Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Balík Star Wars her na Humble Bundle

Reklama
Napsáno dne 5.2.2015

Internetový multimediální charitativní obchod Humble Bundle přišel se zajímavou nabídkou několika her ze světa Star Wars za výhodnou cenu.

Za jakoukoliv cenu si můžete pořídit hry Star Wars: Knights of the Old Republic, Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy a Star Wars: Dark Forces. Pokud zaplatíte více, než jaký je prozatímní průměr zaplacených částek ostatními hráči, což v době psaní článku činí 11.42$ (cca 280Kč), můžete k tomu získat i Star Wars Battlefront II, Star Wars: Knights of the Old Republic II: The Sith Lords a Star Wars: Republic Commando. Za 12$ (cca 293Kč) a více pak získáte ještě navíc Star Wars Empire At War: Gold Pack, Star Wars The Force Unleashed: Ultimate Sith Edition a Star Wars: The Force Unleashed II.

Za 12$ tedy můžete získat hry, které za normálních okolností stojí 115$. Částku, kterou se za hry rozhodnete zaplatit, můžete rozdělit libovolným dílem mezi vývojáře, charitu a server Humble Bundle, díky čemuž nezískáte jen řadu her za přijatelnou cenu, ale i dobrý pocit z pomoci charitě. Věrohodnost a uskutečnitelnost projektu je dána i díky podpoře Star Wars Force for Change a UNICEF.

Jako další bonus lze brát i plánované přidání dalších her do balíku, které se vám automaticky označí jako zakoupené, pokud jste (i před zveřejněním těchto her) zaplatili více než průměr zaplacených částek. Tyto, prozatím nezveřejněné, hry by měly být přidány v úterý 10.2.

Akce platí do 17.2., pro aktivaci a spuštění her je nutné mít účet služby Steam.

Všechny detaily najdete na stránkách Humble Bundle.