Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Přehled: Konec SW 1313, scénář pro E7 a 1. díl Rebels

Reklama
Přidat komentář

Komentáře

Obrázek uživatele Mistr jouda
23-24
25. Leden 2014 - 7:29
Další skvělé informace! O tom JK: Jedi Academy jsem psala ve fóra. A k tématu 1313, v RE-PLay psali, že to vyšlo. Teď zase ne to fanoušky dost pobouří. Někdo spadne do výtahové šachty...

"A TO SE VYPLATÍ!" -Mistr Jouda, každá šťastná situace.

+1
+2
-1
Obrázek uživatele Viq
29-30
Viq [Redaktor]
30. Leden 2014 - 21:04
Děkujeme. Tvého příspěvku o JK jsem si vůbec nevšiml, každopádně toto je verze v G-Play, tudíž asi o trochu jiná. A stav 1313 se mění každý druhý týden, kdo ví jak to bude vypadat za půl roku :D

"You can't believe everything you read on the Internet." - Abraham Lincoln

+1
0
-1
Obrázek uživatele Oliver98
25-26
25. Leden 2014 - 10:58
Tak začal by som snáď tým, že ste ma opäť svojím článkom veľmi petešili. Skúsim vám tu napísať môj názor na túto sekciu.
1. Páči sa mi, že hneď v úvode sú odkazy na každý článok z Prehľadu, čím môžete uľahčiť prácu tým, čo už napríklad vedia o všetkom novom len nejakú informáciu na webe prehliadli.
2. Ďalej sa mi veľmi páči, že články nie sú zbytočne preplácané balastom, ale sú tam skutočne, všetky nové informácie prepracované do rozumnej podoby, ktorá zaujme a upúta.
3. Musím dodať aj to, že aj keď sledujem jeden zahraničný server (Star Wars 7 News), tak mi veľa dôležitých vecí unikne. Napr. Pravděpodobný konec Star Wars 1313?, alebo Jedi Knight nyní i na Android, čo ma mimochodom taktiež potešilo, kedže sa teraz na polici nado mnou nachádza moja najobľúbenejšia SW hra: Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast.
Na záver by som chcel len dodať že ste borci, svoju prácu robíte dobre a dúfam že nové Prehľady búdu aj po Epizóde 7. :)

+1
+5
-1
Obrázek uživatele Pětka
24-25
Pětka [Redaktor]
25. Leden 2014 - 11:03
Děkujeme za pochvalu :)
Doufáme, že přehledy vydrží hooodně dlouho.... v nejhorším by se měl jen obměnit tým ;)

„Optimistu, těšícího se na vše dobré, čeká pravděpodobně zklamání. Pesimista, počítající s tím nejhorším, může očekávat spíše příjemné překvapení.” - Pětka (24.7.2015)

+1
+2
-1
Obrázek uživatele Viq
29-30
Viq [Redaktor]
25. Leden 2014 - 16:24
Jenom poznámka k odkazům na články - to v podstatě zprovoznil HorLukRos, tudíž chvála ohledně toho patří jemu :)

Já jsem se trochu bál, jak to bude v praxi fungovat, protože se mi to zdálo trochu zbytečné, pokud by na začátku byl nějaký souhrnný úvod, ale nakonec to je velmi pěkné a funkční :)

"You can't believe everything you read on the Internet." - Abraham Lincoln

+1
+2
-1
Obrázek uživatele Adamus
28-29
25. Leden 2014 - 16:11
Z mé strany opět velká pochvala! :) To o těch portacích nových SW her pro Android jsem vůbec nevěděl.. no a s tím SW1313 se neustále řeší to samé dokola, ale teďka to vypadá, že je to asi definitvní. A dá se to pochopit, mají teďka větší priority, připrava filmů, spin offů, nového seriálu a všeho možného dá docela zabrat, ještě že aspoň nesekli s tím novým Battlefrontem. :)

No a k Rebels... jako ano, chápu, že to je pro děti, ale jen doufám, že teprve formující se aliance nebude dávat Impériu pořád nakládačky (ano, prostě ti dobří vždycky musí zvítězit, ale vzhledem k tomu, že si s Impériem moc nevěděli rady do zničení první Hvězdy smrti, mi to nepřijde moc optimální).

