Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Přehled: Rebels, LEGO a ekosystém Dagobahu

Reklama
Napsáno dne 5.9.2014

Co v dnešním přehledu najdete?

Na začátku tohoto přehledu najdete další informace z blížícího se seriálu Rebels: nový klip s Herou a Sabine, popis 3. a 4. epizody, bonusové materiály od Disney a krátké LEGO upoutávky. LEGO bude tématem i dalších třech zpráv, a to nového setu lodi Slave, hry pro iOS a Android a tradičního adventního kalendáře. Následující novinka pak potěší i fanoušky seriálu Hra o Trůny, jelikož herec Miltos Yerolemou se objeví v Epizodě 7. Na závěr si můžete přečíst o ekosystému a především zvířatech na Dagobahu.

Nová upoutávka k Rebels

Byla zveřejněna nová upoutávka ke Star Wars Rebels s názvem „Sabine and Hera“. Jak je na videu vidět, obě mají své důvody, kvůli kterým se pustily do odvážného boje proti Impériu.

Zpět na začátek

Děj 3. a 4. epizody Rebels

Server StarWars-union.de přišel s popisem děje třetí a čtvrté části seriálu Star Wars Rebels.

3. Epizoda - Droids in Distress
Rebelové potřebují peníze a proto se rozhodnou vzít další práci pro Vizaga. Letí na planetu Garell ukrást pár krabic plné nelegálních zbraní a doručit je zpět Vizagovi, ale Zeb zjistí, že zbraně jsou vlastně disruptorové iontové pušky - ty samé, které použilo Impérium k zabíjení a téměř vyhlazení jeho lidí. Zděšený se snaží Kanana odradit od dokončení tohoto úkolu.
4. Epizoda - Fighter Flight
Ezra se Zebem se neustále hádají. Pod záminkou je spřátelit je Hera bere na planetu Kothal koupit ovoce nazývané meiloorun. Po několika nezdarech konečně najdou bednu meiloorunu, bohužel pro ně zrovna odkoupenou místními zástupci Impéria. Ezra se okamžitě pokusí jich pár ukrást, ale to vede k boji proti stormtrooperům.

Zdroje: Jedi News

Zpět na začátek

Materiály ke stáhnutí od Disney

Na oficiální Disney XD Star Wars Rebels stránky přibyla nová sekce „Rebel Resistance Kit“, kde jsou ke stáhnutí záložky, skládačky, plakáty „hledaných“ a další materiály k vytisknutí.

Zdroje: Jedi News

Zpět na začátek

LEGO upoutávky k Rebels

Server JediNews.com přinesl tři krátké LEGO reklamy k Rebels spojené do jednoho půlminutového videa.

Zdroje: Jedi News

Zpět na začátek

LEGO set lodi Slave

Nově příchozí LEGO set Bude Bobova loď Slave I. Obrázky ukazují, že stavebnice obsahuje 1 996 dílků. Obsahovat by měla pět minifigurek: 1x nový Boba Fett (s potiskem paží), 1x Han Solo, 1x jeden strážce z Bespinu, 1x stormtrooper a Han Solo v karbonitu.

Datum vydání zůstává neoznámen, ale pravděpodobně se ho dočkáme velmi brzo.

Zdroje: Jedi News

Zpět na začátek

LEGO hra s Yodou

Na telefony s Androidem i iOS vyšla nová hra LEGO Star Wars: The New Yoda Chronicles pojednávající o stejnojmenném seriálu, který běží na Disney XD. Je zaměřena na děti a obsahuje 12 miniher, přičemž se očekává ještě další obsah.

Ve hře budete moci sestřelit AT-AT na Hothu, bojovat s Hvězdnými křižníky u Hvězdy smrti a sbírat na své cestě holokrony. Velkým plusem hry je pak i to, že neobsahuje žádné skryté poplatky a je zdarma. Stahovat můžete na Google Play či App Store.

Zdroje: Star Wars Underworld

Zpět na začátek

Adventní Star Wars kalendář

Pro fanoušky Vánoc ve stylu Hvězdných válek je už nyní k dispozici adventní kalendář, kde je pro každý den schovaná figurka a příslušenství z LEGO Star Wars - samozřejmě ve Vánočním stylu. Doufejme, že pro milovníky sladkostí je naplánován podobný kalendář s postavičkami vyrobenými z čokolády.

Zdroje: Jedi News

Zpět na začátek

Syrio Fofer v epizodě 7

Herec Miltos Yerolemou, proslavený svou rolí atletického šermíře v první sérii seriálu Hra o Trůny, se připojil do natáčení sedmého dílu Star Wars. Podle své role ve zmíněném seriálu soudíme, že bude hrát postavu, která bude ovládat světelný meč. I přesto si ale zřejmě nezahraje žádnou postavu v hlavní roli.

Zdroje: BBC

Zpět na začátek

Stvůry z Dagobahu

Na StarWars.com vyšel zajímavý článek pojednávající o stvůrách žijící na planetě Dagobah - o létajících bogwingech živící se drobnámi tvory, rychlých pikobech lovících v bažinách či dragonsnakeovi, se kterým se zblízka seznámil R2-D2 na své návštěvě na Dagobahu v Epizodě 5.

Za zmínku stojí také průřez faunou planety, kde lze vidět, jaká zvířata žijí v korunách stromů a jaká v temných močálech. Díky této kombinaci vysokých stromů s širokou korunou a nekonečných bažin se pak vytváří na planetě charakteristická mlha. Planeta je také významná tím, že je jedním z nejčistších míst ve vesmíru, co se Síly týče. Kvůli tomu si také Yoda planetu vybral, aby se tam mohl lépe učit umění zachování si svého vědomí i po smrti.

Zdroje: StarWars.com

Zpět na začátek