Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Vrátí se Lando v epizodě IX?

Reklama
Napsáno dne 27.5.2018

Spekulace o tom, že se Lando objeví v sequelové trilogii tu už byly dlouho předtím, než vůbec trilogie vznikla. Mohl by se tento elegantní gambler objevit v epizodě IX?

Lando je jednou z klíčových postav originální trilogie a přesto se zatím neobjevil v sequelové trilogii. Díky hře Star Wars Battlefront II víme, že se Lando stal krátce po epizodě VI generálem Povstalecké aliance a další jeho osudy byly načrtnuty v knihách Aftermath, Bloodline a Last Shot. Poslední informace o bývalém správci Bespinu pochází z roku 28 po bitvě o Yavin. Nic víc zatím nevíme. Billy Dee Williams, představitel původního Landa, však nikdy ze světa Star Wars příliš nevystoupil a aktivně dabuje svou postavu v různých hrách a seriálech.

Spekulace však nyní rozvířil Twitterový účet Orlandského MegaConu, který tvrdí, že Williams má osobního kouče, s nímž cvičí třikrát týdně, a nový jídelníček.

Tato informace samozřejmě zatím nic nepotvrzuje, ale mohlo by se jednat například o přípravu na natáčení epizody IX - podobnou přípravou procházeli i představitelé Luka Skywalkera, Mark Hamill, a Leiy Organy, Carrie Fisher, když se chystali na epizody VII a VIII. Nebo to také může znamenat jen to, že si chce Billy udržet dobrou formu i ve svém věku :-).

Natáčení deváté epizody je naplánované na červenec tohoto roku s premiérou 20. prosince 2019.