Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Scénáristé vysvětlují *to* cameo v Solo: A Star Wars Story

Reklama
Přidat komentář

Komentáře

Obrázek uživatele Revolt Emtec
34-35
1. Červen 2018 - 1:15
cameo rozhodne potešilo... inak som rád, že ste späť, teraz len čakať, kým sa táto správa dostane aj k ostatným starým návštevníkom tohoto webu :) lebo ja už som tu dááávno prestal klikať, teraz sa mi to stalo len omylom, že som sa sem dostal...

+1
0
-1
Obrázek uživatele Pet11
1. Červen 2018 - 6:37
Popravdě, začínají mě už Maulovy časté 'smrti' dost štvát. Tu v povstalcích jsem považoval za poslední. Ale evidentně poslední nebyla.
Jinak jsem vážně rád, že jste zpátky! Škoda, že o tom moc lidí neví. Nebylo by od věci poslat registrovaným uživatelům mail :-)

+1
0
-1
Obrázek uživatele Engineer Of KDY
29-30
Engineer Of KDY [Superadmin]
1. Červen 2018 - 12:51
Zdravím,

to jsem rád, že jsi rád. ;)

K tomu rozšíření mezi lidi:

O rozeslání emailů jsem taky uvažoval, ale web je zatím ještě stále v testovacím provozu, (Ještě je tu pár chyb a nedodělků, které je třeba opravit.) a tak se mi to zatím nechce moc rozhlašovat.

Ale teoreticky největší problém může být EU s tím svým GDPR. :(

Dost velká část uživatelů (včetně tebe ;) ) má skrytý email, a tak bych proto musel "sahat" do databáze, a protože email je osobní údaj tak by se to EU asi nezamlouvalo. :(

(Projednám to s právním oddělením. ;) )

+1
0
-1
Obrázek uživatele Wedge Antilles
25-26
2. Červen 2018 - 19:22
Maulova smrt v Povstalcích je definitivní. Solo: A Star Wars Story se odehrává ještě několik let před nimi, nejspíše dokonce pár let předtím, než Ezra s Kananem a Ahsokou Maula objevili na Malachoru :) A jeho smrti teda mě osobně nepřijdou nějak "časté". Ok, v epizodě I jsme si mysleli, že zemřel a pak se objevil v TCW. Když ho na Mandaloru porazil Palpatine sám mu ale řekl, že ho potřebuje živého (či tak něco) no a pak došlo až k jeho skutečné smrti v Rebels, takže za mě ok :)

<p>"I remember the days before Yavin when we were all young, armored with the invincibility of youth and fired by the belief that the Emperor's evil Empire could not win. It didn't, but the cost was more horrible than any of us could have imagined."</p>

+1
+1
-1
Obrázek uživatele Pet11
4. Červen 2018 - 10:46
Aha, vidíš, to mi úplně nedošlo, že povstalci se odehrávají až po Solovi. Máš recht

+1
+1
-1