Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Přehled: Oscar Isaac o SW7, nové díly TCW

Reklama
Přidat komentář

Komentáře

Obrázek uživatele Mistr jouda
23-24
26. Září 2014 - 21:18
Jako vždycky skvělá práce. Ta epizoda TCW mě překvapila. Mám o novinkách jistý přehled, ale tohle mi uniklo. ;)

"A TO SE VYPLATÍ!" -Mistr Jouda, každá šťastná situace.

+1
+2
-1
Obrázek uživatele Wedge Antilles
25-26
27. Září 2014 - 9:12
Super přehled :) Ta neznámá loď vypadá, jako X-Wing s useknutým nebo nedodělaným čumákem. Jinak, další trailery na Rebels, info o SW VII... Paráda :)

<p>"I remember the days before Yavin when we were all young, armored with the invincibility of youth and fired by the belief that the Emperor's evil Empire could not win. It didn't, but the cost was more horrible than any of us could have imagined."</p>

+1
+4
-1
Obrázek uživatele Dart Wader
27. Září 2014 - 9:42
Teď už to úplně nechápu, oni v tom clone warsu měli připravený další čtyřdíl se zvukem a téměř kompletní grafikou, tak proč to sakra nedodělali a nevydali s Lost Missions sérií, chápu tu verzi, že 1 story arc dali komiksu, druhý knížce, ale préč tohle, kdyť z tohohle nic nemají. Ono to začíná vypadat, že jednoho dne někdo přišel do Lucasfilm a řekl ukončete clone wars hned a začněte dělat ty Rebely, kteří budou taky pohroma, už jen v těch trailerech zničili bez poškození tak 50 Stormtrooperů a 20 TIE fighterů, pro ty kdo to neví Stormtroopeři nejsou standartní jednotkou impéria, to jsou např ti vojáci, co v EP 6 řídili AT-ST nebo pochodovali na Death Star. Stormtroopeři jsou ELITNÍ jednotky Impéria a jsou vysazováni, když se objeví problémy, aby je zlikvidovali, takže je zas není tak snadné porazit. Mají výborný výcvik, přesnost a brnění odolné vůči projektilovým zbraním. Ve filmech je alespoň brali trochu z úctou, tam je likvidovali alespoň po jednom v těsných přestřelkách, ne jako tady kde jede jedi na speederu(což znesnadňuje v normální situaci přesnost palby) a 4 ranama ze 4 zabije 4 Stormtroopery a nějaká příšera si je tam zabíjí pro zábavu po desítkách, a to je jenom v trailerech obecně v tom seriálu se to ještě znásobí. Co se týče toho připadu s Luminarou, Order 66 zní: zabít jedie ne zajmout je a vysílat to po galaxii a navíc Luminara měla být zabita na Kashyyku(vím, že přepsali kanón, ale i tak by to mohli z části respektovat). Dále jediové se skrývali, aby je Impérium nenašlo a nevědělo, že jsou naživu, takže vážně nevím jestli je moudré když jste na útěku rozhazovat po galaxii holocrony, aby vás mohl každý identifikovat jako jedie a vyhlásit další pátraní.

Long live the Empire

+1
+2
-1
Obrázek uživatele Galaxy Fighter
26-27
1. Říjen 2014 - 21:22
Jak jsem čekal, od té doby co se objevili Rebels, tak už tu probíhají slovní přestřelky mezi uživateli.
No tak abych taky přidal svoje dřevo do ohně a řeknu to ze začátku. The Rebels se mi příliš nelíbili,ale nějaký potenciál k tomu aby to bylo částečně dobré to má. Byl jsem docela překvapen, příjemně i nepříjemně.Pokud nechcete spoilery, dál nečtěte.

DOBRÉ
- Animace
I když většina postav vypadá docela hnusně, tak zbytek není tak špatné. Lodě, krajina, města, vystřely a celková soudržnost animace je na velmi vysoké úrovni s velmi osvěžujicí paletou barev. Vypadá rovnou jako z obrazu.
- Akce
Celkem slušná, velmi realistická a díky tomu i docela zábavná. Dokonce to má i pár krásných momentů, např. když Jedi Kanan vytáhl světelný meč...to byla naprosto boží scéna :)
- Imperiální důstojník Kallus.
Prakticky jediný schopný Imperiální důstojník, co kdy byl na stříbrném plátně. Schopný, chytrý, nemilosrdný,ale přesto vypadá a chová se jako lidská bytost, která prostě věří že Impérium je pro Galaxii lepší.

