Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Uživatelský blog

VítejteBlog uživatele Wedge Antilles

Battle of Umbara - Alpenglow

Umbara… Planeta stínů a temnot, na které se odehrávala jedna z nejlepších a nejemotivnějších bitev celých Klonových válek. A nyní jsem na ni udělal fanmade video s hudbou od Nightwish :) Bohužel ho zde musím přidat touto cestou, jelikož přes youtube nefunguje. Přečíst článek »

22. Duben 2015 - 13:48Wedgův Datapad > Moje tvorba

Star Wars Rebels Celebration Anaheim Art

Fanoušci, ale i odpůrci seriálu Rebels, zpozorněte! Na veřejnost se dostal nákres pro druhou sezónu Povstalců, kteří budou mít premiéru na Star Wars Celebration Anaheim. Odhaluje to totiž docela zajímavé a podstatné inforcmace (ikdyž zatím nepotvrzené) o výskytu starých známých postav :) Přečíst článek »

24. Únor 2015 - 11:27Wedgův Datapad > Recenze a články

Méně známé SW hry

V tomto článku se chci zmínit o méně známých Star Wars hrách, jak na PC, tak na android, popřípadě o možnosti, jak spustit některé více známé hry na mobilním telefonu :) Většina z nich je neoficiálních a jedná se o fan projekty, ale najde se i pár přímo od LucasArts. Přečíst článek »

7. Leden 2015 - 7:47Wedgův Datapad > Recenze a články

Ohlédnutí za KoprConem

Tento článek slouží, jako taková recenze nebo shrnutí Conu, který se každoročně koná v Kopřivnici a jeho hlavním tématem není nic jiného, než vesmír Star Wars :) V článku se budu snažit zaznamenat své postřehy a názory na tuto zajímavou akci. Přečíst článek »

1. Prosinec 2014 - 17:22Wedgův Datapad > Recenze a články

Survival Craft Sith Fury-Class Interceptor

Fury-Class Interceptor je známá loď ze Star Wars The Old Republic. Používali ji příslušníci Sithského Impéria v době Darth Malguse. Já jsem se ji rozhodl postavit v mobilní hře na způsob Minecraftu. Tak, tady je. Přečíst článek »

15. Březen 2014 - 15:43Wedgův Datapad > Survival Craft