Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Abrams režisérem, 3D se odkládá

Reklama
Napsáno dne 2.2.2013

Přibližně v polovině listopadu jsme vás informovali o scénáristovi sedmé epizody, jenž je v přípravě. Tím má být Michael Arndt (odkaz). Nyní známe i režiséra. Tím není nikdo jiný, než J. J. Abrams.

Další novinkou pak je odklad uvedení všech filmů nové i staré trilogie do kin ve 3D na dobu neurčitou. Disney má očividně se sedmou epizodou příliš mnoho práce a na staré filmy ve 3D se pozapomnělo.

Pokud vám jméno Jeffrey Jacob Abrams nic neříká, pak vězte, že jde o chlapíka, jehož režisérská kariéra zahrnuje filmy, jako Armagedon, poslední dva díly Mission Impossible či Super 8. Do podvědomí fanoušků se však pravděpodobně nejvíce zapsal nejnovějším Star Trekem, s futuristickou tématikou a oživením zaběhnutých sérií už tedy zkušenosti má. Doufejme tedy, že s Abrasem na režisérském křesle vznikne kvalitní snímek hodný již existující kultovní šestidílné série.

Oproti tomu druhá zpráva je méně příjemná. Epizod Klony útočí a Pomsta Sithů, jejichž premiéra ve 3D byla plánována na tento podzim, se nejspíše jen tak nedočkáme. S tím souvisí i stará trilogie, jenž by uvedení ve 3D mohlo zajímavě oživit. Disney má však očividně jiné plány.

Zdroj:
kfilmu.net - Starou novou trilogii v kině neuvidíme. Proč?
kfilmu.net - J.J. Abrams v čele Star Wars