Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Celebration Anaheim: novinky z 1. a 2. dne

Reklama
Přidat komentář

Komentáře

Obrázek uživatele Soviet Princess
26-27
19. Duben 2015 - 0:47
Tak nová zaporačka (Inkvizitorka) bude ......... Barriss Offee sem si tím jistá na 99.999% :)

Navždy věrná Galaktickému Impériu a Císaři.

+1
+2
-1
Obrázek uživatele Dart Wader
19. Duben 2015 - 9:37
Jo to co je tady napsané to potrvrzuje ;)

Long live the Empire

+1
0
-1
Obrázek uživatele Viq
29-30
Viq [Redaktor]
20. Duben 2015 - 17:56
To by mě krapet zklamalo a i překvapilo. Barriss se sice na konci TCW ukázala jako šílený cvok, ale základ jejích akcí vycházel z toho, že Řád Jediů se míchá do války a není ochráncem míru, na což chtěla upozornit. Proč by se tedy po tom, co se zkoušela (i když nepříliš Jediskými metodami) „napravit“ Jedie, chtěla přidat k Impériu?

Přepis z Barrissiny výpovědi na konci TCW:
Udělala jsem to, jelikož jsem si uvědomila (...), že to jsou Jediové, kteří jsou zodpovědní za tuto válku, že jsme se tak ztratili na naší cestě, že jsme se v tomto konfliktu stali těmi zlými, že to jsme my, kteří by měli být souzeni, my všichni! A můj útok na Chrám byl útokem na to, co se z Jediů stalo - armáda bojující za Temnou stranu, odkloněná od světla, blablabla.

Z toho mi vyplývá, že chtěla bojovat proti Temné straně, která se objevovala mezi Jedii. Proč by se pak tedy přidala k Impériu, když zastávala Světlou stranu Síly a good-old Jedie? Napadají mě dvě možnosti, proč by se přidala k Impériu:
- změnila názor -> to by byl ale solidní fail scénáristů, protože by tak každou chvíli zaujímala jinou stranu a diskreditovalo by to i konec TCW
- byla donucena změnit názor -> mučení už se osvědčilo jako dobrá metoda k přechodu na Temnou stranu (viz KotOR), ale že by v zatím sluníčkovém seriálu chtěli ukázat něco takového? To si nejsem úplně jistý :)

"You can't believe everything you read on the Internet." - Abraham Lincoln

+1
+2
-1
Obrázek uživatele Revolt Emtec
34-35
20. Duben 2015 - 23:26
keď si dáš v trailery čas 2:16, Inkvizítorka vyzerá, že nemá masku a má zelenú farbu tváre... :)
EDIT: takže je to možné... ale je možné, že aj nie :D

+1
0
-1
Obrázek uživatele Viq
29-30
Viq [Redaktor]
20. Duben 2015 - 23:37
Jooo, je to možné. Budu ale doufat, že to pravda není a Barriss se objeví v jiné roli či v jiném médiu :) Budu ten trailer muset více nastudovat :D

"You can't believe everything you read on the Internet." - Abraham Lincoln

+1
0
-1
Obrázek uživatele Soviet Princess
26-27
21. Duben 2015 - 7:48
Počítám že se budou snažit o takovou tu klišé nápravu k LS :) aspoň doufám že když už tak se jim nepovede a zůstane na DS a obejde se to bez klišé hrdinské smrti napraveného nepřítele.

Navždy věrná Galaktickému Impériu a Císaři.

+1
0
-1
Obrázek uživatele PredsaJa
30-31
21. Duben 2015 - 17:45
Takto ďaleko by som nezachádzal. Táto postava má nejednoznačne vymedzenú "životnú filozofiu" a aj o jej morálnych hodnotách by sa dalo pochybovať. Povedzme si to veľmi jednoducho a stručne. Rytier Jedi, nadaný a talentovaný, je sklamaný správaním ostatných Jediov a samotnou vojnou. Hlása návrat k pôvodným ideám a zmyslu Rádu. Teda chce svetový mier, zbohom zbraniam a podobne... A ako presadzuje svoj názor? Terorizmom, bombovými atentátmi, pokusmi o vraždu, zradami, ničením dôkazov a podobne. (Dosť to pripomína agendu zahraničnej politiky USA, nemyslíte? :) Útok na Irak, aby sa predišlo vojne, vojna s terorizmom a podobne. Ale to som asi odbočil.)