No a něco k těm spin offům. Moc si nedovedu představit animovaný spin-off ze studia Pixar např. o Bobovi, protože zase to bude dělané takovou něžnou cestou a myslím si, že zrovna jeho příběh by asi takový být neměl. Konec konců je to zatím neoficiální informace a vše jsou pouze dohady.. uvidíme časem no. :)

"Savior, conqueror, hero, villain… You are all things, Revan, and yet, you are nothing."

+1
+5
-1
Obrázek uživatele Viq
29-30
Viq [Redaktor]
30. Leden 2014 - 21:01
Děkujeme :)

Na možný spin-off od Pixaru bych byl také zvědavý, jediné, co by mě tak rozumného napadalo, by byly nějací Ewoci či podobní tvorové :D A s tou atmosférou bych to viděl podobně jako TCW, možná temnější... ale těžko říct, uvidíme :)

"You can't believe everything you read on the Internet." - Abraham Lincoln

+1
+1
-1
Obrázek uživatele Kapitán Rex 007
25. Leden 2014 - 19:55
PANE BOŽE!! Takový příval informací jsem ještě nezažil. FAKT DOBRÁ PRÁCE!!!

Život je návykovej a někdy zabíjí.

+1
+5
-1
Obrázek uživatele Viq
29-30
Viq [Redaktor]
30. Leden 2014 - 20:57
Děkujeme. Jsem rád, že se práce líbila, budeme se snažit, aby byla spokojenost i příště!... tedy zítra.

Mimochodem, minimálně mě ta práce za takovéto reakce opravdu stojí :)

"You can't believe everything you read on the Internet." - Abraham Lincoln

+1
0
-1
Obrázek uživatele Calse Lirryns
27-28
26. Leden 2014 - 13:48
To je perfektní! Vypadá to, že jsem se opravdu spletl, když jsem myslel, že se vám nebude dařit shánět dost informací. Doufám, že to tak vydrží!
Jenom mě ještě napadlo, že by bylo možná lepší, kdybyste založili pro tyhle Přehledy založili samostatnou sekci, jako máte pro "Forum" nebo "Komentáře", místo abyste to všechno cpali do "Star Wars CZ". Jestli si dobře vzpomínám, tak za posledního půl roku tam přibyl přibližně jeden článek za měsíc, někdy ani to ne. Kdyby tam tedy každý týden přišel nový Přehled, tak by to mohlo začít být dost nepřehledné, protože by se podrobné články v Přehledech ztratily.

Jsem si vědom toho, že nemám pravdu, nepotřebuji na to být upozorněn. Co mě zajímá, je to, kde dělám chybu.

+1
+6
-1
Obrázek uživatele Viq
29-30
Viq [Redaktor]
30. Leden 2014 - 20:53
Dík :) Zatím to vypadá, že je novinek dost, takže to vypadá, že s tím snad problém nebude.

O tom rozdělení jsem také původně přemýšlel, ale nakonec jsem uznal, že by to nemělo, uvedu několik situací:

1. Navštěvuji web vícekrát do týdne
-> v tom případě mi novinka neunikne a není důvod to rozdělovat

2. Navštěvuji web jednou do týdne
-> pak očekávám, že do seznamu na hlavní stránce přibude jeden Přehled. Pokud je pod nebo nad přehledem nějaký zvláštní článek, který jsem neviděl, tak si ho přečtu. Také nevidím důvod rozdělovat.

3. Navštěvuji web jednou do měsíce
-> Vzhledem k tomu, že v seznamu je místo na 7 článků, tak Přehledy tam za měsíc zaberou asi tak 4 místa (možná občas 5). Takže pak mohou vyjít za měsíc 2-3 normální články, abych viděl vše, co se od posledka událo. Pokud jich vyjde víc, tak si budu muset rozkliknout "Další>>" a podívat se, o co jsem přišel. V tom také problém nevidím. Je to seřazené podle data a snad si každý pamatuje z názvu co naposledy viděl.

