Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Známe datum premiéry Star Wars Resistance

Reklama
Napsáno dne 11.7.2018

Televizní seriál Star Wars Resistance byl oznámen v dubnu tohoto roku a dozvěděli jsme se, že se bude odehrávat mezi epizodami šest a sedm a zaměří se na špióna Odboje Kazuda Xionoa. V seriálu si zahrají herci Oscar Isaac a Gwendoline Christie, kteří ztvární své postavy - tedy Poea Damerona kapitánku Phasmu, objeví se zde také BB-8.

Společnost Disney uspořádala minulý týden ve Francii akci, na které byl ukázán první artwork seriálu, na němž můžeme vidět jak hlavní postavu, tak také Phasmu, Poea Damerona, BB-8, vojáky Prvního řádu a další postavy. Druhá novinka se týká data vydání - mluvčí francouzské pobočky Disney, Hélène Wetzel, na Twitteru omylem zveřejnila měsíc, kdy bude vysílán první díl seriálu na Disney XD - jedná se o říjen tohoto roku. Informoval o tom server Screenrant.

Star Wars Resistance je jedním ze dvou seriálů, který Lucasfilm aktuálně plánuje. Druhým je hraný seriál od Jona Favreaua, který se bude odehrávat sedm let po bitvě o Yavin. Na jaký seriál se těšíte víc? Napište nám to do diskuze.