Jak jsem již uvedl v úvodníku, na náčrtu pro druhou sezónu se objevují staří známí. Přišel s ním server odkaz » Obrázek je docela rozsáhlý a spoustu postav lze snadno přehlédnout, proto vám zde popíšu nejpodstatnější věci :)



- Většina z vás si jistě všimla, že z Lothalu se povstalci přesunuli na Tatooine. Že by se druhá sezóna odehrávala právě tam?
- Na obloze je uprostřed T-16 Skyhopper a v pravé části Outrider
- Mezi Herou a Kananem je v pozadí Inkvizitor a Agent Kallus. Také je tam zřetelný Imperiální transportér.
- Pod Zebem je v pozadí Boba Fett.
- Nad Chopperem, pod Ghostem je Bossk.
- Malý tvor v pravé části popředí drží Sithský holokron.
- Pod kabinou Ghostu stojí Han Solo a Chewbacca, kteří si jej prohlíží.
- Nalevo od dvou speederů jsou Owen a Beru. Za nimi je Luke, který sleduje obrázek stormtroopera, přesprejovaný Sabine.
- Mezi speedery je Obi-Wan (Ben) Kenobi, který se dívá na hologram R2-D2 a C-3PO.
- A pravděpodobně nejzajímavější a pro fanoušky nejdůležitější část obrázku. V právé části se u vchodu do budovy nachází Togrutská žena známého vzezření :) Vypadá to na Ahsoku :)

Zatím je jistá pouze jedna věc. Jedná se o návrh pro druhou sezónu, který bude více představen (společně s premiérou první epizody) na SW Celebration Anaheim. Jestli se ale v seriálu objeví vše, co je na obrázku, či jestli bude celá série na Tatooinu zůstává otázkou... Osobně ale doufám, že se vše ukáže jako pravdivé :)

Tak, to je vše. Já doufám, že se článek líbil a rád si přečtu vaše názory :)

EDIT: Zapomněl jsem dodat, že autorem obrázku je Jeffery Carlisle (což je uvedeno i na obrázku samotném), který dělal i návrhy a koncepty pro Pomstu Sithů. Kreslil ale také pro knižní sérii Nový řád Jedi či stolní hru X-Wing Miniatures :)