4. Navštěvuji web jednou do roka
-> No, tak to už mi starší články mohou být ukradené, protože za rok, co jsem tu nebyl, jsem ty novinky slyšel od svých přátel, kteří určitě novinky ze SW na tomto úžasném webu sledují a občas mi je sdělí. Takže mi stačí posledních 7 článků, které jsou uvedeny v seznamu.

A ani se nebojím, že v těch článcích bude zmatek, pokud někdo rozklikne celý seznam. Přehledy jsou jasně vyznačené slovem "Přehled:", takže se od ostatních dají snadno poznat. Další seznam by v tom právě spíše udělal větší guláš, protože by uživatel musel kontrolovat dva seznamy místo jednoho.
EDIT: "Dík" samozřejmě za všechny členy :) Stanovím tiskového mluvčího, aby byly reakce rychlejší :)

"You can't believe everything you read on the Internet." - Abraham Lincoln

+1
+1
-1
Obrázek uživatele HorLukRos
30-31
HorLukRos [Bývalý admin]
30. Leden 2014 - 21:07
Řekl bych, že za tiskového mluvčího už ses chtě nechtě označil ty sám :-)

Všichni máme své stroje času. Některé nás vezmou zpět - těm říkáme vzpomínky. Některé nás pohání kupředu - těm říkáme sny.

+1
+4
-1
Obrázek uživatele Calse Lirryns
27-28
1. Únor 2014 - 9:18
Nemyslel jsem to tak, že by se nedaly najít starší články. V nejhorším případě by se čtenáři mohli podívat na oficiální stránky, kde určitě někde bude, co hledají. Šlo mi spíš o to, že takhle, když bude oboje v jedné sekci, tak vůbec nebude vypadat dobře, když budou víc než dvě třetiny článků označeny titulkem "Přehled". Pak už by snad bylo lepší označit méně početné podrobné zprávy něčím jako "Detaily", aby se tím odlišily od většiny Přehledů. To je však taky nesmysl, protože právě tyhle zprávy jsou v oné sekci nejvíc očekávané, tak proč z nich dělat výjimku?
Teď na tom sice ještě moc nezáleží, ale uvidíte, že za pár měsíců to bude vypadat tak, jak říkám. Pak se budete muset rozhodnout mezi nepřehledností a novou sekcí. Nechci vás samozřejmě k ničemu nutit, sám nemám ani ponětí, jestli je problém udělat na webu takovou změnu nebo ne, ale trvám na tom, že s mým návrhem by bylo později všechno jednodušší!

Jsem si vědom toho, že nemám pravdu, nepotřebuji na to být upozorněn. Co mě zajímá, je to, kde dělám chybu.

+1
+1
-1
Obrázek uživatele HorLukRos
30-31
HorLukRos [Bývalý admin]
1. Únor 2014 - 9:30
Pak bych osobně viděl řešení prostě v zavedení filtru na stránce odkaz » , kde by bylo možné zvolit si, jestli uživatel chce přehledy, normální články nebo oboje :-)

Všichni máme své stroje času. Některé nás vezmou zpět - těm říkáme vzpomínky. Některé nás pohání kupředu - těm říkáme sny.

+1
+2
-1
Obrázek uživatele Blackhand47XD
26-27
31. Leden 2014 - 17:15
SW Rebels postavy se představují v LEGO podobě. odkaz »

Nothing is true, everything is permitted.

+1
+1
-1
Obrázek uživatele Pětka
24-25
Pětka [Redaktor]
31. Leden 2014 - 18:14
Děkujeme za info ;) Příště to můžeš posílat do zpráv někomu z týmu (Viq, PredsaJa, Coudy a já), tam se to lépe najde ;)

„Optimistu, těšícího se na vše dobré, čeká pravděpodobně zklamání. Pesimista, počítající s tím nejhorším, může očekávat spíše příjemné překvapení.” - Pětka (24.7.2015)

+1
+1
-1
Obrázek uživatele Blackhand47XD
26-27
31. Leden 2014 - 18:16
Ano můj mistře.

Nothing is true, everything is permitted.

+1
+1
-1