Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Yoda v Rebels

Napsal: Wedge Antilles
Dne: 15.12.2014 18:36
Kategorie: Star Wars obecně
Zpět na fórum

Nevím, nakolik je to věrohodné info, ale viděl jsem to už na dvou webech. Yoda by se měl objevit v první "povánoční" epizodě Rebels. No, objevit by se měl pouze jeho hlas, který by měl ztvárnit Frank Oz. Co vy na to?

odkaz »
Přidat komentář
Obrázek uživatele Wrait
28-29
Wrait [Překladatel]
15. Prosinec 2014 - 22:11
Řekl bych, že se pokoušejí nalákat na staré postavy a jakýsi náznak tajemna nebo zajímavých zápletek.

I am the holder of the torch, lighting the way
I am the keeper of the flame, soldier of balance

+1
+1
-1
Obrázek uživatele Needle
32-33
18. Prosinec 2014 - 13:26
Museli by přidat mnohem víc postav, na kterých nám skutečně záleží, abych si na ten seriál přestal stěžovat.... Nebo, ještě lépe, mohli by při psaní scénáře používat mozek.. Yoda to nezachrání. Obzvlášť pokud to bude jako cameo s Vaderem, které trvalo půl minuty a bylo vystřiženo.

+1
+3
-1
Obrázek uživatele dugar
24-25
18. Prosinec 2014 - 17:10
Já si myslím, že je to fajn. A nechápu jak pořád ještě někdo může nadávat na příběh rebels, když každýmu muselo být jasný, že to bude příběhem pro malý děti hned, jak se v prvním traileru objevila značka Disney XD. Podle mě je to super krok z hlediska Disney, jak nalákat nový dětský fanoušky k star wars, kterým když je teď npř. 9, tak v době vydání ep.9 jim bude cca 14, a to si myslím je věk akorát na zkouknutí SW filmů. (Ikdyž já už starou trilogii jedu od 7 let, kdy moje máma přišla s tím, že je to nová pohádka, kterou dávají na ČT1). Jinak přidání starých postav může i trochu osvěžit seriál pro starší fanoušky, což je taky super a pokud se vám ten seriál nelíbí, tak se na něj jednoduše koukat nemusíte :D

+1
+3
-1
Obrázek uživatele Galaxy Fighter
26-27
18. Prosinec 2014 - 20:50
Musíme, protože musíme vědět jak to vypadá,abychom to soudili právem. Slyšel jsem už mnohokrát,že jsem ten seriál neviděl, že ani nevím o čem je, když jsem říkal svůj názor (ne tady samozřejmě). Já vím moc dobře, proč to kritizuji, a co mi na tom vadí, ale chci tomu dát šanci. A ohledně toho, že s tím seznámí maldší diváky...nemělo tohle za úkol The Clone Wars? Proč potřebujeme další seriál pro děti? Navíc, to že je to seriál pro děti neznamená, že to budou flákat, navíc když tihle lidé mají být zatracení zakladatelé Rebelie. Fakt, můžeš mi na 100% říct, že tahle partička je přesně to jak sis představoval, že zakladatelé Rebelie a jejich hlavní hrdinové budou vypadat? A ano, to, o těch zakladatelích Rebelie, co jsem tu říkal, bylo již řečeno mnohokrát tvůrci seriálu. Tohle házení Yody je fakt hloupost. Když Maula vrátili, tak to nebylo jenom chvilkové cameo, on hrál důležitou roli. Místo, aby vytvářeli nové postavy, tak se ohánějí těmi starými. Fakt paráda!

Ha,Ivan! Přišel nečekán,nezván....

+1
+1
-1
Obrázek uživatele Wrait
28-29
Wrait [Překladatel]
18. Prosinec 2014 - 21:59
Jsme náročné publikum. Vyrostli jsme na staré trilogii, smáli se u nové a prožívali dobrodružství desítek hrdinů ve hrách a knihách. Oni se pokouší "začít od znova" na stejném základu ale podle dnešních měřítek. Nemůžeme srovnávat trailer z roku 1977 na Ep. IV s tím na Ep. VII. Je jiná doba a upřímně se kvalita snižuje (hlavně kvalita myšlenky v díle obsažená), a to nejen ve filmu.
Rebels mi přijde trochu jako nepovedený ústupek. Snaží se dělat seriál pro děti s tématikou staré trilogie. To že má Ezra tak očividně záporné rysy mi nevadí, je alespoň vidět, co se Kanan snaží změnit. Jsem zklamán ze stormtrooperů a hlavně proto, jak vykreslili akademii, kde sestřelovali miniaturní terče naprosto bez námahy, načež vycvičení vojáci mají problém s cílem o velikosti gorily nížinné... Všechno je to okaté a vždycky hraje na stranu dobra...
Ale já jsem optimista a doufám, že se jim povede využít potenciálu "nového" vesmíru. Jestli se nezmění rovnováha sil během seriálu, doufám že se to vrátí ve filmu a ukážou temnou stranu v plné síle.