ŠPATNÉ
- Naši rádoby hlavní hrdinové
Miluji Firefly a Strážce Galaxie, ale zároven je nenávidím, protože ted se po nich každá sci-fi opičí a to samé platí pro Rebels.
Naši "psanci" jsou partička neuvěřitelně předvídatelných a nudných hrdinů, které jste už viděli milionkrát.
Chápu, že s postupem času asi budou více propracovaní, ale pořád jsou strašně nudní. Nemohu uvěřit že nám Disney cpe do krku, že tahle banda idiotů založila Alianci.
- Smrt tu nemá význam
V Rebels umřel docela slušný počet nedůležitých postav, ale zdá se že to nemá vůbec žádný vliv. Když v TCW někdo zemřel, tak se aspon pozastavili a udělali minutu ticha, ale tady ne. Všude se umírá, ale zroven veselá dětská zábava pokračuje.
- Z Impéria se stal cirkus
Většinu věcí tu už vyjmenoval bcgroi takže ve zkratce, stormtroopeři jsou neschopní, jejich velitelé vypadají jako postavy z Večerníčku a veškeré zlo a tyranie, kterou Impérium napáchalo bylo zjednodušeno na okrádání farmářů a obchodníků s ovocem. Chápu, že tohle je seriál pro děti, ale pokud Disney chtělo udělat seriál pro děti, TAK PROČ SI VYBRALO NEJTEMNĚJŠÍ OBDOBÍ ze SW?!
- Wookiové. Ohavně animovaní a navíc na to, že jsou to skoro třímetrové obludy byly skoro neshopní se jakkoliv bránit pár stormtrooperům, což mě překvapuje, když vezmeme v potaz jací jsou v tomhle seriálu klauni.
- A snad největší ze všech. Je to až moc podobné staré trilogii SW
Možná si říkáte, že to je asi dobrá věc, ale ne není. Jedná věc je čerpat z hloubky a originality původních SW filmů, druhá je bezostyšně kopírovat. Nic zde nebylo nového a nic se nevylepšilo, je to pořád stejné. Pokud je tenhle seriál akorát další Nová Naděje, proč ji tedy potřebujeme? Už jsme ji viděli před 37 lety! Dokonce i nová trilogie byla mnohem zajímavější než tenhle film. Sice blbější, ale tam aspon bylo trochu víc originality.

Takže celkově vzato, tenhle seriál je jenom další možnost pro Disney jak vydojit více peněz ze staré trilogie a jak přilákat děti, aby si koupili Blu-Ray Star Wars. Není to strašné, ale není to ani moc dobré. Je to teprve začátek, takže to určitě bude lepší a filmy asi taky nebudou špatné, ale poté co Disney zrušilo EU, už SW není moc zajímavé. Ztratilo velkou část různorodosti a originality, kterou jiní lidé vytvářeli po skoro 20 let. Kvůli tomu taky mnoho lidí ztratilo o SW zájem. Nové knížky se už tak dobré neprodávají a celkově slušná část fanoušků SW,by se při otázce "Kdo je horší, Disney nebo Stalin" dlouho se rozmýšlelo. Navíc je to až moc dětinské. Mnoho lidí říká, že SW je pro děti. OMYL! SW je pro všechny a hlavně pro dospělé. Avšak zdá se mi, že SW probíhá obrácenou evolucí. Nová naděje a Impérium vrací úder byly velmi temné,Návrat Jediů byl už spíše více odlehčený, ale pořád zajímavý. Pak přišla Nová Trilogie, která byla takovou divnou kombinací. Všude se sekaly hlavy a těla a zároven tam někde mezi pobíhal Jar Jar. TCW vytáhlo latku nahoru, ale pak přišlo Disney a zbytek už znáte....
Já neodmítám Disney kanon absolutně , ale zatím ho ani nepříjímám a nevidím důvod proč bych měl.

Ha,Ivan! Přišel nečekán,nezván....

+1
+5
-1