Takže moja otázka znie, prečo by prechod na stranu Impéria mal byť nemysliteľný? Táto postava to predsa nemá v hlave úplne ujasnené. Možno, že jej ciele sú "čisté", ľahko čitateľné, vznešené atď. Používa však na ich dosiahnutie absolútne nevhodné nástroje. A práve výber nástrojov formuje charakter postavy. Táto postava sa dobrovoľne vydala na temnejšiu cestu. Ekvivalent takéhoto správania vidíme v Anakinovi a Epizóde III, keď sa pokúšal zabiť všetko, čo videl, len aby dosiahol v galaxií mier. Myslím, že tieto prípady sú si dosť podobné. Tak ako Anakin, aj Barriss sa vydáva na cestu z pôvodne vznešeného cieľa a vedená temnou stranou si postupne upravuje hodnoty. Na strane temna nie je miesto pre vyššie vznešené ciele, dobro skupiny a podobne. Na temnej strane je predsa vždy miesto len a len pre seba samého. Ja osobne tam problém s Barriss nevidím. Naopak by som považoval za príjemné oživenie, keby dochádzalo ku kontaktom s Ahsokou. Tam by sa s tým dalo celkom pekne vyhrať.

+1
+2
-1
Obrázek uživatele Viq
29-30
Viq [Redaktor]
21. Duben 2015 - 22:38
Podobnost cesty Barriss s cestou Anakina se celkem nabízí, ale nejsem si jistý, zda je to opravdu to správné přirovnání.

Anakin chtěl mír a zachránit Padmé, což se mu tak z půlky povedlo. Míru opravdu dosáhl, ač se kvůli tomu stal někým jiným. Oproti tomu Barriss spíše bojovala proti Temné straně a chtěla vrátit Řád ke „světlu“. Pokud by chtěla hlavně mír a dosáhnutí vyššího dobra, tak bych pochopil, že přechod k Temné straně by byl opravdu možným řešením. Vzhledem však k výpovědi Barriss, kde se stavěla proti Temné straně, tak přidání k Impériu nedává moc smysl.

Mohli by ji zlákat tím, že jí nabídnou šíření vlivu Impéria a tím potlačování rebelů, tedy nepřátel, a tedy by nastával čím dál větší mír. Sice by při tom byly milióny obětí, ale v zájmu vyššího dobra by to bylo akceptovatelné řešení. Jenže! Tady nastává zádrhel. V zájmu vyššího dobra by nakonec nepracovala v zájmu Jediů, ale Sithů. Nastalo by tak odklonění od toho, za čímž si tak pevně stojí, tedy boj proti Temné straně.

Nabízí se taky pár dalších otázek: Měla by čas na takovéto úvahy v době, kdy k ní přijdou do cely a dají jí na výběr: Impérium nebo smrt?

Abych řekl pravdu, nejsem si jistý, zda má tahle debata smysl, protože pohledy na věc jsou (v podstatě) jen mírně odlišné a záleží na každém, jak to osobně vidí... a v co doufá. Je Barriss pro vyšší cíl ochotná obětovat vlastní přesvědčení a nechá se zmanipulovat, nebo uvidí v Impériu Temnou stranu a bude proti ní bojovat? Já doufám, že se Barriss nepřidá k Impériu, takže tím můžu mít názor trochu zkreslený, ale stojím si za tím :D

"You can't believe everything you read on the Internet." - Abraham Lincoln

+1
0
-1
Obrázek uživatele Dart Wader
19. Duben 2015 - 9:41
Nevíte někdo kde by se daly najít ty nedokončené díly clone wars?

Long live the Empire

+1
0
-1
Obrázek uživatele Dart Wader
20. Duben 2015 - 17:23
To, že nový battlefront nebude obsahovat kampaň mě velmi zklamalo. O čem to potom bude? Samostatný multiplayer není ono, kampaň battlefrontu vždy dodávala to pravé ořechové.

Long live the Empire

+1
0
-1
Obrázek uživatele Viq
29-30
Viq [Redaktor]
20. Duben 2015 - 17:36
Řekl bych, že se přizpůsobují požadavkům trhu, kde čím dál více lidí hraje online. Chybějící kampaň sice zamrzí, ale občas jsou samostatné mise lepší než křečovitý příběh, kde jde příběh stejně stranou. Například u Battlefieldu 2 také nebyla žádná kampaň, pouze mapy se zabíráním vlajek, ale i tak jsem u toho strávil až podivně dlouhou dobu :)

"You can't believe everything you read on the Internet." - Abraham Lincoln

+1
0
-1
Obrázek uživatele Wedge Antilles
25-26
20. Duben 2015 - 21:32
Mě spíš hrozně naštvalo, že vypustili vesmírné bitvy... Jako stíhačky tam sice budou, ale jen v rámci pozemních bitev a to je docela o ničem :/

<p>"I remember the days before Yavin when we were all young, armored with the invincibility of youth and fired by the belief that the Emperor's evil Empire could not win. It didn't, but the cost was more horrible than any of us could have imagined."</p>

+1
0
-1
Obrázek uživatele PredsaJa
30-31
21. Duben 2015 - 17:20
Nemá byť v budúcnosti hra, ktorá sa má primárne venovať vermírnym bitkám? Možno, že to je ten dôvod. Za seba ale musím povedať, že ma to nejak extra neprekvapuje. Battlefield sa tiež tomuto "smeru" nevenuje. Napríklad Battlefront 2 vesmírne bitky obsahoval, ale nepovažoval som ich za príliš podarené... Teda, aspoň nie vtedy, ak to hráte na klávesnici, s myšou, a k dispozícií máte len obmedzený počet rúk...

