Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Lord Vader - děti

Napsal: Komár
Dne: 8.7.2013 21:04
Kategorie: Star Wars obecně
Zpět na fórum

Myslíte si že lord Vader věděl že Leia je jeho dcera případně věděl o Lukovi?
Přidat komentář
Obrázek uživatele Mistr jouda
23-24
8. Červenec 2013 - 21:07
Zopakuj si starou trilogii, zvlášť epizodu VI.

"A TO SE VYPLATÍ!" -Mistr Jouda, každá šťastná situace.

+1
0
-1
Obrázek uživatele Viq
29-30
Viq [Redaktor]
8. Červenec 2013 - 22:58
Připadá mi trochu nespravedlivé, že tohle napíšeš. Sám si tu položil relativně dost dotazů, na které ti bylo odpovězeno, z nichž některé sis mohl sám najít na Wookieepedii, protože byly relativně snadné na dohledání - na to tě pak někteří uživatelé upozorňovali. Neříkám, že si dělal něco špatně, každý má právo přispívat do fóra, je tu od toho, aby se řešili problémy apod., možná si to mohl nacpat do jednoho příspěvku, ale pokud tě dotazy napadaly průběžně, tak to nešlo, takže v tom "problém" nevidím. Avšak Komár tu položil obyčejný dotaz jako ty, přičemž (asi) očekával smysluplnou odpověď, jakou bys očekával (asi) i ty. Pokud by dotaz napsal někdo z uživatelů, kteří tě odkazovali na wookieepedii a nenapsali nic k tématu, tak bych to víceméně pochopil, menší naschvály a pomstičky asi nelze z života vynechat (opravdu malé :) ), ale co jsem tak prošel tvé dotazy, tak Komár tě nikdy nikam neodkazoval.

Nechci tu vyvolávat hádku, pouze chci poukázat na to, že když sám dáváš spoustu dotazů na universum SW, tak bys tu námahu, kteří někteří vložili do hledání odpovědí na tvé otázky, mohl oplatit. Tak by dle mého mělo fórum fungovat - kdo ví, odpoví a pomůže; kdo neví, zeptá se a třeba mu pomůže ten, komu sám dříve poradil. A vzhledem k tomu, že si odkazoval na šestou epizodu Hvězdných válek, tak si k tématu asi něco věděl.

Aby se neřeklo, sám jsem sice odkázal na wookieepedii, ale prohrabal jsem se tím smetím, co tam je, a vyhrabal odkazy, které přímo odkazovaly na danou problematiku a napsal skromný popis, který, pokud bude někdo žádat, rozšířím. Hledat správnou část a vytáhnout nejbližší odkazy, přičemž je ještě trochu smysluplně popsat, netrvalo zrovna krátkou dobu, ale sám jsem zjistil pár nových věcí a nemusím toho času litovat.

"You can't believe everything you read on the Internet." - Abraham Lincoln

+1
+9
-1
Obrázek uživatele Asajj Ventress
22-23
9. Červenec 2013 - 8:15
Já se joudovi nedivím. Kdybych byla na jeho místě napsala bych to samé.

Všichni se měníme, když se nad tím zamyslíte, všichni jsme rozdílní lidé napříč svými životy. A to je v pořádku, to je dobré, musíš se stále posouvat, dokud si pamatuješ všechny ty lidi, kterými jsi býval

+1
0
-1
Obrázek uživatele comander Wolf
24-25
9. Červenec 2013 - 20:39
všechno se musí řešit s klidem

Ad Unum Omnes

+1
+2
-1
Obrázek uživatele Viq
29-30
Viq [Redaktor]
8. Červenec 2013 - 21:33
Podívej se na wookieepedii, musí se trochu hledat, ale je to tam ;)

O Lukovi se dozvěděl po bitvě o Yavin ( odkaz » ) od svých špionů a o Leie až v době Ep6, během toho, když se Sidious na Hvězdě smrti II snažil vyprovokovat Luka, aby na něj zaútočil a přidal se k Temné straně ( odkaz » pod obrázkem s titulem "Vader is defeated by his son.")

"You can't believe everything you read on the Internet." - Abraham Lincoln

+1
+2
-1
Obrázek uživatele Komár
30-31
9. Červenec 2013 - 6:21
promiňte myslel jsem že takové detaily tam nebudou

+1
+1
-1