I am the holder of the torch, lighting the way
I am the keeper of the flame, soldier of balance

+1
+5
-1
Obrázek uživatele Mistr jedi
23-24
19. Prosinec 2014 - 14:04
Já jsem zvědavý jak tam bude. Aby to nebylo jak s Obi-Wanem kerý řekl 2 věty.

Nechť vás provází Síla

+1
+1
-1
Obrázek uživatele Viq
29-30
Viq [Redaktor]
19. Prosinec 2014 - 17:06
To je problém, protože když se postavy jen mihnou, tak si fanoušci budou stěžovat, že jim tedy tvůrci rovnou mohli dát větší roli, nebo je tam tedy vůbec nedávat. Když však tvůrci dají postavám však dají větší roli, fanoušci si budou stěžovat, že tvůrci těží z úspěchu filmů a seriál nedokáže vymyslet nic originálního a akorát recykluje staré věci a znehodnocuje je. A když tam tvůrci nedají žádnou klasickou postavu, fanoušci si budou stěžovat, že to je nuda a se Star Wars to nemá nic společného a tvůrci nedokážou navázat na filmy.

Je to sice vyvedené do extrému, ale ať udělají tvůrci cokoliv, tak se vždycky najde někdo, komu se to nelíbí :-)

Osobně bych předpokládal, že tam Yoda řekne 2 věty jako Obi-Wan a pak se stylově vytratí. A objeví se zase, až někdo bude v kaši - tehdy mu efektně řekne pár povzbudivých slov skrz Sílu a vše bude zachráněno. Jop. Přesně tak to bude ;-)

"You can't believe everything you read on the Internet." - Abraham Lincoln

+1
+7
-1
Obrázek uživatele mina1989
34-35
20. Prosinec 2014 - 14:00
Osobně mi to příjde jako pokus o resuscitaci tohoto seriálu. Já osobně jsem od něj nic moc neočekával, bohužel jsem se nechal postupně navnadit, tím co tvůrci slibovali. Zatím jsou jejich sliby nenaplněny. Přitom si myslím, že myšlenka zase tak špatná nebyla, jen to chtělo trošku víc rozvinou charaktery a to i ty záporné. Třeba se to ještě nějakám směrem rozjede, třeba nám ukáží víc o minulosti hlavních postav. Každopádně nejvíce iritující je to, jak jsou vojáci impéria blbí.. V jednom díle střílí všude možně jen ne na cíl, v dalším pro jistotu vůbec nestřílí, v dalším zastřelí jednoho ze svých a vrchol tomu dají malí nezkušení kadeti, kteří střílí stejně dobře jako dospělé klony v clone wars.. Takové věci to strašně kazí a jestli se tam tohle bude objevovat, tak to nezachraní ani Yoda, ani nikdo. Co se mi líbí je třeba ten Kanan, kterého udělali docela dobře, není to žádný mistrný bojovník, neudělali prostě z něho žádného velmistra a to je dobře. Osobně bych rád kdyby se některé díly zaměřily čistě a jenom na Impérium a jejich pohled na věc. Žádní rebelové, prostě čistě Impérium. Potenciál je tam dost velký si myslím, chce si to i víc vyhrát, takhle mi to příjde dost odbyté a nedomyšlené. Snad se tvůrci chytí za nos..

+1
+5
-1
Obrázek uživatele Wedge Antilles
25-26
20. Prosinec 2014 - 20:50
No, osm epizod je na rozvedení postav docela málo, nemyslíš? Kdyby všechny postavy rozvedli hned na začátku, o čem by to pak bylo? To už bychom na to ani nemuseli koukat. :) Co se stormíků týče, tak to už trochu vadí i mně. Na druhou stranu, bylo předem jasné, že v seriálu bude vyhrávat dobro a hlavní postavy prostě nemohou zabít. Ne tak brzy.

Ale abych taky řekl svůj názor k tématu. Někdo je rád, že používají známé postavy, někdo ne. Já jsem byl velmi rád, že se objevil Obi-Wan a Vader, ale vůbec by mi třeba nevadilo, kdyby vynechali R2 s 3PO a Baila Organu. Na Yodu se ale hodně těším. Obzvlášť s originálním dabingem. Podle mě tam bude mít nějaký monolog jako Obi-Wan, kde skrze Sílu promluví k Ezrovi a nějak mu "otevře oči" při jeho Jediiském výcviku :)

<p>"I remember the days before Yavin when we were all young, armored with the invincibility of youth and fired by the belief that the Emperor's evil Empire could not win. It didn't, but the cost was more horrible than any of us could have imagined."</p>

+1
0
-1
Obrázek uživatele Galaxy Fighter
26-27
20. Prosinec 2014 - 20:57
No, osm epizod...
Normálně by mi to ais nevadilo, ale těchhle osm epizod, bylo hodně důležitých, ale nic moc se tam nestalo. Navíc, každá serie (včetně té první) bude mít okolo 13 epizod, jestli jsem četl správně, takže 8 epizod to je něco jako 15 epizod TCW, kde se něco důležitého stalo!

Ha,Ivan! Přišel nečekán,nezván....

+1
+2
-1