Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

G-Team

Reklama
Autor: Ka-Ka-Ka-Kawaii
Přidáno:1. Červenec 2014 - 19:00
Přihlásit se k odběru

Twi'lekové ještě nezažili nic takového, poslouchat hodiny výstřely blasterů, kapitán říká že nic není beznadějné, já jsem pesimistka. Na Rylothu už bylo více než 500 droidů a jeden velký tank. "Hustlere, víš co máš dělat." pokřikla jsem na člena týmu Bangeeho Hustlera. Bangee zatáhnul pákou a dvě rakety vystřelily přímo na tank. Bangee Hustler byl vysoký černovlasý muž s velkým blasterem po pravé straně pasu. Jeho úsměv mi nahání strach, ale jsme přátelé. Náš kapitán týmu mistr Venett Range byl venku a momentálně rozsekával droidy světelným mečem. Venett ucítil, že to nejsou jen separatisté, kteří nás chtějí zabít, ale i námezdný lovec. "Ve vězení už není místo, bude muset jít do společné cely." řekl Bangee a pyšně zvedl obočí. "Jsi optimista, to se mi líbí." řekla jsem a pohlédla jsem na jeho zlatý odznak. "Už ti někdo utekl ?" Bangee zvedl oči v sloup a dodal: "Mně ne, všechny jsem úspěšně zavřel nebo zabil." Výstřely blasterů nám přerušovali konverzaci, tak jsem si vzala svůj světelný meč a šla do boje. Ještě než se za mnou zavřeli dveře. Námezdný lovec vystřelil, pak jsem viděla jak někdo padnul k zemi. Myslela jsem si, že zastřelili vesničana, ale byl to náš kapitán- můj mistr. Všechno bylo...k ničemu, vše se obrátilo vzhůru nohama. Ten lovec sebral světelný meč a utekl, proč ho asi chtěl ? Z naší lodě vyšel Bangee a zbytek týmu- Nequilla Kell-Kyro a Boom Krystofeo. Všichni jsme se seběhli k Venettovi a Bangee vytáhl svůj blaster. "Kam běžíš ?" zeptala jsem se a slza mi stekla po tváři.
"Nikdo mi ještě neunikl, nemůžu si to pokazit." Bangee se rozběhl a rytířka jedi Nequilla se vrhla za ním. Viděla jsem námezdného lovce utíkat z úkrytu, vypadá to že jeho mise je splněna. "Nemůžeme tu Twi'leky nechat !" zařval na mě Boom. "Taky že ne," z dálky už přilétaly republikánské křižníky, "-zavolala jsem klony." Boom mě probodl pohledem a vrhl se na droidy. Já zůstala u mistra dokud nezemře.

[MEZITÍM U HRABĚTE DOOKUA]
"Tohle je šílené, to nejsou jediové, jsou to žoldáci se světelným mečem!" řekl Dooku a přepočítával droidy na řídícím můstku. Hned poté co zjistil že droidů je 14, se rozsvítily výstražná světla. "Pane, někdo nás sestřelil." řekl nejistě droid a prudce zatočil křižníkem doleva.
"Někdo vám volá." řekl další droid a pomalu podal svému veliteli hologram. Na hologramu se objevil trandoshan s puškou. "Hatcherd jetar madle!" řekl Bossk a Dooku se na něj zle podíval. "Až mi zabiješ Venetta, budeš se muset vzdát republice." řekl Dooku, který byl stále uražený tím co Bossk řekl. "Sham ba lu mi lowe," řekl Bossk a ukázal hraběti světelný meč, "gwa byager, ink kajabba."
Dooku zvedl oči v sloup a podíval se na droida který poslouchal diskuzi námezdného lovce a Dookua. "Oprava červe, je to můj světelný meč, přines mi ho, dostaneš peníze a nechám tě jít. Jen za sebou nepřitáhni jedie." řekl Dooku, ukončil konverzaci a zabil odposlouchávajícího droida. Rychle se rozhlédl po můstku a prvnímu koho uviděl udělil řízení lodě. Stáli tam tři námezdní lovci, kteří diskutovali. "Vy tu stále jste ?" zeptal se žoldáků a ukázal na droida IG-88. "Ty budeš řídit." řekl a šel k lovcům. "Říkala jsem vám, že jsem lepší odstřelovač." řekla Aurra Sing a schválně si vytáhla blastery. "Bossk ale uspěl, víš ?" řekl Dooku a odešel do své kabiny.

