Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

AKTUALIZOVÁNO: Solo: Star Wars Story vyjde na Bluray v září

Reklama
Napsáno dne 13.7.2018

Aktualizace (18. 7. 2018): Lucasfilm novým trailerem potvrdil, že se Solo: Star Wars Story skutečně na DVD a Bluray dočkáme 25. září 2018, digitálně film vyjde o 11 dní dříve, 14. září. Co se týká bonusového obsahu, tak se jedná o překvapení - dočkáme se osmi scén, které se nedostaly do filmu, povídání Rona Howarda o vytváření tohoto filmu, dokumentu o tom, jak byl Chewie přiveden k životu, jak se tvůrcům povedlo přepracovat Falcon a o nové droidce L3-37. Dále se dočkáme povídání otce a syna Lawrenců o tom, jaké to bylo psát scénář filmu společně, rozebrání scén útěku z Corellie a vlakové loupeže. Poslední bonusové video nás zavede do pevnosti Ypso, které nám představí její bar a hru Sabacc.

Původní článek: Server Digital Bits prozradil ve svém souhrnu, že se Solo: Star Wars Story dočkáme na Bluray a 4K discích 25. září (USA) tohoto roku. Digitálně si film budeme moci zakoupit o několik dnů dříve, pravděpodobně dva týdny před vydáním na fyzických nosičích. V Česku a na Slovensku bude tento „vesmírný western“ dostupný k zakoupení o jeden až dva měsíce později. Bohužel se ani tento rok nedočkáme 4K vydání s českou lokalizací.

Solo: Star Wars Story si tedy budeme moci doma přehrát po čtyřech měsících od uvedení v kinech, což je standardní doba. Kvůli změně režisérů, která se odehrála v květnu 2017, se pravděpodobně nedočkáme žádného dokumentu o vzniku filmu, tak jako tomu bylo například u Posledního z Jediů. Určitě se ale můžeme těšit na pár scén, které se nedostaly do filmu, a rozebrání vybraných scén Ronem Howardem.