+1
0
-1
Obrázek uživatele Wedge Antilles
25-26
21. Duben 2015 - 19:04
No jo, tak jako lítat se stíhačkou na klávesnici je jako jít s vibročepelí na AT-ATčko :D Úplně o ničem :D Ale s joystickem je to docela sranda, mám mod, co přidává do dvojky kokpity a lítám skoro pořád :D
Jinak původně mělo být Assault Squadron. Vypadalo to fakt parádně, upravitelné stíhačky (vybavením i vzhledem), online hra až pro 16 hráčů, ale nevím proč, bylo to zrušeno :(
EDIT: Ale jako mohli by na PC udělat novou hru ze série X-Wing nebo Rogue Squadron :) To taky hraju docela často, ale nové mise a grafika by neuškodily :D

<p>"I remember the days before Yavin when we were all young, armored with the invincibility of youth and fired by the belief that the Emperor's evil Empire could not win. It didn't, but the cost was more horrible than any of us could have imagined."</p>

+1
+1
-1
Obrázek uživatele Luke
20. Duben 2015 - 18:52
No mě hlavě dost mrzí, že je to jen online a není Single player Já online nehraju:-(

+1
0
-1
Obrázek uživatele Viq
29-30
Viq [Redaktor]
20. Duben 2015 - 18:56
Battlefront bude obsahovat singleplayer, akorát by neměl být ve formě klasické kampaně, ale jednotlivých misí.

"You can't believe everything you read on the Internet." - Abraham Lincoln

+1
0
-1
Obrázek uživatele Soviet Princess
26-27
21. Duben 2015 - 7:56
Nevím kam jinam to hodit, tak to hodím sem.
odkaz »
Chrometooper bude fakt tvrďačka a sem ráda že zvolili Christie Gwendoline protože v GoT de vidět že se do takové role perfektně hodí.
Teď jen doufat že je to pravda. :)

Navždy věrná Galaktickému Impériu a Císaři.

+1
0
-1
Obrázek uživatele Luke
21. Duben 2015 - 12:04
Takže single- player bude? (Už se v tom nevyznám:-D) a Jak bude dlouhý? (Já jen zda to nebudou jen tři mise to by bylo k ničemu.)
Tady co napsal sever hrej.cz:

KAMPAŇ PRO JEDNOHO HRÁČE NEČEKEJTE Namísto klasické kampaně nebo tradičních singl misí se budeme moci pustit do takzvaných “crafted missions”, které budeme moci hrát sami i s pomocí kamaráda online a dokonce rovněž ve split-screenu na jedné konzoli. Sami vývojáři upozorňují, že Battlefront je především multiplayerová hra, proto neobsahuje žádnou obdobu klasického příběhu, na který jsme si zvykli v případě posledních dílů ze série Battlefield ze stejné stáje. Na rozdíl od této značky ale dostaneme v případě Star Wars možnost přepínat mezi akcí z pohledu první a třetí osoby, což zní skvěle, tak doufejme, že to bude stejně dobře i fungovat v praxi.

+1
0
-1
Obrázek uživatele Needle
32-33
27. Duben 2015 - 0:08
Já se o Battlefront doteď moc nezajímal, ale restartovat sérii tím, že z toho udělám jen multiplayer mi přijde přinejlepším kontraproduktivní. Obzvlášť v době, kdy se u her vyžaduje propracovaný příběh i u čistokrevné střílečky.

+1
0
-1
Obrázek uživatele Luke
31. Květen 2015 - 18:23
Ahoj
Nějak nám ubývají novinky :-( (I celková aktivita webu klesla:-((( Neslíbiliste rozhovor s Davem Filonim??

PS: Spoilerové informace na Epizodu VII nevyhledávám:-)

Ať Vás provází Síla.:-)

+1
+1
-1
Obrázek uživatele Komár
30-31
31. Květen 2015 - 18:32
Souhlasím jediné co tu přibývá jsou povídky

+1
0
-1
Obrázek uživatele Wedge Antilles
25-26
1. Červen 2015 - 6:53
A i těch je tady méně než bývalo. Nemluvě o uživatelích, kteří to čtou a hodnotí...

<p>"I remember the days before Yavin when we were all young, armored with the invincibility of youth and fired by the belief that the Emperor's evil Empire could not win. It didn't, but the cost was more horrible than any of us could have imagined."</p>

+1
+2
-1