Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Star Wars Jaké Online hry se ještě hrají.

Napsal: Pechy6CZ
Dne: 23.1.2014 20:54
Kategorie: Počítačové hry
Zpět na fórum

Dobrý den, chci se zeptat jaké online hry se ještě ze světa Star Wars hrají. Old republic do toho nezahrnuji. Old Republic hraju celý výkned s bratrem, jenže jelikož je můj bratr pryč přes týden tak to hrát nemůžu. Protože by nadával.. :-D Ale tak jestli se hraje třeba ještě Battlefront 2 ? Nebo jaké jsou ještě Star Wars hry (online). Děkuji za radu. :-)
Přidat komentář
Obrázek uživatele Blackhand47XD
26-27
24. Leden 2014 - 6:41
odkaz » Clone Wars Adventures. Je to spíše složenina miniher, ale jsou tam i souboje např. na Umbaře. Kdysi se ještě hrálo Star Wars Galaxies, ale to již bylo zrušeno.

Nothing is true, everything is permitted.

+1
0
-1
Obrázek uživatele Karpagon
24. Leden 2014 - 22:05
Já Battlefront 2 hraju ještě pořád občas na ps2 ;)

Meditovat o tom, já budu.

+1
0
-1
Obrázek uživatele renysee
32-33
27. Leden 2014 - 15:44
Ten SW - Battlefront 3 nebyl vůbec špatný. Nevím, proč ten projekt zrušili, aspoň kdyby ho vydali v Alpha nebo Beta verzi si ho zahrát, zkoušel jsem to, ale nikde nic. Má být lepší SW s názvem Battlefront (DICE). Tak uvidíme, :-) jestli se to bude hrát dobře, hlavně, ať je tam možnost si zahrát takové ty mise, třeba epizodu 3. Ale to těžko říct, spíše bych řekl, že se to bude odehrávat v Epizodě 5 a výš. Přál bych si tam zahrát za Darth Vadera :) a co Vy?

+1
0
-1