Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Sprostý Disney + sprostý Lucasfilm

Napsal: Oliver98
Dne: 26.4.2014 11:28
Kategorie: Star Wars obecně
Zpět na fórum

Asi ste sa už dozvedeli veľkú a veľmi smutnú novinu. Naplnili sa najhoršie predstavy nás fanúšikov EU. Disney dekanonizoval všetko okrem 6 (9) filmových epizód, seriálu TCW a chystaného seriálu Rebels. Vraj niečo z EU môžu niekedy použiť v nejakom filme, hre... a doteraz vydané knihy budú mať nálepku Legends, čiže to bude akoby univerzum v univerze... nemám slov ako neuveriteľne sprostý ľudia žijú na tejto planéte. Ale veď toto je čistý výsmech zo strany toho sprostého štúdia zvaného Disney k nám fanúšikom, ktorý im roky dávame peniaze z predaja kníh, komiksov, hier! Tí, prepáčte mi to ale musím ich tak nazvať, dementi si neuvedomujú ako neuveriteľne sprostý sú. Oni len tak hodia do luftu prácu 100-viek ľudí od počiatku 90-rokov a zatiaľ to nahradia len 3 novými epizódami, 2 spin-offmi a jedným seriálom, ktorý nemá istú kvalitu + aby som nezabudol vydajú 4! opakujem 4 nové knihy: 1. A New Dawn od Johna Jacksona Millera, ktorá nám vraj dá dospelý pohľad naseriál Rebels, 2. Tarkin od Jamesa Lucena o jeho biografii, 3. Heir to the Jedi od Kevina Hearnea z pohľadu Luka a 4. Lords of the Sith od Paula Kempa o Vaderovi a Sidiousovi. No, nech si každý spravý názor ale ja mám chuť zabíjať!
EDIT: zdroj: odkaz »
Přidat komentář
Obrázek uživatele Darth Severus
26. Duben 2014 - 15:32
Takže jako veškerý dějiny galaxie jako Velká galaktická válka, Mandalorianská válka, Vongové jsou... Tak moment!!! I můj milovaný Thrawn je.... Tak to teda ne!!! Teď ho klidně můžou šoupnout do tý dětský pohádky a ukázat ho jako naprostýho neschopu....-_-
EDIT: Ještě by mu mohli změnit kůži na fialovo. Dát prasečí ocas a oslí uši..
EDIT: A nebo ho úplně vymazat ze SW.
EDIT: Ale kdyby ho šoupli do těch novejch filmů tak by to možná šlo.... Pokud by ho úplně nezkazili, samozřejmě. :D To by pak měli problém s jistým velmi naštvaným fanouškem. ;-)
EDIT: Ten původní příspěvek jsem řekl špatně.. Nebude mi vadit když ho strčí do dětskýho seriálu,ale přitom zachovají jeho charakter. Já se bojím toho, že si jen vypujčí jméno a na všechno ostatní z jeho postavy se vykašlou.

„Vyslyš každého, ale ponech si svůj úsudek.“

+1
+7
-1
Obrázek uživatele Lord ze Sith
26-27
27. Duben 2014 - 15:24
Nemôžem uveriť tomu čo spravili, neenááávidíím ich. Zničili všetko čo som miloval (najmä moju naj postau Darth Banea :( :( :(, tak nejak som dúfal, že o ňom spravia film :( :( :(..) Ja ja....nemám slov, najradšej by som tam napochodoval a úkázal im pravú moc Temnej strany. O chvílu zo SW spravia Starah Wartanu a bude sa tam stále spievať (proroctvo).
Ospravedlňujem sa ale musel som vyjadriť svoje rozhorčenie nad takýmno *************.
Nech je Sila s vami (ak aj tu nezrušili).
PS: Prepáč Viq ale čo je Veľa to je Vééééľa.

Niet bolesti tam, kde je Sila.

+1
+4
-1
Obrázek uživatele Exarkun
26-27
1. Květen 2014 - 14:29
Patří pod ně taky Marvel Comics ne? To by jsme se třeba zítra mohli dozvědět, že už se i z tohoto skvělého EU počítají jen filmy a to ne ty staré klasické filmy, jako původní spider-man, nebo Hulk, ale jen ty nové trapné bezduché mlátičky jako Avangers určené jen k získání dalších peněz. A říkejte si co chcete ty filmy nejsou po příběhové stránce dobré.

Frankly, it is no honour to defeat you, Crado! Will is half the winning!

+1
0
-1
Obrázek uživatele anaqine
30-31
2. Květen 2014 - 0:57
V první řaďe chci vyjádřit pochopení nad tvojím, vaším, rozhořčením. Naprosto to chápu. Též už jsem něco přečetl, a ten pocit, ta myšlenka, že to co se píše v knihách se mohlo stát, protože to vlastně nikdo nevyvrátil, mi dávala smysl a důvod ty knihy číst. Toď na úvod. ALE!
Vím, že se teď do mě dost lidí opře, bude mě neuvěřitelně nenávidět, ale tohle se dalo očekávat. Vždyť nová trilogie, která nás čeká, se má odehrávat 30 let po NJ. To měli scénáristi okopírovat děj z knih? A kdyby ne, tak by to stejně bylo divné, kdyby se v knihách psalo o jednom, ale ve filmech by bylo něco naprosto jiného. Já osobně se tomuhle jejich kroku nedivím.
Tímhle nechci říct, že by mě to nemrzelo, ale kdyby to neudělali, jak by mohli něco natočit? Ještě jednou, než se do mě pustíte, MRZÍ mě to, ale nic jiného se čekat nedalo. Navíc, mi to nezabrání abych si něco zase přečetl, navzdory tomu, že to nebude "pravda". SW mě baví, baví mě knihy ze světa SW. To je důvod, proč je číst dál.
Snad jsem někomu nezvedl příliš tlak, pokud ano omlouvám se.

My powers have doubled since the last time we met, Count.

+1
+5
-1
Obrázek uživatele Honzík2001
22-23
12. Květen 2014 - 14:25
ježiš já nechci vidět kačera Donalda jako jedi a micemouse jako vader a wookipedie se musí změnit na noncanon a canon aby ve swtor nebyl ve flashpointu foundry místo Revana člověka nějaký kačer donald a k tomu rebels tak blbá animace je jako mikiho klubík a k tomu doufám aby v epizodě 7 nebyl micemouse v radě jedi

dart maul

+1
-8
-1
Obrázek uživatele Oliver98
25-26
12. Květen 2014 - 15:22
Ak si dobre spomínam, včera si v kantýne vychvaľoval Rebels že určite budú skvelý seriál. A čo to tu splietaš za nezmysli? Fakt nechápem, čo musíš byť v reálnom živote za existenciu, lebo podľa všetkého nemáš mozog.

+1
+6
-1