Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Video představuje hlavní postavy SW Resistance

Reklama
Napsáno dne 29.8.2018

Oficiální YouTube kanál Star Wars dnes uveřejnil video, které přibližuje hlavní postavy Star Wars Resistance. Spolu s ním jsme se na Entertainment Weekly dočkali článku s dodatečnými informace. Video si můžete s českými titulky pustit na konci tohoto článku, ve kterém si probereme ty nejdůležitější informace, které jsme se dozvěděli.

Jak už víme z minulosti, Kazuda „Kaz“ Xiono, mladý pilot Odboje, bude poslán Poem Dameron na stanici Colossus, na které má v utajení sledovat hrozby, které by mohl První řád na této stanici připravovat. Kaz se v přestrojení připojí ke skupince mechaniků, kteří si říkají „tým Fireball“ a přivydělávají si závoděním a kaskadérským létáním. Jméno skupinky vychází z přezdívky staré lodě, kterou se snaží opravit. Tato loď se často samovznítí nebo dokonce vybouchne - proto Fireball.

Tým Fireball - zleva: droid Bucket, Kazuda „Kaz“ Xiono, Neeku, Tam Ryvora, Jarek Yeager

Kaz, hlavní postava seriálu, je dle Davea Filoniho velmi dobrý pilot, ale když se dostane na Colossus, tak je poněkud zmatený. Jeho dabér Christopher Sean ve videu zmiňuje, že Kaz je dobrý v lítání, ale špehování mu moc nejde. Je sice celkem nešikovný, dostává se do problémů, ale má velké srdce a chce být iniciátorem změn.

Jarek Yeager, dabovaný Scottem Lawrencem, je šéfem opravny vesmírných lodí, starým přítelem Poea Damerona a leteckým veteránem Povstání, který nyní chce žít tichý život mechanika. Když mu ale Poe Dameron řekne o misi Kaza, je tento tichý život přerušen. Jako jediný ze skupinky ví o Kazově skutečné misi.

Tam Ryvora je mechanička, která dřív byla závodnicí a později ztratila svou loď. Suzie McGrath, která Tam hraje, říká, že její postava je drsná, rozumná a má ke všemu svůj vlastní postoj. Další dodávají, že má dobré srdce, chce mít ve svém životě smysl, je statečná a stará se i ostatní, ale své emoce chce mít jen pro sebe.

Zelený Nikto Neeku oproti Tam své emoce vůbec neschovává. Je to veselá, optimistická, pozitivní a velmi naivní postava. Josh Brener o své postavě mluví jako o někom, kdo má každý den skvělou náladu.

Tvůrci zmiňují, že tento seriál, cílený na mladší publikum, je unikátní ve svém vyprávění i ve své podobě a liší se od předchozích seriálů. Na druhou stranu v něm nemá chybět akce, plno nových postav, lodí i prostředí.

Ve videu můžeme zahlédnout také generálku Leiu Organu, kterou nadabuje Rachel Butera. Není to však jediná známá postava, jež se v tomto seriálu vrátí - Oscar Isaac si zopakuje roli Poea Damerona, Gwendoline Christie roli Phasmy a BB-8 roli BB-8.

První epizoda s názvem Rekrut má premiéru na americkém Disney Channelu 7. října tohoto roku.