Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Info (Podsvětí - Star Wars Underworld)

Napsal: Kor Than Lias
Dne: 30.11.2012 10:56
Kategorie: Star Wars obecně
Zpět na fórum

Rád bych se zeptal o co zde běží... Vůbec o tomto projektu nic nevím, ale rád bych se nechal poučit :)
Přidat komentář
Obrázek uživatele HorLukRos
30-31
HorLukRos [Bývalý admin]
30. Listopad 2012 - 13:36
Jedná se o připravovaný seriál z období mezi epizodou 3 a 4, tedy z období vzestupu impéria. Původní vyhlídky byly slibné - hraný seriál s filmovou a realistickou atmosférou, nejméně 400 dílů (což vychází na nějakých 16 sérií při průměrnému počtu 25 dílů na sérii), jeden díl 45 minut, prostě paráda. Problém je teď v tom, že po tom, co Disney odkoupilo Lucasfilm, nikdo pořádně neví, jak to s tímhle seriálem bude a jestli se ještě pořád chystá.

Všichni máme své stroje času. Některé nás vezmou zpět - těm říkáme vzpomínky. Některé nás pohání kupředu - těm říkáme sny.

+1
+3
-1
Obrázek uživatele Kor Than Lias
34-35
30. Listopad 2012 - 14:07
Děkuju moc za info :)

May the force by with you my friend...
Kor-Than Lias

+1
0
-1
Obrázek uživatele Kor Than Lias
34-35
30. Listopad 2012 - 14:19
Jak moc reálně to vypadalo?

May the force by with you my friend...
Kor-Than Lias

+1
0
-1
Obrázek uživatele HorLukRos
30-31
HorLukRos [Bývalý admin]
30. Listopad 2012 - 14:27
No byly připraveny scénáře pro nějakých tuším 60 epizod, co se týká samotného natáčení, to nevím, v jaké fází se nachází. Nějak extra jsem to ani nezjišťoval, možná ti tu někdo odpoví přesněji.

Všichni máme své stroje času. Některé nás vezmou zpět - těm říkáme vzpomínky. Některé nás pohání kupředu - těm říkáme sny.

+1
+1
-1
Obrázek uživatele Milda
43-44
Milda [Správce]
9. Prosinec 2012 - 19:16
Podle všeho se seriál stále točí a na povrch vyplave v roce 2014. Herce zatím nikdo nezveřejnil až na jednoho (Anthony Daniels - C3P0),ale víme zatím toto : Počet epizod :100 (plánováno) , 400 (navrhované) Délka: cca. 1 hodina na epizodu Scénář : Louise Fox, Tony McNamara, Fiona Seres Časová osa : Mezi 19 BBY a 0 BBY Co se týče děje : děj je zasazen do období mezi III. a IV. epizodou. Tedy v období, kdy byl řád rytířů Jedi zničen a Impérium pod vedením Imperátora a Dartha Vadera získává svou moc. Podíváme se také na Tatooine, kde se jeden z posledních rytířů Jedi Obi-Wan Kenobi ukrývá před zraky Impéria a dohlíží na malého Luka Skywalkera, na závody kluzáků, ale také na Corruscant za pašeráky a námeznými lovci a celkově postavy, které ani ve filmech uvedeny nebyli, takže nečekejte akce se světelnými meči, ale spíše zaměření na senát, který je v rozkladu a zločince kteří nerespektují zákon. Měli bychom se také dozvědět, proč si například Leila pamatuje svou matku, když umřela při porodu a odpovědi, které nám epizoda III neprozradila. Podtrženo sečteno : Netroufám si říct jestli to bude tah dobrý, protože málo kdo si dovede představit star wars bez světelného meče a takových 400 epizod bez sitha a jedie může být také pěkná nuda. Nestačí než doufat, že Lucas (ktery to rozjel a snad i dokončí) ví co dělá a seriál nějakým způsobem učiní zajimavým...

+1
+3
-1
Obrázek uživatele Calse Lirryns
27-28
10. Prosinec 2012 - 19:21
Já od toho seriálu očekávám hodně. Myslím, že kromě soubojů se světelnými meči tam ze Star Wars nic chybět nebude a jestli bude děj dávat smysl, tak se i s tím určitě nějak smířím.
Sithové a Jediové tam budou, proč by neměli? Jenom se nejspíš nesetkají! :) Vzhledem k tomu, že Sithové bývají vždycky nejvíc dva (aspoň v období filmů), však k jejich setkání asi moc často nedocházelo ani za Republiky! :)
Jenom bych se chtěl ještě zeptat, kde se říkalo, že si Leia pamatuje svojí skutečnou matku? Já jsem myslel, že za ni považovala Organovu manželku. Nikde jsem si nevšiml, že by říkala něco o Padmé, ale možná se pletu.

Jsem si vědom toho, že nemám pravdu, nepotřebuji na to být upozorněn. Co mě zajímá, je to, kde dělám chybu.

+1
0
-1
Obrázek uživatele anaqine
30-31
23. Leden 2013 - 18:04
Tak já si myslím, že by se tam mohly objevit i nějaké duely s lightsabery. Ne všichni Jediové padli při Rozkazu 66 a tenhle fakt se objevuje i v knížkách, nebo v hrách. Takže bychom možná mohli být svědky honu na Jedie. Kdo ví :) třeba se pletu a tvůrci seriálu nebudou na nějaké knížky či hry vůbec brát ohledy. Tohohle se například bojím i v té slíbené nové trilogii, co se má točit. Hodně knížek by ztratila hodnotu, možná.

My powers have doubled since the last time we met, Count.

+1
0
-1
Obrázek uživatele CadBane007
25-26
10. Prosinec 2012 - 19:25
podle me by tam moch zazarit Vaderum mec :D

+1
0
-1
Obrázek uživatele Darth Failer
30-31
18. Leden 2013 - 11:40
Teď mě tak napadá... Nepůjde o zničení zbytku Jediů? Vždyť přece Obi s Jodou nastavili signál v templu tak, aby se k němu nikdo nepřibližoval, takže snad to nepřežili jen oni dva, ne? Tak by tam mohlo byt i o likvidaci dalších Jediů a náhodou by mě zajímalo, jak vypadal takový všední den Jody v ilegalitě :D se musel nudit, ne? :D

May the Force be with u...

+1
0
-1
Obrázek uživatele Darth Nebiros
30-31
18. Leden 2013 - 14:08
Právě kvůli přeživším Jediům vznikla Operace Knightfall, která je měla za úkol najít a zlikvidovat. Pokud seriál vznikne, tak si též myslím že tomu pár dílů bude věnováno. Co dělal Yoda v exilu to radši nechci vědět :D

"I'm sorry, I'm having trouble hearing you. I'm getting a lot of bullshit on this line" - Commander Shepard

+1
0
-1
Obrázek uživatele mysterio
27-28
20. Leden 2013 - 12:53
Koupal se v bažině. :D

+1
+1
-1
Obrázek uživatele Adeon
32-33
28. Únor 2013 - 14:09
+1
0
-1