[NA RYLOTHU]
Bangee utíkal co nejrychleji za námezdným lovcem a cestou zabíjel droidy. Všimnul si, že za ním běží jednotka trooperů. Tak jim svěřil práci: "Utíkejte za tím námezdným lovcem!" Trooper ani nestačil zareagovat a Bossk v té chvíli už letěl na smluvené místo setkání. "Sakra! To není možné!" řval Bangee a vybíjel si vztek na ostatní droidy. Venett Range už měl posledních pár vteřin. "Tra...Trazy......jsi....jsi kapitánkou...od teď." řekl mistr Range a naposledy mě pohladil po tváři. "Stupidní separatisté!" zařvala Nequilla a běžela ke mně a mistrovi. Náhle se zastavila a viděla Weequaye jak polévá naší loď benzínem. Weequay se bizarně zasmál, škrtnul sirkou a než stačil seskočit ze střechy lodě. Nequilla ho postřelila do nohy. Weequay se pomalu zvedl na nohy a pokusil se utéct. Loď ale vybuchla a tak weequay není mezi námi.
Bangee a Boom s partou 7 trooperů přiběhli ke mně. Pak jsme ale viděli helikoptéru jak vzlétá za kopcem, vystřelila 2 rakety a akorát nám pomohla s zabíjením droidů. Pak ale z helikoptéry vylétlo 10 parašutistů, to co drželi jsem z dálky neviděla. Pak ale přistáli a obklíčili nás. Bangee už skoro vytáhl blaster, ale postava v skafandru které nebylo možné rozeznat tvář si z velké zadní kapsy vytáhla detonátor. "Bude to konec pro nás všechny, je vám to jasné ?" zeptal se ironicky Boom zabijáků. Postava si odkryla helmu a všem to bylo jasné, námezdný lovec Cad Bane, postupně si helmy začali odendávat ostatní, byla to další kupka jako jsou: Embo, Aurra Sing nebo Dengar. Někdo vytáhl časovanou bombu, někdo raketomet. Ovšem ti s detonátorem variantu smrti pro všechny zamítli a tak dva jediové já a Boom, dva nápomocní assasinové Bangee a Nequilla byly v nevýhodě. Cad Bane šel ke mně pomalým krokem a zeptal se mě odkud jsem. Vnímala jsem ale mrknutí Nequilly která se snažila naznačit útok. Nevěděla jsem jak odpovědět, viděla jsem rozbitý plakát koncertu Maxe Reba v Lowicku, tak jsem řekla to první co jsem uviděla. "Z Lowicku." odpověděla jsem a Bane škubal hlavou a šibalsky se usmíval. "Nejsi Pa'Lowick, že ?"
Zaryla jsem se botou do povrchu a řekla: "Ne, nejsem, ale mám ráda Pa'Lowicky." Aurra Sing zpozorovala náš plán, ale nestihla to. Bangee střelil Emba do nohy, Nequilla kopla Dengara a já s Boomem jsme vytáhli světelný meč a rozsekli raketomety. V helikoptéře stále někdo byl, vystřelil znovu dvě rakety a v chvilce kdy jsem si myslela že je všem konec, což bylo asi dobře. V té absurdní vteřince jsme málem zapomněli, že máme nainstalované jet-packy. Námezdným lovcům byl konec, teda alespoň to tak vypadalo. Droidi už byli šrot, neříkám že nebyly před tím a Twi'Lekové byli nabráni několika republikánskými flotilami a následovně byli převezeni na Coruscant.

[NA MÍSTĚ KDE ÚDAJNĚ ZEMŘELI NÁJEMNÍ LOVCI]
"Přežil někdo?" zeptala se Aurra Sing, která zněla a vypadala jako kdyby přežila nukleární bombu a nebyla od toho pojmu daleko. "Šmejdi.........." řekla další námezdná lovkyně Sugi. "Kdo řídil tu loď ?" zeptal se Cad Bane. "Zřejmě někdo kdo nebyl od nás." odpověděl Dengar který nemohl chodit. "Sham davjäan inyamee." řekl Bossk. To byli přeživší. A tohle je konec.
---------
Hlavně piště negativní komentáře, zdar...

Ohodnoťte povídku:
Podrobné statistiky...
10 hvězd
0 hlasů
9 hvězd
0 hlasů
8 hvězd
0 hlasů
7 hvězd
1 hlas
6 hvězd
1 hlas
5 hvězd
0 hlasů
4 hvězdy
0 hlasů
3 hvězdy
1 hlas
2 hvězdy
1 hlas
1 hvězda
0 hlasů