Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Hon: část 6

Reklama
Přidat komentář

Komentáře

Obrázek uživatele Wedge Antilles
25-26
22. Březen 2014 - 11:47
Co dodat... Povídka je to úžasná... Úplně mě chytla a ani by mi nevadilo, kdyby byla dlouhá jako například "Konfederace a Republika". Zkrátka mě hodně bavila. Byla vtipná a napínavá až do konce, skvělé popisy, prostě všechno :)
Bez váhání dávám 10* a jdu napravit svou chybu, že jsem nečetl předchozí díly...

<p>"I remember the days before Yavin when we were all young, armored with the invincibility of youth and fired by the belief that the Emperor's evil Empire could not win. It didn't, but the cost was more horrible than any of us could have imagined."</p>

+1
+1
-1
Obrázek uživatele Wampyrelli
29-30
22. Březen 2014 - 13:46
Díky moc :)
Povídka jako taková asi už moc dlouhá nebude, ale jestli budu psát ještě něco ze Star Wars, tak o tý samý bandě.

A cup of tea is prepared faster when you're burning in hell.

+1
+1
-1
Obrázek uživatele Wedge Antilles
25-26
22. Březen 2014 - 13:55
No, to je celkem jedno, o čem a s kým to bude... Hlavní je, že něco napíšeš, protože jsem si přečetl tvé další povídky a je to fakt bomba :)

<p>"I remember the days before Yavin when we were all young, armored with the invincibility of youth and fired by the belief that the Emperor's evil Empire could not win. It didn't, but the cost was more horrible than any of us could have imagined."</p>

+1
+1
-1
Obrázek uživatele Halt01
23. Březen 2014 - 11:24
To jsem se takhle v deset večer nudil, v televizi nic, z Kantýny jsem byl vykopnut nejmenovanou panovačnou redaktorkou, ani knihu jsem po ruce neměl. No a tak jsem si řekl: Proč si nepřečíst nějakou dobrou povídku?
A proč nezačít u někoho, kdo čte zase ty moje, že? Čili jsem si našel první díl a pustil se do toho.
Nejvíc se mi na tom celém líbí, jak si nebereš servítky a neřešíš vhodnost některých květnatých slov, mně se to líbí.
Příběhová stránka je lehce nadprůměrná, avšak svižná a baví.
Nejlepší jsou na tom všem ty hlášky, jednoznačně nejlepší z celé série je pro mě: „Co to kur…? Seš úchyl?“ probouzí se za mými zády echanijka. „Nesvlík sem tě víc než takhle.“ „Seš teplej úchyl!“ „Kde máš lékárničku?“ snažím se ignorovat její urážky. „Lékárničku? Jenom teplouši používaj zdrobněliny, říká se lékárna,“ brblá Eryho zjevně stále ještě pod vlivem alkoholu." U toho jsem se fakt lámal několik minut.
Vzato kolem a kolem, přihlédnuvše k tomu, že jsem se v tomto díle jednou brutálně ztratil a musel jsem to číst několikrát, abych to pochopil, rovněž taky psaní jedi s malým písmem je pro mě dost rušivé a sem tam nějaká ta chybějící tečka, je to... malá chvilka napětí... ještě malá chvilka napětí... moment, jdu se napít... tak, jsm zpět, kde jsme to skončili?... och ano, to hodnocení... ale ne, já napsal jsm místo jsem... jsm já to ale vůl... no každopádně je to za krásných 9 a těšing na další díl.

Těšing... To je ale zhovadilý slovo...

+1
+1
-1
Obrázek uživatele Pětka
24-25
Pětka [Redaktor]
23. Březen 2014 - 11:40
Jedna „nejmenovaná panovačná redaktorka” si nárokuje právo tě za opakované provokace vyhazovat...

„Optimistu, těšícího se na vše dobré, čeká pravděpodobně zklamání. Pesimista, počítající s tím nejhorším, může očekávat spíše příjemné překvapení.” - Pětka (24.7.2015)

+1
+3
-1
Obrázek uživatele Halt01
23. Březen 2014 - 11:47
Jak ty můžeš vědět, co si nárokuje? Vždyť ani nevíš, o kom mluvím...
EDIT: Ha, konečně můj podpis našel uplatnění.

+1
-3
-1
Obrázek uživatele Wampyrelli
29-30
23. Březen 2014 - 21:58
Díky. Ty květnatý slova tak nějak patřej k přirozenosti. Když se rozhlídnu kolem sebe, tak opravdu málo lidí mluví spisovně a stopro slušně. Mniši (jediové) by snad mohli, ale taky to tak nemusí nutně bejt - co vim, tak to nebylo nikde řečený jako povinnost. Tak sem si řikal, že když už je to takovej otevřenej svět a tolik propracovanej fandama, tak by měl působit normálně. Nepřijde mi, že Star Wars je nějaká utopie - vraždí se, pere se tam o moc, a dokonce jsou někde i u moci Hutti se svejma nájemnejma lovcema. Pochybuju, že taková cháska si dá bacha na gramatiku :).

A cup of tea is prepared faster when you're burning in hell.

+1
+3
-1