Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Mace Windu-smrt

Napsal: dugar
Dne: 12.10.2014 17:48
Kategorie: Star Wars obecně
Zpět na fórum

Ahoj, chci se zeptat ohledně toho, jak Mace Windu umřel. Myslíte si, že je nějaká šance, že by přežil? Když Luke v ep. VI přežil to, jak do něj Imperátor ''střílel'' blesky (nevím jak jinak to nazvat :D), tak proč by to nemohl přežít i Windu? Navíc uřízlá ruka ve světe sw není nic hrozného (viz. Darth Vader). A ještě k tomu pádu. Mohl by udělat to samé, co udělal Anakin v ep. II, když s Obiwanem lovili toho lovce, který chtěl zabít Amidalu. Tím myslím skočit na nějaké vznášedlo. A první věc co by normální člověk udělal, když mu někdo spadne na kapotu, tak je že zavolá záchranku. Samozřejmě je velká šance, že kdyby se dostal do nemocnice, tak ho dostanou díky rozkazu 66, který byl krátce po jeho ''smrti'' vydán. Ale čistě teoreticky...myslíte si, že by mohl přežít a objevit se npř. v rebels nebo ve staré trilogii?
Přidat komentář
Obrázek uživatele Komár
30-31
12. Říjen 2014 - 18:04
máš pravdu je to možné ale nepravděpodobné císař jeho sledoval podle síly když zemřel tak nikoho neposílal ho zabít

+1
0
-1
Obrázek uživatele Dart Wader
12. Říjen 2014 - 20:38
Podle mě je to totální blbost, je trochu rozdíl, když skočíš do dopravy ve volným koridoru a když skočíš v zakázané zóně, pokud nevíš tak okolo senátních budov byla v okruhu několika kilometrů, zakázaná zóna, aby atentáty a útoky na senát nebyly tak jednoduché. Navíc Anakin měl svůj pád kontrolovaný, narozdíl oproti tomu když do tebe napálí blesky a letíš několik metrů v šoku a pak pád v bolesti z useknuté ruky. Takže zkrátka musí být mrtvý, jestli ne tak už ten kanón otáčejí všude možně, to už rovnou můžem začít skládat kousky Hevyho nebo Hardcase a složit je v jedi chrámu pomocí síly.

Long live the Empire

+1
+3
-1
Obrázek uživatele Exarkun
26-27
13. Říjen 2014 - 16:29
Já jen k tomu výrazu.. metat blesky mi přijde vhodné, tak pro příště ;)

Frankly, it is no honour to defeat you, Crado! Will is half the winning!

+1
0
-1