslím si, že i sám Lucas nad tím bude dohlížet), jenom s tím rozdílem, že na začátku nebude logo LUCASFILM, nýbrž že uvidíme přelétat hvězdičku nad Disney castelem ;)
EDIT: Když tady tak čtu některé komentáře, tak nevím, jestli jsem to nepochopil špatně :D Tímhle tématem fóra je myšleno to, co osobně preferujeme a to buď další sezóny TCW a nebo film SW Ep. 7 odehrávající se v období Nové Republiky (který tak jako tak bude)? Či jestli bychom si vybrali mezi dalšími sezónami TCW a filmem zakončující TCW? Jsem z toho trochu zmatený po přečtení některých komentářů :D

My powers have doubled since the last time we met, Count.

+1
+2
-1
Obrázek uživatele Kor-Than Lias
27-28
13. Březen 2013 - 20:07
Otázka byla myšlena jestli by jste vy osobně viděli radši nový "hranný" film Star Wars 7, který se právě točí, nebo místo něj pár nových serií CW. :)

Kor-Than Lias

×>The Bounty hunter <×

+1
0
-1
Obrázek uživatele Padmé
29-30
13. Březen 2013 - 17:44
Ačkoliv Nový republice moc nefandím (a novýmu řádu Jedi už vůbec ne- nějak moc Luka nemusím neukamenujte mě!), tak jsem pro film.

'Are you an angel?'

+1
0
-1
Obrázek uživatele Pětka
24-25
Pětka [Redaktor]
13. Březen 2013 - 18:27
Já Luka nemám ráda a obecně nemám moc v lásce celou novou republiku, takže bych hlasovala pro CW... :D

„Optimistu, těšícího se na vše dobré, čeká pravděpodobně zklamání. Pesimista, počítající s tím nejhorším, může očekávat spíše příjemné překvapení.” - Pětka (24.7.2015)

+1
+2
-1
Obrázek uživatele Kor-Than Lias
27-28
13. Březen 2013 - 20:04
Tak jelikož jsem toto téma založil tak se také vyjádřím. Seriál CW mi velmi přirostl k srdci a proto volím CW. Jak již řeklo pár jiných uživatelů také Luka příliš nemusím.

Kor-Than Lias

×>The Bounty hunter <×

+1
0
-1
Obrázek uživatele lubkazklubka
41-42
14. Březen 2013 - 12:57
Zajímavý dotaz, který si zaslouží odpověď. Jakožto pravověrný "vodudlyho dětství", kdy jsem viděl zhruba v devíti letech celou trilogii v zátahu, poddotýkám že rodiče spali a našli mě ráno u telky vzhůru, volím rozhodně Epizodu VII. Navíc bychom měli mít i samostané filmy o jednotlivých postavách, kde se budeme vracet do staré republiky, vy nepříznivci Impéria :P. Zkrátka je třeba mít možnost být tam, kde je Síla :) CW mi však budou chybět to nemohu popřít.

+1
+2
-1
Obrázek uživatele Dart Wader
16. Březen 2013 - 13:07
Určitě clone wars, v paté sezone vynechali spoustu boju a myslim ze mnoho dalsich by mohli pripravit a trailer vypada uzasne
Rozhodne se netesim zase na to ze skupinka rebelu v hadrach bude zase porazet nejlepsi armady imperia, ktere maji uzasnou vyzbroj a porazi je zase jenom diky stesti, ne technice, ne zkusenostem, ale stestim, proto mam novou triologii radsi tam si kazda strana sve viteztvi zaslouzila dobrym bojem a ne stestim

Long live the Empire

+1
+2
-1
Obrázek uživatele Kor-Than Lias
27-28
17. Březen 2013 - 10:23
jenom promin ale mas spatne hlaskovane jmeno... nevim jestli to nebyl učel..

Kor-Than Lias

×>The Bounty hunter <×

+1
0
-1
Obrázek uživatele Dart Wader
17. Březen 2013 - 17:50
ja vim wader je umyslne, protoze vader uz je vetsinou zabrane a dart je chyba ja vim, zjistil jsem to az pozdeji

Long live the Empire

+1
+1
-1
Obrázek uživatele Ashoka Tano
23. Březen 2013 - 19:16
Já jsem pro clone wars... nejsem mi jistá jak budou vypadat SW od diesney...

roger, roger...

+1
+1
-1
Obrázek uživatele klara1
24-25
23. Březen 2013 - 19:49
Já osobně jsem víc pro epizodu VII, ale jedině v tom případě, že to nebude žádná hloupá slátanina, protože mám dojem, že v poslední době už nejsou filmy co bývaly.

"Ne každý, kdo bloudí, je ztracen." - J.R.R. Tolkien

+1
+2
-1