Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Darth Vader má na Ukrajině smůlu.

Napsal: Engineer Of KDY
Dne: 4.4.2014 20:15
Kategorie: Star Wars obecně
Zpět na fórum

odkaz »

:D :D :D
Přidat komentář
Obrázek uživatele Mistr jouda
23-24
4. Duben 2014 - 20:31
Nepatřilo by tohle do Blogů?

"A TO SE VYPLATÍ!" -Mistr Jouda, každá šťastná situace.

+1
-4
-1
Obrázek uživatele PredsaJa
30-31
4. Duben 2014 - 23:14
Nepatrilo. Blogy sú určené na prezentáciu autorových názorov (v rámci vymedzených pravidiel), myšlienok, postrehov, skúseností. Môže pridávať a opisovať svoju tvorbu. Nie však preberať alebo kopírovať cudzie texty. Tobôž nie prezentovať ich ako vlastné.

+1
+3
-1
Obrázek uživatele Mistr jouda
23-24
5. Duben 2014 - 9:02
To máš pravdu. Ake do fóra to podle mě nepatří. Není fórum spíš na otázky. A do blogu někdo tajy popsal KpLEGO SW Empire strike back. Ale vrátím se sem. Zkrátka Můj názor je, že by o tom mohl napsat malý, zato svůj článek, něco vice než :D:D:D
EDIT: *ale
*?

"A TO SE VYPLATÍ!" -Mistr Jouda, každá šťastná situace.

+1
-3
-1
Obrázek uživatele PredsaJa
30-31
5. Duben 2014 - 12:59
Článok je článok, blog je blog. Nemýľ si tieto veci. Fórum slúži ako miesto, kde sa schádzajú užívatelia, ktorí si vymieňajú svoje skúsenosti, radia ostatným. Nie je nikde vyslovene napísané, že fórum pozostáva z otázky jedného užívateľa a ostatní mu na ňu odpovedajú. Má slúžiť na komunikáciu. Napr. vyjadrenie sa ku kvalite filmu či seriálu býva na mnohých stránkach súčasťou fóra... Toto je jeden z mála webov, kde je to oddelené (a prehľadnejšie).

Ak chceš napísať blog, musíš si definovať problém, ktorý chceš riešiť (napr. humanoidi vo svete SW). Následne si položíš sériu otázok, kde tvojou neskoršou úlohou bude ich zodpovedať (Aký vplyv mala technika vtedajšej doby na podobu jednotlivých rás v SW?). Tu prezentuješ častokrát kombináciu objektívnych faktov a subjektívnych názorov. Úlohou je dopracovať sa k nejakej odpovedi. Do blogu by som tiež zaradil aj "články" o prvých skúsenostiach so SW hrou, postupy v hre, tvorba vlastných komiksov či obrázkov, ale aj iné témy.

Ak chceš napísať článok, musíš si ujasniť o čom píšeš a komu to píšeš. Základom je vyšší štýl v kombinácii s nezaujatým názorom. Subjektivita nie je v drtivej väčšine prípadov vôbec prípustná (to je rozdiel medzi bulvárom a serióznym spravodajstvom). Opisuješ fakty, môžeš ich uvádzať do ďalšieho kontextu. Pomenovávaš iba veci, ktoré poznáš (nemôžeš písať o Teórii verejnej voľby, ak ju dôkladne nepoznáš).

Ak chceš napísať založiť novú tému na fóre, definuj si, čo od toho čakáš. Ak máš otázku, over si, či už nebola zodpovedaná. Ak nebola, daj si záležať na dôslednej formulácií (ak otázke ľudia nerozumejú alebo je nejednoznačná, odpovede sa nedočkáš). Ak chcieš prispieť nejakým názorom na niečo, čo sa práve odohralo, ale vieš, že by nesplnil parametre blogu (rozsah, forma, myšlienka), opäť si dôkladne premysli spôsob, akým to napíšeš.

Len podotknem, že toto je môj pohľad na rozdiely medzi blogom, príspevkom vo fóre a článkom. Zatiaľ som sa nestretol so situáciou, že by to niekde fungovalo inak, ako som zhruba popísal. Preto si myslím, že ani v tomto prípade sa nebude jednať o výnimku. Ale ak áno, určite sa vyjadrí niekto kompetentný, kto ma opraví.

+1
+3
-1