Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

SWTOR - placení

Napsal: Obi-van Kenobi
Dne: 28.3.2013 7:28
Kategorie: Počítačové hry
Zpět na fórum

Viem že sa to už pýtali asi 8 uživatelia ale je platený SWTOR? Pretože tam treba zadať svoje telefóne číslo. A pokiaľ viem pýtajú ho preto aby mohli sťahovať kredit. Predom ďakujem.
Přidat komentář
Obrázek uživatele Karpagon
28. Březen 2013 - 10:27
Já jsem tam nic nezadával a hraju zdarma :)

Meditovat o tom, já budu.

+1
0
-1
Obrázek uživatele Viq
29-30
Viq [Redaktor]
28. Březen 2013 - 10:58
Telefonní číslo můžeš dát kamkoliv, komukoliv, ale rozhodně ti z něj nebude moct bez tvého souhlasu (a pomoci) "čerpat" peníze. To prostě není možné. Musel bys na nějaké číslo zavolat/poslat SMS, aby ti mohli něco strhnout, ale jinak se fakt nemusíš bát - tyhle věci jsou neuvěřitelně zabezpečené - výjimečně vím, o čem mluvím.

A abych odpověděl na původní otázku: Ano a ne - můžeš hrát zadarmo nebo platit, za což dostaneš nějaký výhody, ale bez placení to jde taky ;)

"You can't believe everything you read on the Internet." - Abraham Lincoln

+1
+1
-1
Obrázek uživatele JediMasterAldasak
24-25
28. Březen 2013 - 20:29
Hej a ešte ja by som chcel doplniť: Telefonné číslo je i na to, napr. keď zabudneš odpoveď na bezpečnostnú otázku(no i tak to položia)
alebo otázky na platenie a tak( tu by mali odpovedať). A ešte teraz pridali i nastavenie že môžeš si kúpiť Cartel coins za SMS, ale keď som videl tú cenu skoro som sa... :D, pretože 200 CZK( 8€ ak nie tak sorry, ale malo by to tak byť keď je 1€=25CZK) je podľa mňa pekne dosť( keď som si dal napr Nemecko bolo tam za 6€).

"Accepting a sworn enemy into one's ranks without fear... that is strength."-Praven.
"These are the moments we strive for, when the hope of victory becomes real. When we can see peace on the horizon."
―Satele Shan

+1
0
-1
Obrázek uživatele Viq
29-30
Viq [Redaktor]
28. Březen 2013 - 23:30
Tak kupování výhod přes SMS není nic nového, ale v dnešní době se moc nevyplatí - je lepší si to zaplatit přes účet či kartu, vyjde to v poměru výhody/cena mnohem lépe. A zadávání telefonních čísel jako záloha při zapomenutí hesla... no, osobně jsem to moc neviděl, spíš heslo pošlou znova na mail, ověřování přes číslo si nemůže dovolit každý server.

"You can't believe everything you read on the Internet." - Abraham Lincoln

+1
0
-1
Obrázek uživatele HorLukRos
30-31
HorLukRos [Bývalý admin]
29. Březen 2013 - 10:42
Tak třeba banky mají často ověřování skrze SMS kdykoliv se přihlásíš do systému :-) Ale to už je trochu jiná úroveň zabezpečení, tam obvykle potřebuješ certifikát a zapomenutí hesla se řeší veskrze složitěji, než zasláním nového na mail. Obvykle osobní návštěvou.

Každopádně to není až tak nic světoborného, věřím, že SWTOR si něco takového dovolit může. Ale už je to dlouho, co jsem to nehrál, takže už si to moc nepamatuji. Ale myslím, že něco jako ověření skrze SMS mi to nabízelo.

Všichni máme své stroje času. Některé nás vezmou zpět - těm říkáme vzpomínky. Některé nás pohání kupředu - těm říkáme sny.

+1
+1
-1
Obrázek uživatele JediMasterAldasak
24-25
30. Březen 2013 - 20:00
Hej veď to ja som si kupoval len na takú jednu hru vesmírnu, volá sa to Darkorbit, tam to bolo za 1,60€ a bolo za to celkom dosť kreditov( myslím proste tie ťažko zohnatelnej jednotky...) a v tej bolo i taká akcia že do týždňa že si dostal 3x viac,napr kúpiš 6K a dostaneš 18K(ale toto už je OT), a preto si i ja kupujem Paysafcard, je to celkom dobré a hneď prebehne platba (v porovnaní s SMS).

"Accepting a sworn enemy into one's ranks without fear... that is strength."-Praven.
"These are the moments we strive for, when the hope of victory becomes real. When we can see peace on the horizon."
―Satele Shan

+1
0
-1